Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ewelina1989

pytanie prawne kto pomoże ??

Polecane posty

Gość Ewelina1989

Witam mam pytanie bo mam konto w banku WBK zachodnim no i mam tam konto w euro i dzis bylam w banku i niby pobrali mi 10 euro i 1 cent za posiadanie karty visa i mam na minusie te pieniadze bo dawno nie wpłacałam nic. ale co jest najlepsze do mojego konta jest upowaniony ojczym mojego chłopaka juz od ponad roku ma upowaznienie. jak byl upowaniony to nie mial ślubu z matka mojego chłopaka, w sierpniu wzieli ślub teraz. nie wiem czy to ważne ale piszę wszytsko. dwa tygodnie temu ojczym chopaka byl w banku a ma on upowanienie również do konta matki czyli swojej żony i powiedzieli mu że z konta jej euro zabrali 10 euro na poczet karty i powiedzieli mu ze skoro on jest upowazniony na obu kontach czyli na moim i matki to pobrali z jej konta i dali na poczet mojego bo jest debet. Najlepsze jest to że u mnie na koncie dalej jest debet!!! i te 10 euro wyparowało chyba... jak to jest mozłiwe ze pobrali pieniadze z konta obcej dla mnie kobiety bo nie łaczy nas nic bo ja nie mam ślub z chłopakiem. i niby wplacili na moje gdzie na moim nie ma tych pieniedzy, czy to jest dopuszczalne?? ze biora bez zgody kase z czyjegos konta i wplacaja na inne bo ktos ma upowanienie do obu kont?? i tych pieniedzy nie ma nigdzie.... ani matka nie ma 10 euro ani ja bo musze je wplacic i 1 cent:) a minęło już ponad 2 tygodnie odkąd zabrali je matce.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować