Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe uzaleznionnna

Czy na tym forum są ludzie którzy siedza tu kilka lat?

Polecane posty

Gość kafe uzaleznionnna

Np tacy od poczatku kafe albo od roku 2001,02,03?

Gość ja tez w 2004
:)

Gość kafe uzaleznionnna
mozecie mi powiedziec jak forum kiedys wygladalo ? :) jakie byly mniej wiecej tematy i jacy ludzie ? Tak jak teraz ? Offerma i jego ''jem kupe'' + reszta tematów nastolatek '' czy warto z nim byc?'' :)

Gość kafe uzaleznionnna
tzn od 1999 roku ? :)

Gość ja tez w 2004
nie za bardzo sie forum zmienilo; 'sraka z przestworzy' zalewajaca wrecz cale forum ludzi z f23 byly juz wtedy, cyklicznie powtarzaja sie te same prowokacje (tydzien poswiecony przewadze dziewic nad niedziwicami, potem male fiootki albo male cycki, potem przez pare dni wzrost faceta, im mniejszy tym bardziej przgral zycie itp itd, to co teraz tez jest ;) ) ale bylo wiecej ciekawych ludzi: pozdro600 i zakochany w niej Juken, ktory ciekawie okazywal swoje milosc, chu­jnia chyba najbardziej rozsadna i z dystansem osoba tutaj, i sporo innych ciekawych ludzi :)

Gość kafe uzaleznionnna
oo własnie co to jest F23 ? I czy to prawda ,ze kiedys bylo tu sporo moderatorów i pisali na forach ?

Gość coooosssssssssss
w 99 roku powstało o2 :) kafe trochę pozniej :) wczesniej wszyscy siedzieli na forum.o2.pl - nie polecam czytania tego bagna, jeszcze gorzej niz tutaj

Gość kafe uzaleznionnna
bo słyszałam ,ze tu na kafe siedzi ktoś z o2 :D i ktos z ''czarnych nicków'' ma z nimi powiazania :P

Gość ja tez w 2004
ja dlugo siedzialam na f23 :P i moge szczerze pwoiedziec, ze sporo prowokacji tych lepszych wzielo sie od ludzi z f23 :P ale na tamtym forum mozna powiedziec, ze calkowicie zeszlo na psy :O teraz jest tam totalne umyslowe i mentalne dno, pisze banda totalnych dzieciakow pozbawiona inteligencji i humoru. kafeteria sie jeszcze jakos trzyma f23 upadlo daaawno :O

ja od 2003. i nie widze jakiejs wiekszej roznicy w forum chociaz mam wrazenie ze troche mniej chamstwa bylo, ale moze mi sie wydaje bo to juz tyle lat :D

ja od października 2003, jakoś nie wiem kiedy zleciało ale kafe na psy zeszła tyle gnojków co teraz dawniej nie było. I żadnego mądrego tematu bo zaraz pakują się przygłupy i pada.

Gość moja picz jest hotttt
Ja siedzę tu niemal codziennie od kilku lat... Gimgówno wpadło na forum dzieki wynalazkowi TPSA - Neostrada :O , tani internet wiec co sie dziwic.

Gość her_komendante
normalni ludzie tu nie siedzą kilka lat tylko czasem wpadają i wypadają chyba że ktoś ma coś z deklem i nie ma swojego życia

Gość hejdjdjejdjd
Moja picz jest hottt- normalna ty jestes? :D zglos sie do o2 niech ci placa

;) od 2003 roku od marca... z przerwami dość długimi.. chamstwo zawsze tu było, jest i będzie.. najlepiej nie zwracać uwagi;) nawet znalazłem ostatnio swoje wpisy na jednym z topików mocno rozbudowanych.

Gość tretetretetrete
a ja w zeszłym roku przypadkiem odkryłam to miejsce i bardzo załuje bo trace tu zycie zamiast robic cos konstruktywnego to siedze tu i gapie sie jak sroka w gnat. Nie wiem, czy to miejsce nie powoduje u mnie depresji albo pogłębia ten stan, bo wogole mam taką melancholijną nature i choc nie chce tu zaglądac to wciaż mnie ciągnie, nie potrafie sobie z tym poradzic....

poprawka - ZAGLĄDAM tu sporadycznie od jesieni 2003, mam trochę czasu tylko późnym popołudniem i z przykrością stwierdzam, że nie warto tu spędzać za wiele czasu.

Gość kot.13
ja tu od roku zaglądam- a zaczęło się niewinnie- od pisania pracy inżynierskiej:-) Praca napisana już dawno a ja wciąż tu zaglądam:-)

Gość ewella22
Pisze z 4 razy w tygodniu. Poza tym nie trawie stad paru ludzi ktorzy trolluja. Wczoraj czytalam w temacie "ciekawe przypadki w necie " i jestem za blokowaniem po ip takich oszolomow. Chodzi mi o kobiete o ktorej pisali .. podpisywala sie jako jakas l-> leniuszek. Jedno wielkie gowno. Rotfl.