Gość popoopopoppo Napisano Marzec 10, 2011 czy koniecznie trzeba znać HTLM czy może wystarczą projekty robione np. w photoshopie które potem obrabia jakiś informatyk? jak zrobić projekt graficzny, w jakim programie? Czy są jakieś rzeczy które powinnam wiedzieć a nie wiem bo jestem zielona?wiem że pytanie naiwne ale po prostu się nie znam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aliczek 0 Napisano Maj 9, 2023 Hej! Temat troszkę z brodą, ale może komuś się przyda. Ostatnio trafiłam na dobry i krótki artykuł o projektowaniu graficznym dla różnych branż. Oto on: https://www.zaindeksuj.pl/artykul/jakie-sa-najlepsze-sposoby-na-projektowanie-dla-roznych-branz Przede wszystkim musisz zrozumieć branżę i styl jaki panuje w niej. Nie musisz znać html aby projektowania grafiki na strony, ale na pewno przyda Ci się taka wiedza. HTML i CSS powinnaś nauczyć się na własną rękę, np. korzystając z Udemy i kursu Samuraja Programowania - polecam. Ale tak na prawdę, to Photoshop wystarczy Ci do tego. Tylko w tym przypadku stajesz się mniej konkurencyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach