Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miły_mąż_pozna_podkarpacie

Poznam miłą męzatke

Polecane posty

wesoła wdówka zapraszam do rzeszowa ;)

wesoła wdówka podałabys jakis namiar na siebie/ gg lub skype?

wesoła wdówka-wesoła kurewka ciekawe kto ty? nie znasz kogos a wypowiadasz sie.

wesoła wdowka, jak masz ochotke pogadac to zaklikaj gg 33913274 Tutaj nie da sie normalnie popisac, zawsze jakiś oszołom sie trafi

Gość wesoła wdówka
oj jak kogoś uwiera:P uwielbiam facetów żonatych,taką władzę nad nimi czuję i to ciągłe pożądanie w ich oczach przyprawia mnie o gęsią skórkę:D na całym ciele:P odezwę się Misiu ;) wiecie co mnie też kręci jak się kocham z takim żonatym a on mi szepcze do uszka kochanie tylko nie drap mnie po plecach bo żona zobaczy:P miau:D

Gość ciągłe porządanie hihi
w wieku 44 lat:D no proszę cię:D nawet szpileczki i koroneczki ci nie pomogą w tym wieku,wiesz co lubi wiekszość mężczyzn?Młode,jędrne ciałko

Gość ciągłe porządanie hihi
pożądanie hihi :D

Gość wesoła wdówka
mężczyźni mnie kochają :D jestem namiętną i ciekawą kobietą,wiek nie ma znaczenia,miałam 30 latka ,którego żona miała 25lat i odgonić się od gościa nie mogłam:D e co Wy wiecie:P

Gość karolina33
szczerze? Jakbym byla 44 latka to dralowalabym na piechotke do kosciolka, a nie podrywalam mlodych facetoe. Babo TY nie moich sie sadu ostatecznego :)

Gość karolina33
wesola wdowko a maz Cie nie starszy nocami?

Gość wesoła wdówka
no karolina to będziesz sobie dreptać w moim wieku do kościółka :) przecież nic nie stoi na przeszkodzie:D mąż mnie nie straszy niby dlaczego,byłam wierną ,oddaną żoną :P nie rozumiesz mnie i ten brak pojęcia mnie przeradza się w agresje w stosunku do mojej osoby,zupełnie niepotrzebnie bo jestem sympatyczną kobietą:) ale takie 20 czy 30 to ze mną w większości szans nie mają jeśli chodzi o względy panów:P nie mam potrzeby nikogo tu przekonywać i udowadniać:) napisałam szczerze o kawałku swojego życia nie obrażając nikogo,nie szukam poparcia ,odniosłam się do tematu,nie mam też zamiaru nikomu małżeństwa rozwalać to zupełnie nie o to chodzi cześć

Gość daj namiar na siebie
to przekonamy sie,czy mężczyźni polecą na ciebie-stara prukwę czy na mnie.Zrobimy test.Przegrasz ze mną kochana.Jestem młoda i piękna.A ty może i piękna ale już mocno 'dojrzała'.No cóż obie jesteśmy piękna ale mam nad toba przewagę-wiek.A w łóżku jestem doświadczona,więc nie pieprz o doświadczeniu.

Gość daj namiar na siebie
Różni nas jeszcze jedno,jestem na tyle ładna,że nie zadowalam się facetami z netu.

Gość JUNK
wdowka hej napisz do mnie pojdziemy na truskawki w bitej śmietanie. Aha napisz swoje imie bo tak wdowka do Ciebie pisac to mi nie miło. mir12@op.pl

Junk boisz sie, ze maz wesolej wdowki bedzie Cie straszyl :) chcialabym zobaczyc ta 44 latke w koronkach i szpilkach :D pomarszczona, z obwislymi piersiami i starszawa muszelka jak to moiwcie na cipki :D

Gość JUNK
ja tez chce zobaczyć, jak będzie ostry seks to mogę ci wszystko opisać

Gość wesoła wdówka
takiej zawiści i agresji to jeszcze w życiu nie spotkałam piękne młode kobiety wrzucają swoje fotki ,czasami wpadnie mi coś w oko z mojej strony same komplementy,jak brzydka to nie piszę bo po co:O nie szukam facetów w necie bo facetów mam:P :D tutaj jest innego rodzaju poznanie co chciałabym spróbować:) dziwi mnie,że kobiety ,które prędzej czy później w moim wieku będą są tak agresywne:O zamiast trzymać kciuki :P to Wy takie :O a gdzie solidarność jajników:D no jak to panie :O ???? ja wiem ,że samica alfa jestem :P ale takie totalne dno:O żonka, lusia albo kancik chono tu bo same zasrańce się trafiły:P;)

Gość JUNK
to jak wdówka, jesteś gotowa?

Gość mariolka435
też chętnie poznam miłego żonatego;)

Gość raz123dw123atrzy
mariolka zrobisz mi kolacje i jestem Twoj :)

Gość mariolka435
a czemu nie:Ddla mnie to nie problem;)

Gość raz123dw123atrzy
żartuje :p nie jestem żonaty i jadłem jużż :

Gość mariolka435
ja też już jadłam:D

Gość EKsstttttaaaaaaza
jacie kręce "FACET" który spędza piątkowy wieczór na forum dla kobiet i to szukając darmowego seksu musi być wart poznania! ale chyba tylko dla kata bo będzie wiedział co na to poradzić :D

Gość sluchaj wesola wdowko
Podbieranie mezow innym kobietom nazywasz solidarnoscia jajnikow?Tu bardziej chodzi o to,ze ruszasz co nie twoje,a nie o twoj wiek,szkoda,ze sie nie domyslilas.Jeszcze myslisz,ze ktoras zona bedzie ci kibicowac.Wez sie zastanow.

Gość JUNK
Co wy ją tak ganiacie jak wiejskie baby jak ktoś lubi to wam ch%j do tego