Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***********!

*******PYTANIE DO OSÓB NOSZĄCYCH SOCZEWKI I NIE TYLKO******

Polecane posty

Gość ***********!

Od dłuższego czasu zauważyłam, że łzawią mi oczy, szczypią, pieką, są czułe na lekkie promienie słońca i na światło...oczy mam mętne...U okulisty byłam 1,5 roku temu i ze wzrokiem wszystko było ok. nie noszę okularów...dodam, że te łzawiące oczy to nie efekt uczulenia na kosmetyki lub od nadmiaru oglądania tv....wiecie może czy są na to jakieś specjalistyczne soczewki? wytrzymać już nie mogę, bo jest to bardzo uciążliwe....

Gość nie chce cie straszyc
moja kolezanka miala to samo, poszla do okulisty i okazalo sie ze wdala jej sie bakteria, ma blizny i do konca zycia zakaz noszenia soczewek

Gość ***********!
ale ja nie noszę żadnych okularów ani soczewek...mój problem nie trwa tydzień-dwa lecz sporo czasu...może są jakieś soczewki lub coś, żeby oczy nie łzawiły, piekły i szczypały...zna się ktoś?

Gość nie wiesz kto to doktor
idz dziecko do okulisty a nie pytasz sie ludzi na forum uwielbiam pytania typu: od tygodnia miotuje, co mi jest? totalny idiotyzm

Gość co za glupie pytanie
soczewki podrażnią oko jeszcze bardziej może masz zespół suchego oka czy jak to tam się nazywa nie lekceważ tylko idź do okulisty, bo możesz tylko pogorszyć swój stan

Gość ***********!
ale ja już byłam z tym problemem u okulisty wcześniej i mi powiedział, że ze wzrokiem wszystko jest ok.

Gość co za glupie pytanie
to zmień lekarza i domagaj się by Cię zbadał nie tylko pod kątem czy dobrze czy źle widzisz :O przecież pewnie masz widoczne objawy oprócz łzawienia?? zaczerwienienie oczu np.

Gość justynka..malinka
idz koniecznie do innego lekarza, ten gówno wie najwyraźniej