Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Całkowite oddanie się

Seks analny to dla kobiety całkowite, pełne oddanie się

Polecane posty

Taka kobieta oddała się facetowi totalnie

Gość Jasne...
:O

To najbardziej intymna rzecz w seksie

Gość chirp
ale dopiero jak popuści

Gość wcale niee a
Akurat...............jak daje anala to znaczy że kiedyś była prostytutką i zarabiała na zboczeniu.........a może dalej jest prostytutką a tylko udaje niewiniątko

Gość oddaniecalkowite
moze przeciiiiiwnieeee???

Prawda! Analny bez gumy, od tył to prawdziwe oddanie się partnerowi i naprawde każdy mężczyzna powinnien być dumy, szczęśliwy i pełen szaczunku dla swojej kobiety za to!!

nie wiem dlaczego ,ale taki seks mnie nie kręci,lubię różnorodność.Mnie to się kojarzy z homoseksualistami.Chętnie się oddam ,ale nie tak,dla mnie to byłoby upokarzające.

Gość warchlok
ja w dupszko ruchuruchu

Gość moja paranoja
sabunia 12 , mam to samo , dla mnie to obrzydliwe , zdaje mi się że taki kolo to ma szanse stac sie homo ,błe ,a w sexie to otwarta jestem ,żaden moherek

Gość warchlok
kwikkwik

a ja to lubie. to sie zaczyna już rano... moj facet ssie moje sutki, tak długo jak mnie obudzi... wtedy już nawet przez sen moje wargi (oczywsice te na dole) robia sie tak wilgotne... że sluz spływa az do pupci... nastepnie wkłada swoje palce w moją ci'pke i ją piesci tak dlugo az sie maksymalnie rozluzni, potem sie masturbujemy patrzac na siebie, potem staję nad nim i karze mu zrobić mi minete lepsza niz dnia poprzedniego . Gdy to robi trzymam go mocno za glowe i przyciskam do mojej malej, przy okazji lize swoje sutki (uwielbiam to). Jak skonczy obciagam mu ale nie pozwalam sie spusic. Biore jego gałe i wkładam do ci'pki karze mu mnie ru'chac tak mocno i szybko jak potrafi bo jestem tylko jego k;urwą i musi mnie zaspokoic i on sie wtedy maksymalnie podnieca ale w dalszym ciagu nie pozwalam mu sie spuscic, bo jesli to zrobi nie włozy mi przez tydzien. (seks uprawiamy 3 razy dziennie) wiec by tego nie wytrzymał, a nie lubi sobie sam walic konia) Nastepnie znowu mu obciagam a potem sugeruje mi ze chce juz mi wsadzic w pupcie. Ja wtedy robie sie pokorna nadstawiam sie mu nawilzam palce potem otworek pupci i on wsadza swojego członka w moja pupcie. Robi to powoli bo ma na prawde bardzo duzego i przy tym tak twardego mmrrrr, ze mam juz na niego ochote to piszac. Moze wydac wam sie to dziwne badz obrzydliwe a dla nas jest to cudowne. Mogłabym to robić całe dnie....

Gość escopeta
Bardzo Cie rozumie. Aż mi sie chce

Gość MALY TROLEK
A potem zmiana i wsadz mu w dupe banana powinien sie na to zgodzic z milosci do ciebie madam:):):)