Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Lady.Em.

Młodzież z zawodówek to śmierdziuchy!

Polecane posty

Gość .Lady.Em.

Do zawodówek idą tylko marginesy społeczne. Osobiście znam wiele osób chodzacych do zawodówek, zazwyczaj to wieśniacy/ry, brudni, śmierdzacy, mało inteligentni ludzie pochodzacy z biednych domów ociekajacych patologią. Np. zawodówka o profilu gastronomicznym. Pojdzie Ci taka śmierdzaca pipa do takiej szkoły a potem pracuje w kuchni w jakiejś restauracji i ludzie jedzą jej dania, które prawdopodobnie zrobiła byle jak i brudnymi rękami. Brzydzę się tym. Znam chłopaka który jest brudasem, śmierdzielem, dzień w dzień ćpa i pije. Skończył jednak zawodówke gastronomie. I nie wyobrazam sobie by taki odrzutek robił dania. Jednak pewnie bedzie pracował w zawodzie, wspolczuje tym co zjedza jego dania! Dziekuje za uwagę. Mile widziane liczne odpowiedzi.

Gość nightsclub
zgadzam sie

Gość juz ulzylo ci
wiec W Y P I E R D A L A J 🖐️

Gość .Lady.Em.
zabolało?

Gość juz ulzylo ci
nie zabolalo bo akurat nie jestem po zawodowce ale dla mnie ktos po zawodowce wcale gorszy nie jest trzeba byc zdrowo jebnietym zeby tak myslec

Gość .Lady.Em.
wynika to z moich obserwacji. Ta młodziez jest po prostu głupia, reprezentuja soba nicość. Dla mnie śmierdza.

Gość justre
z tym forum jest coraz gorzej...

Gość .Lady.Em.
To moje zdanie, ale tez mozna to zauwazyc no chyba ze ludzi sa slepi!

Gość .Lady.Em.
podszywy dajcie spokoj, piszcie z wlasnego nicka :P

Gość .Lady.Em.
gotowac to kurwa kazdy umie, a mnostwo tego gowna w gastronomicznych zawodowach jest! brudasy!

Mój facet jest po zawodówce, dba o swój wygląd (używa kremów, perfum, dba o cerę, robi peelingi etc) i na pewno nie śmierdzi, tym bardziej nie jest głąbem. Nie muszę chyba mówić, że seks z nim jest świetny? :) I co? Światopogląd Ci runął w gruzach?

Gość .Lady.Em.
widocznie jest wyjatkiem ktory potwierdza regule

ludzie, zignoruję tą tępą cipę, która was prowokuje. Równie dobrze można wywołać temat: Puszczalskie piździory nudzą się i robią sobie fotki jak na www.wiocha pl a potem jako Lady EM plotą głupoty.

Gość dziekować ;p
skończyłam zawodówkę, więc śmierdzę... hahaha

Gość Kawiasty
Taka jest prawda - do zawodówek idą chamy pozbawione ambicji które lubią reklamówki i maja pusto w głowie

Gość dziekować ;p
Żal mi ludzi którzy nawet nie przekroczyli budynku takiej szkoły a się wypowiadają, w mojej szacunek do nauczyciela to podstawa no i dyscyplina.

Gość dziekować ;p
a osobiście z większym chamstwem się spotkałam w gimnazjum niż w szkole zawodowej

Gość I*ll Save you all my kisses!!!
Po pierwsze jesteś jebnięta! Po drugie zgadzam się po części. Po prostu wyemigruj w takim razie na Antarktydę i przestań pierdolić...albo zadzwoń do telefonu zaufania.

wolę DOBREGO FACHOWCA piekarza który piecze pyszny=y chleb niż oszusta = bankiera wpędzającego ludzi w finansowe kłopoty wolę stolarza któty zrobi piękne i wygodne meble niż dziennikarką hienę żerującą na ludzkim nieszczęściu wolę rolnika i ogrodnika który swą pracą żywi ludzi niż politykierskie ścierwo pasożytujące na nas wszystkich. Tępa zdziro - nudzisz się - ustaw się przy autostradzie, to twoje miejsce.

Gość .Lady.Em.
Chciałam dodac ze sama nie skonczyłam nawet podstawówki tylko odrazu poszłam pracowac do burdelu bo uwazam ze własnie tam sa najinteligentniejsi ludzie i juz a wy prostaki z zawodówki pałujcie sie i juz:classic_cool:

Gość LisicaMała
Hehehe tiróweczko nasza kochana gdzie uciekłas nam:D

Gość dziekować ;p
znudziło się jej obrażanie ludzi ;p