Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsensowna25

Jak zdobyć faceta, z którym łaczy nas tylko seks

Polecane posty

Gość gość
Dave dokładnie. Jak kobieta nie ma nic czym mogłaby zainteresować mężczyznę to daje się szybko i takie kobiety nadają się tylko do jednego. Tylko kompletny nieudacznik wiąże się z kimś takim.

Gość gość
Sądzę, że co po nie którzy na tym forum aż nadto angażują się w swoje wypowiedzi. Nikt nie prosi o ocenianie jego postępowania tylko o ewentualną radę.

Gość gość
Mój związek zaczął się od seksu. Spotykaliśmy się kilka razy w tygodniu i jakoś tak od spotkania do spotkania mój chłopak powiedział, że się we mnie zakochał. Także uczucie zrodziło się dość naturalnie i powoli bez knucia :)

Gość gość
gość Mój związek zaczął się od seksu. Spotykaliśmy się kilka razy w tygodniu i jakoś tak od spotkania do spotkania mój chłopak powiedział, że się we mnie zakochał. Także uczucie zrodziło się dość naturalnie i powoli bez knucia usmiech.gif xxx Widać masz ciepłą kluchę

Gość gość
Każdy kto twierdzi, że takie związki są nie odpowiednie, mówiąc, ze kobieta jest szmatą a facet nieudacznikiem, że spotyka się z nią w taki sposób sam nie wie co mówi. Skłonna bym była nawet powiedzieć, że przeciwnicy tego typu związków sami kiedyś bawili się w takie gierki tylko im się nie udało i teraz udają wielkich doradców i z góry oceniają ludzi, którzy spotykają się w ten sposób.

Gość gość
Tylko nieudacznik wiąże się z taką kobietą.

Gość takie same parwa
mam dosyć czytania testów baby są łatwe, głupie czy też prywatnymi prostytutkami bo godzą się na sex układ a faceci to ogiery bo korzystają !!!! cholera jasna co to za podział co? czyli facet zawsze jest ten lepszy bo co? kobieta tez lubi sex zapamiętajcie to sobie !! jeśli facet idzie do łoża z kobieta którą dopiero poznał jest tak samo łatwy i nie szanujący samego siebie jak ta kobieta z którą idzie do wyra. kurde irytuje mnie podejście maczo i k***y ! każdy ma takie samo prawo do sexu i każdy niech będzie traktowy tak samo.

Gość takie same parwa
do gościa co napisał "tylko nieudacznik wiąże się z taką kobietą." on jest nieudacznikiem bo sam się zgodził również na taki układ . - powiedziała bym ze jest gorszy gdyż z góry powiedział ze sie nie zakocha wiec jest zwykłym ch*jo dawcą , ona ma przynajmniej jakieś uczucia

Gość gość
popatrz na swój nick, to odpowiedź nasunie się sama

Gość gość
/Jak kobieta nie ma nic czym mogłaby zainteresować mężczyznę to daje się szybko i takie kobiety nadają się tylko do jednego. Tylko kompletny nieudacznik wiąże się z kimś takim./ ale taki facet który sie zeszmacił z taką łatwą nie zasługuje na porządną :O ja bym sie brzydziła takim. Dlaczego ja mam czekać na kogoś kto nie czekał na mnie?

Gość gość
Powiem tak w takim związku gdzie nikt nikomu niczego nie obiecuje, ale i też nie mówi, że to tylko sex układ wszystko jest możliwe. Wolny związek gdzie jedno nie sprawdza drugiego i każde ma swoje życie, nie wyklucza jakiejkolwiek bliższej relacji. Bo gdy chodzi tylko o sex to znajomość opiera się tylko i wyłącznie na tym. A kiedy żadna ze stron ani nie obiecuje, że się zwiąże ani nie mówi tylko o sex układzie to taka relacja wygląda zupełnie inaczej. Wiem co mówię bo sama jestem w takim nie typowym związku. I taka znajomość to nie spotykanie się łatwej dziewczyny z nieudacznikiem a raczej kogoś kto przeszedł już nie jedno w życiu i podchodzi do poważnych związków z dystansem. I każdy może mieć swoje zdanie ale ja myślę, że tak jest nawet lepiej. Bo po co się angażować, łudzić a potem rozczarować. Co ma być to będzie.A i nawet taki układ może przeistoczyć się w coś poważniejszego kiedy oboje ludzi dojdzie do wniosku, że warto.

Gość gość Małrycy
Gdy miałem 20 lat poznałem kobietę (wdowę ) miała tylko 35 lat lecz była bardzo atrakcyjna panią . Po jakimś czasie zaprosiła mnie do swojego domu( mocno skracam) , powiedziała że nauczy mnie współżycia z kobietą , początki były marne , jak tylko ją dotknąłem miałem wytrysk , lecz mogłem mieć po chwili ponownie twardego . A że natura dała mi dość słusznych rozmiarów penisa więc moja znajoma chciała bym szybko poznał tajniki dobrego seksu co skrupulatnie i chętnie mnie uczyła. Po paru miesiącach nie wstydziłem się rozebrać przed kobietą i potrafiłem panować nad erekcją tak długo aż ona uznała że musi odpocząć i mam kończyć lub zrobi mi loda. Dzisiaj jestem starym facetem wdowcem . Mieszka w moim bloku dziewczyna 25 lat ma swoją firmę jednoosobową , jest przysięgłą tłumaczką ma wiele pracy i mało czasu dla siebie , przychodził do niej chlopak jakiś student lecz często się kłócili i dochodziło do rękoczynów , kilka razy prosiła o pomoc bym go wyprosił z domu za nachalne i brutalne traktowanie jej . Tak się zapoznaliśmy i po jakimś czasie zacząłem ją namawiać by spróbowała kochać się zemną jeżeli nie odczuwa wstrętu do starego faceta, efekt taki że zgodziła sie , była jeszcze dziewicą , poprzednik nie umiał w delikatny sposób się zabrać i nie pozwalała mu wejść . Mogę śmiało uznać iż lekcja jaką dała mi w młodości moja znajoma mogłem wykorzystać na starość . Wcześniej w małżeństwie nie musiałem bo żona była pojętną uczennicą znała się na tym. Teraz ta dziewczyna a raczej kobieta w oczach promienieje nie spotykamy się często gdyż ona naprawdę ciężko pracuje , lecz jeżeli dzwoni bym przyszedł to wiem że potrzebuje dobrego seksu i ma to zagwarantowane .Wyjechałem na 6 mies. do Kanady raczej poleciałem do córki , dzwoniła że ma chłopaka i się zaręczają i chce bym był przy zaręczynach . Oczywiście przyleciałem , fajny facet miły spokojny i co ważne jest bardzo zakochany w niej , to pierwsza kobieta w jego życiu . Ja się cieszę że przyczyniłem się do szczęścia mojej znajomej z bloku że jest szczęśliwą kobietą i są ładną parą , po cichu pilnuję jej bym miał pewność że facet jest jej godny i nic jej nie grozi.