Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volga_jasnowidzaaa

czy warto zebym sie z nim jeszcze spotykała?

Polecane posty

Gość volga_jasnowidzaaa

facet lat 29 3 miłe spotkania , on pragnie stałego zwiazku ledwo buzi w policzek mi daje na poczatku myslałam ze to zwykły ruchacz..a tu nie robi nic zeby mnie zbajerowac tylko norlanie rozmawia...bez podtekstów ale 3 randka ilku godzinna i zero pocałunków zaczynam sie martwic ze ejstem aseksualna acet jest bardzo przystojny i na poczatku myslałam ze bedzie chciał mnie "zarwac" a on nie robi nic w tym kierunku owszem zabiega o kontakt..pisze dzwoni itd..ale nawet mnie nie objał czy nie pocalował powiedział mi po drugim ze ma nadzieje ze nasza znajomosc sie jakos rozwinie..ale taki zerowy brak zainteresownaia az mnie zaczyna martwic ale własnie rzucił mi aluzje czy jestem zbereznica w łóżku przes sms a tak luzno pisalismy i on coś zaczał mówic czy juz z nim o wszystkim mozemy rozmawiac ja mu napisałam ze tak ale trzeba zasłuzyc i ze na zywo taki bezposredni nie ejst on przyznał mi racje i stwierdził dla jaj ze kota w worku nie wezmie

jak facet chce do łóżka to źle , jak nie chce też źle ....co za baby :P

Gość mamusią byc marzenie
pocałunki to nie znak, że chce ciebie wyrwac..na sex. alejak pcha rfęce tam gdzie nie trzeba przy pocałunku.. No a randki bez czułości są jak nierandki;)

Gość volga_jasnowidzaaa
up:O

Gość volga_jasnowidzaaa
marcin:O

Gość volga_jasnowidzaaa
;)