Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemas

Witam panie!

Polecane posty

Gość Przemas

Odpowiedzcie mi na proste lecz dla mnie trudne pytanie.A mianowicie dlaczego nie mogę znaleść dobrej kobiety nie materialistki nie brzydkiej i nie głupiej jestem przecież fajnyn facetem o ciemnej karnacji mam własną firmę i te wszystkie głupoty o których pomoc większość marzy a jednak trafiają się mi tylko takie na jedną noc lub blachary co robię źle czy jestem skazany na samotność???

Gość hhhhjjijijijij
zweryfikuj wymagania.

Gość Przemas
To znaczy co mam zweryfikowac

Gość hhhhjjijijijij
wymagania

Gość Przemas
Wiesz wydaje mi się że nie są zbyt wygórowane znam wiele fajnych kobiet ale w każdej jest coś nie tak chyba się nie ożenie jak tak nadal będzie

Gość wiesia z Poraża
wrzuć fote swoich dłoni i penisa to Ci odpowiem :D możesz też przy okazji dać fote lewej nagiej stopy :)

Gość naatalkaaa
Bo są nieśmiałe, a takie zapewne Cię nie kręcą. Mówię o sobie :]

Gość hhhhjjijijijij
ja nie muszę nic oglądać żeby wiedzieć. piszesz "z każdą jest coś nie tak". jak uważasz, większe prawdopodobieństwo tego, że jest coś nie tak z nimi cz z tobą?

Gość Przemas
Wiesz po prostu te nie śmiałe są naj naj mają duży nie odkryty potencjał który ujawniają powolutku i to jest słodkie a propos WIEŚIA z pomóża pierwszy fot nie wysyłam ...

Gość Przemas
Czasami myślę że ze mną

Gość nieuprzejmaaa
Może robisz źle to, że postrzegasz siebie tylko przez pryzmat posiadania własnej firmy i "tych wszystkich głupot". A skoro sam siebie tak postrzegasz, to inni również. Tak mi się wydaje, chociaż ja się nie znam, więc mogę się mylić.

Gość naatalkaaa
A to Ty szukasz ideału?

Gość Przemas
Firma to sposób na zarobienie kasy i to wszystko po niekad tak szukam kobiety zbliżonej do ideału bo ideałów nie ma i sam nim nie jestem

Gość naatalkaaa
A co konretnie nie odpowiadało Ci w tych, które do tej pory poznawałeś?

Gość Przemas
Wiesz Wiola kilka rzeczy np to że wiele kobiet próbowało mną zadzic a przecież każdy ma prawo do własnego zdania przepadną zazdrość w wolnym tłumaczeniu brak zaufania a ją muszę ufać swojej partnerce i jedna bolesna zdrada

Gość Przemas
To miało być do ciebie natalka pomyliłem imiona przepraszam

Gość I*ll Save you all my kisses!!!
piszesz ' przecież' jakby to było oczywiste...a jednak...

Gość Przemas
A uważasz że nie jest ważny? Jest ważny ale nie naj ważniejszy poza tym nie ma brzydkich kobiet

Wygląd jest ważny,ale to raczej kwestia estetyki. Ważne też, zeby facet w miare bogaty, ale tylko pod warunkiem, ze nie jest chytry. Ważne jest słownictwo i zachowanie (też estetyka). Ważne jest żeby razem było lepiej. Widocznie tym kobietom nie było z tobą lepiej. Sam się zastanów dlaczego.

Gość Przemas
Wiesz co nie wiem co robiłem nie tak może starałem się być zbyt dobry nigdy nie umiałem odmówić i się klubić może moja natura była zbyt dobra może kobiety lubią trochę brutalnych facetów może to jest i opcja

Gość Przemas
Wiesz co nie wiem co robiłem nie tak może starałem się być zbyt dobry nigdy nie umiałem odmówić i się klubić może moja natura była zbyt dobra może kobiety lubią trochę brutalnych facetów może to jest i opcja

może tak być Ja tez byłam zbyt dobra. Exmąż i exteściowa sami to przyznali. Ważne jest jeszcze w jakim srodowisku przebywasz.

Gość kadzana
ja jestem spokojna, ale też lubię sie czasem z moim chłopakiem gdzieś zabawić. On pracuje, ja studiuje i tak czas mija ale nie oszukujemy się, przynajmniej staram się też nie robić rzeczy które jego mogłyby zaboleć tzn nie włócze się po mieście z kolegami bomam od tego chłopaka i wole na weekend do niego przyjechać.Dobrze wiem o czym myślisz, teraz takie są dziewczyny że mają faceta a na doku szukaja lepszego żeby siępochwalić że jest się lepszym. a poza tym że nie jestem typem blachary to mam dużepowodzenie tyle że nie kocham jednego i nie mam zamiaru flirtować z innym na boku. Zycze spotkania miłości tej jedynej na zawsze:)

Gość Przemas
Cholera wy wszystkie macie rację coraz bardziej widzę że muszę zmienić podejście do kobiet a dla ciebie kruszyna plusik i nie bende się wyżywal