Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisankaikolorowejajka

Dziewczyny, czy zgodziłybyście się gdyby

Polecane posty

Wasz facet chciał wam opłacić kurs na prawo jazdy? Szczerze mówiąc, mnie troche głupio ze mi to zaproponował bo tanie nie jest (około 1100zł.. ) Niedawno do siebie wróciliśmy po rostaniu, widzę jak się stara, ale czy powinam się zgodzić na jego propozycję? nie chce zeby myslal ze chce go wykorzystać :(

Zdecydowanie nie zgodziła bym się. Jak widzisz godzicie się i wracacie takie jest życie. Skąd wiesz czy za jakiś czas znów się nie rozstaniecie (nie koniecznie musi tak być ale może) i on może rozpowiadać ,że przecież tyle pieniędzy od niego wzięłaś , prawko Ci opłacił itp. Po co Ci to. Troszkę honoru i dumy.. to kupę pieniędzy zarobisz sobie to i prawko zrobisz :) a on niego to możesz ewentualnie pożyczyć choć i tego ja bym pewnie nie zrobiła .

Gość nadafsreg5
korzystaj dziewczyno

ja się jeszcze uczę, do pracy jeszcze nei chodzę a on mi ciągle dupe o tym truje. Jedyne co mnie powstrzymuje to wlasnie to, ze mozemy znow sie rozstac a potem moze mieć do mnie pretensje. Juz mu mówilam o tym a on dalej swoje.

kilka dni temu dowiedziałam się że zasponsorował mi dziecko, usunełam i mu oddałam nie chce go wykorzystywać :)

spieerdalaj poszywie obsrany