Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłaa28

JESTEM PODŁA

Polecane posty

Gość podłaa28

Pokłóciłam się z facetem którego bardzo kocham, powiedziałam mu okropne rzeczy, starałam się trafić w słabe punkty, wyciągnęłam nawet jego matkę z grobu i sprawiało mi to taką dziką satysfakcję.. zawsze tak jest.. z moją matką robię tak samo, w złości mówię takie rzeczy,że ma łzy w oczach, a mi to sprawia przyjemność :( najgorsze jest to ,że wcale mi teraz nie jest przykro ,chociaż wiem ,że powinno... dziwne, normalnie jestem baardzo wrażliwą osobą, a nieraz coś we mnie się takiego dzieje .. :(

Gość analupoo
może jakiś psychiczny problem?

Gość chdhhd
Moja siostra jest taka sama...uważaj,bo przez swoje zachowanie możesz dużo stracić

Gość podłaa28
wiem, tego się najbardziej boję..

Gość her_komendante
baba z charakterem i za długim jęzorem?

Gość podłaa28
stanowczo za długim :O ja bym z taką osobą chyba nie wytrzymała długo..

Gość moze masz BPD
?

Gość podłaa28
hmm czytałam kiedyś o tym, całkiem możliwe

Gość her_komendante
trzeba cie skrócić to proste

Gość podłaa28
ale czy taki opis nie pasuje prawie każdemu jak to czyta? coś jak horoskop? BPD cechuje: niestabilność emocjonalna (nadmierne emocje w jednych momentach i brak uczuć w innych; dłuższe utrzymywanie się wywołanych emocji); intensywność i niestabilność relacji z innymi ludźmi (częste przechodzenie pomiędzy ekstremami idealizacji i dewaluacji, miłości i nienawiści); niestabilny i zaburzony obraz własnego "ja" (brak stabilnej wiedzy o tym kim się jest i co się chce, błędna samoocena); chroniczne uczucie pustki wewnętrznej i znudzenia; impulsywność i skłonność do ryzykownych zajęć; tendencja do działań samodestrukcyjnych; chaotyczne huśtawki nastroju zmieniające się w cyklach godzinnych/dniowych, zmierzające ku smutkowi, przygnębieniu, niepokojowi, złości; złość, agresja, skłonność do krytykowania, atakowania werbalnego i obwiniania innych; wyolbrzymione, paranoidalne podejrzenia; objawy dysocjacyjne Objawy dysocjacyjne: "oderwanie się od rzeczywistości" - mechanizm obronny psychiki chroniący świadomość przed przykrymi wspomnieniami i skojarzeniami; paniczny lęk przed porzuceniem przekładający się na strach przed bliskością.

Gość przecież to banalnie proste
potrzeba ci mocnego huja z ciężką łapą który cię ukróci 🖐️

Gość analupoo
nie, do mnie ten opis na pewno nie pasuje ;)

Gość italianopanzero
pewnie masz bordera połączonego z ADHD, autyzmem, schizofrenią, DYSOCJACYJNE ZABURZENIE OSOBOWOŚCI i ogólnie jesteś antychrystem tak jak więszkosc kobiet teraz hehe

Gość podłaa28
nie no bez tego antychrysta:P ale ten opis pasuje jak ulał, może i mam coś z psychą :O

Gość faacet32
zabiłbym się własną piąchą gdybym miał mieć w domu kobietę odpowiadającą temu opisowi :O

Gość podłaa28
pewnie zostanę starą panną :P

Gość moze masz BPD
po co siebie zabijać facet, lepiej jakbys zabiła tę babę, bo jednym z objawów BPD takich osób jest chęć popełnienia ssamobójstwa zrobiłbys jej przysługe

Gość moze masz BPD
*zabił *samobójstwa sorczan🖐️

Gość faacet32
jej przysługę ,a ja bym za to beknął :O

Gość regres to uczuciowy gej
do mnie ten opis nie pasuje. poprostu jestes wredna suka, znam taka jedna z pracy jest w ciazy teraz(co niezminia faktu ze od zawsze byla suka i to nie sa hormony) ale nikt inaczej na nia nie mowi jak suka, pizda itd. ma druga kolezanke prawie taka sama suke. kobieto wez sie za siebie

Gość podłaa28
no, ale co ja mogę z tym zrobić ?

Gość podłaa28
ale ja dla ludzi jestem miła, nawet bardzo, nikt by mnie suką nie nazwał.. no chyba ,że po awanturze ze mną którą sama bym pewnie zaczęła .... nie potrafię się powstrzymać jak już zaskoczę :O

Gość italianopanzero
po prostu jesteś pełna nienawiści, zacznij wybaczac sobie i innym. nie kop już leżących, nie rób wojny totalnej. Ludzie popełniają błędy które nas rozwalają ale grunt to nie dac sie przerobic na potwora.

Gość linda na logaucie
bo ty zła kobieta jesteś :(