Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania0912

wynik bHCG

Polecane posty

Gość ania0912

Witam wszystkich na forum. B HCG tydzień po spodziewanej misiączce 127 a wczoraj czyli 2 tyg po terminie spodziewanej @ b hcg 508. Czy dobrze przyrasta ta beta??? bo trochę się martwię

Bhcg powinno przyrastać minimum o 66% w ciągu 48h 1-127 3-210 5-348 7-577 chyba że się gdzieś pomyliłam

Gość narzeczona z wolą 2013
POWODZENIA

Gość za malo
ja 2 dni po spodziewanej miesiaczce mialam 800, a za dni pozniej juz ponad 2000. Jesli w ciagu tygodnia uroslo z 127 do okolo 500 to nie chce cie straszyc, ale moze cos byc nie tak. a jak sie czujesz? bylas na badaniu? przy beta hcg 500 powinno byc widac juz pecherzyk. maly przyrost bety moze swiadczyc rowniez o ciazy pozamacicznej, ja mialam takie podejrzenie przy pierwszej ciazy, ktora poronilam :-(

beta powinna przyrastać minimum 66% w ciągu 48 h jeśli się nie pomyliłam 1-127 3-210 5-348 7-577 może zrób jeszcze raz i zobacz następny wynik choć wyczytałam że za prawidłowy wynik ostatnio uważa się przyrost o 50% w ciągu 48h więc byłoby jak najbardziej oki

Gość ania0912
iissaabel te liczby przed wartościami to są dni czy tygodnie?? czuję się ok jak na razie lekki ból brzucha ale tylko czasami

Gość wkrótce razemmmm...
jeżeli dobrze zrozumiałam powrzyłaś test po tyg????? jeśli tak to za niska beta...

Gość ania0912
szału dostanę bo zaczynam się poważnie martwić jedni piszą że ok drudzy że za mała??? Test wykonałam w odstępach tygodnia

Gość ania0912
sory sory pomyłka drugi wynik to 580!!!!!!! a nie 508

Gość ania0912
czy teraz ten wynik jest prawidłowy??

Gość wkrótce razemmmm...
to za mało, prawidłowo wynik powinien być większy o 50 % po 2 dniach i tak dalej...

Gość ania0912
to co sądzisz o tym co napisała iissaabel ??? bo twierdzi że jest ok wg Ciebie nie przyrasta o 50%??? to policz

aniu jeśli w odstępach tygodnia to policz sobie co 48 h minimum 66% "Uważa się, że we wczesnej ciąży stężenie beta hCG powinno wzrastać nie mniej niż o 66% w ciągu 48 godzin, o 114% w ciągu 72 godzin i o 175% w ciągu 96 godzin. Po szóstym tygodniu ciąży prawidłowa szybkość narastania poziomu beta hCG ulega zwolnieniu. " ale gdzieś wyczytałam nie skopiuje Ci bo mi uciekło że już 50% uważa się za prawidłowe w ciągu 48 h Policz sobie mi się wydaje że dobrze policzyłam

ania ja Ci policzyłam przyrost o 66% w ciągu 48 h więc jeśli ostatni to 580 to by się mieściło w tym, chyba że liczyć nie umiem

Gość ania0912
licząc po 66% w 7 dniu wyszło mi 602 a ja mam 580 wg Ciebie za mało czy ok

Gość ania0912
sory mąż mi żle podał te wyniki nie 127 tylko 132 a po 7 dniach 580. dlatego wyszło mi 602 norma 66% po tygodniu

niby różnica nie jest dobra ale powiedz mi kiedy robiłaś drugą betę wczoraj, dziś?

Gość ania0912
pierwsza beta 3 marca druga 9 marca czyli wczoraj

aniu to zrób jutro będziesz miała po 48h i wtedy zobaczysz jeśli wzrośnie minimum 66% jest dobrze, bo teraz no niby różnica nie jest duża. Żebyś się nie martwiła zrób jutro badanie i zobaczysz, trzymam kciuki żeby się udało.

Gość Aless
Hej dziewczyny robiłam betę 6.05 wynik 246 druga beta 09.05 wynik 799 myślę że jest w porządku ale tak dla pewności co o tym sądzicie

Gość Dorota19xx
cześć.kilka dni temu robiłam badanie krwi i wynik wyszedł 4090 bhcg.. nie wiem o co w nim chodzi..jestem w ciąży czy nie?? jak tak to który to tydzień??? dzięki

hey jesteś w ciąży ja na badaniu mam takie rozbieżności 2-3 tydzień 101-4870 3-4 tydzień 1110-31500 tak że ok 3 chyba jesteś

Gość 3 tydz
ciazy to dokladnie dzien implantacji zarodka w sluzowce macicy. w ten dzien dopeiro zaczynasz produkowac hcg. twoj jest ponad 4 tys wiec bedzie to 5-6 tydz ciazy. kiedy mialas ostatni okres? to od ostatniego okresu liczy sie tyg ciazy