Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Istota przeszłości seksualnej

Czy dla porządnych facetów ważna jest przeszłość seksualna kobiety?

Polecane posty

Gość Istota przeszłości seksualnej

Czy raczej skupiają się oni na teraźniejszości i uczuciach, które łączą ich z daną kobietą? Czy faceta, który strasznie dużą wagę przywiązuje do liczby partnerów, przeszłości kobiet, do tego czy uprawiała seks w związkach czy przygodnie można nazwać porządnym? Czy to raczej skupiony na seks szowinista traktujący kobiety przedmiotowo?

Gość jasne ze jest wazna
i juz

Gość grgreg
nie , bo wartościowy facet wyżej ceni osobowośc kobiety niż jej d***e tylko pajace oceniaja kobiete w ten sposob

Gość do grgreg
wartosciowa kobieta nie jest i nie byla latawica

Gość już widzę jak facetowi
nie przeszkadza to. że kobieta obciągala jakiemuś facetowi przygodnie

Gość teioses
tak, kobieta musi być dziewicą .

Gość grgreg
to ze ma doswiadczenia seksualne nie znaczy ze jest latawicą, ciemnogród... co pierwszy zwiazek ma byc juz tym jedynym, tak???w życiu jest jednak inaczej

Gość grgreg
jestescie ograniczeni albo wszyscy jestescie zakompleksieni

Gość do grgreg
a jak kobieta przygodnie zrobila loda obcemu? prawiczki to inna bajki i ciezko im sie dogadac z doswiadczonymi kobietami

Gość koteczekjareczka
pytanie własnie jaka jest jej osobowość skoro ciągle się puszczała. wiesz, ludzie mogą się zmienić, jednak gdy widać, że laska była, jest i będzie puszczalska to jak niby poważniej traktować taką osobę? ktoś by wielce płakał za facetem których chodził na dziwki, zdradzał swoje kobiety i brak perspektyw ze się zmieni? czy kobietę która chciałaby żeby był normalny można nazwać z tego powodu nieporządną ??

Gość już widzę jak facetowi
grg- nie chodzi te które były w stałych związkach, tylko te które robiły to z wieloma niezobowiązująco

Gość fefeff
:D haha no faktycznie ja sama kopne w dupala tego ktory zdyskfalifikuje mnie z pwoodu tego ze bylam wczesniej w 4 letnim zwiazku, a faceci to juz zabawiac sie moga, tylko kobieta musi byc "dziewica" :D litosci!!!

Gość dziwni jestescie
moj facet w ogole sie mnie nie pytal ilu mialam przed nim. zapytal delikatnie ilu mialam chlopakow, ale nie z iloma spalam. i to bylo juz po tym jak sie zwiazalismy, a nie przed

Gość grgreg
piszesz w temacie o przeszlosci seksualnej!!! a nie o puszczajacych sie laskach moim zdaniem nie mozna czlowieka oceniac po "dupie" ja nie rozumiem filozofii pan lekkich obyczajow ale wierze ze sa wsrod nich kobiety mądre, a facet jak jest babiarzem to juz jest skreslony?? no nie, bo nie mozna oceniac czlowieka w ten sposob

Gość grgreg
bo to jest tylko takie gadanie a w zyciu jest inaczej, jak juz sie pozna ta jedyna osobe to to ze miala 2 czy 6 partnerow wczesniej nie ma znaczenia jesli ty bedziesz tym ostatnim do konca zycia, milosc nie wybiera, to ze ktos mial nieudane zwiazki nie znaczy ze jest puszczalski

Gość do grgreg
fefeff zwiazek to zwiazek, ale tu chodzi o bujna przeszlosc. o przygody, wielu partnerow, wczesna utrate cnoty i byc moze rozne wyuzdane eksperymenty

Gość koteczekjareczka
nikt nie oczekuje dziewictwa ale jak laska nie widzi nic dziwnego w tym ze pieprzy sie z byle kim to niech idzie do psychiatry albo zacznie sie zmieniac na własną rękę zamiast wmawiać ludziom, że mają chore wymagania. Trwałe związki akurat bardzo dobrze świadczą o kobiecie, nikt nie spodziewa się że się chajtnie ze swoim pierwszym.

Gość do grgreg
jak kobieta miala 6 partnerow to raczej nie pasuje do prawiczka

Gość koteczekjareczka
nigdy nic nie wiadomo

Gość grgreg
ale przeszlosc i doswiadczenia seksualne to jedno a wyuzdany seks to drugie, mam wrazenie ze tego nie odrozniacie, same dzieciaki tu siedza!!! :/ jak sie zakochacie to zrozumiecie i wreszcie rozdzielcie seks od relacji z partnerem, bo narazie seks i kobieta to dla was jedno i traktujecie ja jak swoje terytorium lub trofeum, nie znacie wartosci czlowieka

Gość grgreg
tak nie pasuje jak miala 6 partnerow? a to dlaczego?? a jak uprawiala 6 razy seks z 6 facetami ktorzy zlamali jej serce to co jest gorsza od tej ktora uprawia wyuzdany seks bez zabezpieczenia z angorem ktorego nie kocha przez 5 lat???? takie jest życie

Gość do grgreg
kobiety, ktore mialy np. 6 partnerow sa zwykle bardzo pewne siebie, bardzo smiale i pewnie nabijaja sie z prawiczkow

Gość grgreg
dla mnie kobieta ktora przez wiele lat oddaje sie facetowi ktory jej nie szanuje i traktuje jak wlasnosc to latawica, a nie jakas tam co miala wiecej niz jednego partnera, wy nie rozumiecie, macie dziwne mierniki

Gość grgreg
a cojestes prawiczkiem ja ci powiem tak mialam 4 partnerow a obecnie mam faceta od 4 lat nie mial doswiadczen seksualnych kiedy go poznalam, nie uwazam sie za latawice, poprostu bylam mloda, pare razy glupio zakochana, ale teraz trafilam na wspanialego faceta i dla niego niema znaczenia moja przeszlosc, kochamy sie i tyle

Co wy z tymi prawiczkami? Autorka nie pyta o prawiczka, tylko o porządnego faceta.Jeśli dla was porządny facet to tylko i wyłącznie prawiczek to nie wiem o czym wy chcecie dyskutować?

Gość 'bagpshi
jak się zakochacie :-D :-D :-D w szmacie która ściągała majtki każdemu kto powiedział że ją kochał? :-D

Gość do grgreg
takie co mialy np. 6 partnerow przewaznie nabijaja sie z niesmialych facetow albo takich, ktorzy nie sa adonisami i leca na cwanych przystojniakow

Gość grgreg
donkapatke-- to tak jak ta klasyfikacja porzadnej dziewczyny "tylko dziewica" nie rozumiem tego :D

Gość koteczekjareczka
każdy ma swoją przeszłość seksualną, gorzej gdy jest ona na serio kiepska . Nie oszukujmy się, wyuzadne praktyki to słaba historia. Szczególnie w przypadku kobiet ponieważ, co by tam sobie teraz moda nie wymyśliła, oczekuje się od nich cech wskazujących na łagodność i opiekuńczość.

Gość grgreg
dobrze, tkwijcie sobie w swoich przekonaniach, życie utemperuje... ja bym sie cnotek zastraszonych przez mamusie wystrzegala :D nie chce mi sie juz tlumaczyc bo jak jest klasyfikacja WARTOŚCIOWI LUDZIE TO TYLKO PRAWICZKI I DZIEWICE to nie ma z kim gadać życze powodzenia w zyciu