Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Telleyrand

Czy da nam drugą szansę.

Polecane posty

Gość Telleyrand

Witajcie, chcę Wam opowiedzieć moją historię, może pomożecie mi w decyzji, co mam teraz ze sobą zrobić. Z moją dziewczyną poznaliśmy się w I liceum, chodziliśmy do równoległych klas. Właściwie od razu między nami zaiskrzyło, szybko się zakochaliśmy i nie widzieliśmy poza sobą świata. Teraz mamy po 22 lata, oboje studiujemy i ponad miesiąc temu zerwała ze mną. Powodem była jej zdrada, ale także rzekome wypalenie się związku z jej strony. Mówiła mi że nic nie zaniedbałem i nic więcej dać jej nie mogłem, to samo słyszę od moich znajomych. Byłem i jestem w niej wciąż po uszy zakochany i wybaczyłem jej zdradę,od przyjaciela wiem że nie jest już z tamtym facetem i zastanawiam się czy do mnie wróci. Przez te kilka lat związku naprawdę starałem się jej dawac od siebie wszystko. Wspólnie jeździliśmy na wakacje, na rocznice zawsze starałem się wymyslić coś nietuzinkowego, jakiś wyjazd, podarunek. Kupowałem jej kwiaty, byłem zawsze przy niej kiedy tylko tego potrzebowała. Staram się o niej zapomnieć ale nie daję rady. Ciągle ją kocham. Wieść o zerwaniu była dla mnie jak grom z jasnego nieba, chociaż widziałem od miesiąca jej dziwne zachowanie, jednak nie chciała mi nic powiedzieć. Nie wiem co teraz mysleć, rozmawiałem z nią ostatnio i powiedziała tylko że musi to sobie wszystko poukładać, ale że nie ma większych nadziei na to że razem będziemy, bo przecież w końcu ze mną zerwała. To było jakieś półtora tygodnia temu i od tego czasu nie mamy ze soba kontaktu... Bardzo mi zależy na tym, żeby znowu z nią być, jak myślicie co robić?

Gość I*ll Save you all my kisses!!!
jak to się fajnie czyta :) taka miłośc ze szkolnych lat. Smutne to,powinieneś jej dać szanse,jednak pamietaj,że jest duże prawdopodobieństwo,że to sie powtórzy :(

Gość I*ll Save you all my kisses!!!
Ty weź się nie wymądrzaj,umiem czytać..jak jej sie coś odmieni?