Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winiakportofino

opierdoliła mnie przez sms-y!- co zrobić?

Polecane posty

Gość winiakportofino

Kumpela miała o coś pretensje, napisała że źle się wobec niej zachowałem- no niezbyt przyjemny był to sms, zimny i nie miły. Za chwilę dopisała, ze poza tym dostała awans w pracy. Jak ma to rozumieć, bo zupełnie nie wiem jak się zachować i odpisać? Bawi się mną czy co?

Gość gnr405jt4
albo nic nie pisz albo napisz, zeby sobie nie pozwalala, bo nie jestes gowniarzem dla niej i przed nikiem nie odpowiadasz a opieprzac to cie moze jedynie matka albo ojciec zobaczysz, ze zmieknie i sie bedzie tlumaczyc

Gość winiakportofino
Ona jest starsza ode mnie.

Gość gnr405jt4
no i co z tego? na jakiej podstawie moze cie opierdalac? nie badz ciota. jestes facetem chyba, tak? n chyba ze jestes cipka, to niech po tobie jezdzi i zrobi pewnie jeszcze nie raz jak sobie teraz pozwolisz

Gość winiakportofino
a dlaczego ten sms był sprzeczny? najpierw opieprzyła a potem napisała o awansie?

Gość gnr405jt4
napisala ci o tym, zeby ci dopierdolic, baby tak maja jak bys byl baba, to bys sie chujowo poczul ale baba musli jak baba nie facet

Gość dasertyn
Pomyśl wpierw, czy miala jakiekolwiek podstawy do takiego zachowania, jesli tak, to przyjmij to na klatę, a jeśli laska ma tylko jazdy, to miej na to wyjebane.

Gość gnr405jt4
nawet jak miala racje, to kazdy praedziwy facet nie pozwolilby jakiejsc glupiej cipie po sobie jezdzic

Gość Sylwia A.
bo może ten pierwszy esemes był napisany dla żartu, z ironią, taki droczący sie i zbawny, tylko nie skumałeś tego po prostu

Gość winiakportofino
nie był dla żartu, ja wiem kiedy ona żartuje.

Gość żartem
jest ochrzan przez sms - ;) ....normalnie już widze jak marszczy czoło i jej usta w gniewie wykręcają na kształt odwróconego banana, policzki płoną niczym węgielki w piecu a oczy rzucają błyskawice.. :P oczy ciskają błyskawice... no a tak serio weź sobie to na luz - wyśpi się i przejdzie ;)