Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clarissa24

odstawilam tabletki anty - czy to normalne objawy?

Polecane posty

Gość clarissa24

niedawno odstawilam tabletki antykoncepcyjne, wlasnie mam pierwsza od dluzszego czasu normalna owulacje i poprostu leje sie ze mnie sluz. Jest go duzo, duzo wiecej niz normalnie. Czy to normalny objaw czy to moze byc objaw jakiegos zapalenia?

Gość paulina87654
ja tez odtazilam tabletki anty tyg temu i mam to zamo i tez mnie to marzti.

Gość clarissa24
paulina87654 - a czy Twoj sluz jest normalnej konsystencji, bo moj jest chyba ciut gestszy niz zwykle i dlatego boje sie, ze to moze byc stan zapalny co sie z reszta zdarza w takich wypadkach ;-/

Gość paulina87654
jet gety i bialy.a inne kobiety mialy takie coik?

Gość Ja odstawiłam 2 mies temu i
mój śluz jest rzadki jak mleczko.Jak z miesiączką u was?Była już ta prawdziwa?Bo u mnie to raptem plamienie tylko.

to dobrze, że ilość śluzu owulacyjnego jest obfita bo gwarantuje zapłodnienie w większym stopniu.

śluż gęsty i biały to nie śluz owulacyjny, tylko świadczący że są dni niepłodne, sluz owulacyjny wyglada jak surowe kurze bialko

to może ja się jeszcze wypowiem. :) zaczął mi się 4 cykl po odstawieniu tabletek, no i w sumie na prawdę nie zauważyłam jakiś zmian w wyglądzie śluzu. może tylko tyle że przez większość dni jestem skazana na wkładki, bo jest troszkę więcej i gęściej w dni nie płodne, natomiast z tym płodnym to raz mi się wydaje że był ten owulacyjny śluz, a raz że nie. na szczęście mierzę temperaturę od początku, więc jakoś to ogarniam w miarę. a co do normalnego okresu to pierwszy pojawił się po 30 dn, drufi po 28 a następny po 32 dn, więc jak na razie jakiegoś wielkiego rozregulowania nie mam. :) tylko trochę mi brakuje tej spokojnej głowy którą miałam podczas brania tabletek, ale nie chciałam się truć dalej, chociaż ostatnio trochę znowu myslę o tym. na chwilę obecną wkręciłam w npr i unikam paru dni i jest jak na razie ok. :)

Gość Ja odstawiłam 2 mies temu i
to widzę że wszystkie macie gęsty śluz a mój jest rzadki