Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka w szpilkach5464646

do kobietek w ciązy i juz rodzących:)

Polecane posty

Kobietki kiedy było widać u was juz ciąże?tzn w którym tyg zaokragliłyscie sie tu i ówdzie i pokazał sie brzuszek????? A i czy sa tu kobietki które nie miały w ogóle objawów na ciąże?????pozdrawiam was kochane

w 24 tygodniu.objawów brak na poczatku, zaczęły się po 8 tygodniu i trwały do 16

Kobietki kiedy było widać u was juz ciąże? u mnie w ok.20tc . tzn w którym tyg zaokragliłyscie sie tu i ówdzie i pokazał sie brzuszek????? w 17 byl zaookraglony , tak jakbym sie przejadla A i czy sa tu kobietki które nie miały w ogóle objawów na ciąże?????pozdrawiam was kochane ciebie tez pozdrawiam :D

ahh co do objawow to na poczatku zadnych - no oprocz braku okresu i pozytywnego testu , po 10 tc. badz w 11 tc zaczely sie wymioty 1-gora2 razy na tydzien i trwaly do ...juz sama nie wiem ale chyba 14 tc. pamietam tylko date :D 24.12 ostatni raz wymiotywalam a teraz spokoj :)

dziękuje za odpowiedzi....bo u mnie 13 tydz brzuszek plaski a jestem baaardzo szczupłej budowy ciała,czekam na wielkie bumm:)

pracowałam w sklepie z odzieżą ciążową i kiedys przyszła malutka szczuplutka po spodnie, ja do niej mówię że spodnie muszą mieć zapas na brzuszek jak pani urośnie ona do mnie że już 7 miesiąc( była szczuplutka, miała na sobie koszulę świetnie skrojoną, nie wiem gdzie ona to dziecko miała... i to nie rzadko zdarzały się takie "chude ciężarówki", ale i odwrotnie bywały panie 4 mieś a wyglądały na 7.