Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _dwudziestolatka

pierwszy raz

Polecane posty

Gość _dwudziestolatka

prosze o porade. mam przed soba swoj pierwszy raz. poniewaz jestem po zabiegu naciecia blony dziewiczej - nie obawiam sie bolu zwiazanego z jej przerwaniem, a jedynie bolu zwiazanego z samym wejsciem penisa do pochwy. chcialabym, zebyscie poradzili mi, jak "usprawnic" i umozliwic jak najdelikatniejsze, najlagodniejsze - jak zwał, tak zwał - wejscie penisa do pochwy. pieszczoty bardzo mnie rozluzniaja (a juz tym bardziej jak jestem po alko... i mam megaochote sie kochac!), ale niestety za chwile pojawia sie straszna "spinka" i ostatnio nawet odepchnelam swojego faceta, bo, najzwyczajniej w swiecie, balam sie... jak sobie z tym poradzic?

Gość Może niech nasmaruje penisa
jakimś lubrykantem i do pochwy też można trochę to będziesz pewniejsza. Lepiej na pierwszy raz bardziej mokro. Tylko użyjcie takiego czegoś co nie rozpuszcza prezerwatywy. Nie wiem jaką inną radę jeszcze tu dać.

Gość Adelle20
Współczuję tym niedoświadczonym dziewczętom, które dopiero mają przed sobą ten pierwszy raz.

Gość _dwudziestolatka
gratuluje pomyslu podszywania sie pode mnie. doprawdy zabawne. btw pewnie masz "zeszmacenie sie" juz za soba, wiec gratuluje ci rowniez i tego. nie sadzisz, ze powinnam w zwiazku z powyzszym zwrocic sie do ciebie "szmato"?

Gość _dwudziestolatka
Adelle, dlaczego? :)

Gość Adelle20
Pierwszy raz to jednak stres i często jest nieprzyjemny. Można czuć się nieswojo i jeszcze nie bardzo wiesz jak masz się poruszać itp. ;) Za to potem zaczyna ię prawdziwa przyjemność. :)

Gość _dwudziestolatka
Adelle, trudno mi cokolwiek odpowiedziec - stresu juz doswiadczylam, nieprzyjemnosci - w pewnym sensie tez, a przyjemnosci - mozna by o tym pomarzyc obecnie :D

Gość Adelle20
W każdym razie życzę powodzenia. :)

Gość _dwudziestolatka
nie dziekuje :D

Gość po prostu weź
raz zagryź zęby, ostre rżnięcie i potem będzie już tylko dobrze. nie panikuj zanadto, bo widzę że niezłą masz schizę w związku z tym pierwszym razem

Gość kouou
za dużo myślisz i analizujesz, zadbajcie o dobre zabezpieczenie, bo stres zwiazany ze strachem przed niechciana ciaza nie jest tu potrzebny. dluga gra wstepna, w razie pomocy jakis lubrykant, goraca kapiel i lampka wina przed i bedzie ok.

Gość _dwudziestolatka
zapomniałąm dodać że mój chłopak Azor jest owczarkiem niemieckim, czy to ma znaczenie ?

Gość Adelle20
ja sie qrwiłam już z wieloma fagasami, miałam już w każdej dziurce także wszystkie mam już rozepchane i współczuje tym co mają ciasne