Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Istota przeszłości seksualnej

Czy dla porządnych facetów ważna jest przeszłość seksualna kobiety?

Polecane posty

Gość najgorzej jak dziewczyna
ma za soba anal i glebokie gardlo

Picollo Facet który chce żonie rogi doprawić, a kobieta jakąś tam przeszłością, chcąca normalny związek stworzyć to jest kolosalna różnica. Dla mnie facet albo i kobieta która chce mieć kochanka za plecami swojego partnera to zwykła kurwa. A tematem jest to czy normalny facet czepi się przeszłości tej dziewczyny czy będzie z nią próbował żyć w normalnym związku, bez pretensji co było kiedyś.

Gość do donkapatke
zalezy jaka to przeszlosc. bo jak kobieta robila lody przygodnie, zdradzala albo miala przygody to niefajnie

Gość takiii
jeśli facet poważnie traktuje dziewczynę to oczywiście że ważne jest dla niego jaką przeszłość seksualną miała jego wybranka,chce wiedzieć jakie miała doświadczenia,czego można się po niej spodziewać,kim będzie przyszła matka moich dzieci:)chyba że nie upałukę Cię poważnie,chce tylko umoczyc,wtedy nie interesuje faceta co robiłas i z kim,czy byłaś prostytutka,czy robiłas to że stadem pędzących imadeł:)

Gość do donkapatke
takiii masz racje

Gość gość
im wiecej ma kobieta facetów tym jej wartosc spada.. to swiadczy o niej ze nikt z nia nie chce byc na dłuzej bo ma ciagnoty do innych fagasów,,a potem stare spiewki ze to nie przez nią i jest taka nieszczesliwa, jak zwykle..stary bajer puszczalskich panienek..miałem pare takich i ta sama spiewka..a jak mi opowiadały swoje historyjki to zdziry jakich mało..i tak ja tez je potraktowałem..to chyba normalne..:) bo raczej tez nie chciał bym miec takiej lafiryndy..:)

Gość Joker z batmana
miedzy kobieta a kobieta jest duza roznica, trudno wymagac od kazdej kobiety dziewictwa :D to conajmnie zrozumiale, choc np. taki Turek chetnie sypia europejkami a na zone chce tylko dziewicy, ale mniejsza z tym, jesli kobieta nie potrafiła stworzyc trwałych relacji z partnerami to cholernie zle o niej swiadczy, jestem wyrozumiały ale to ma pewne swoje granice

Gość Joker z batmana
i przestancie juz z tymi prawiczkami, dziewicami bo juz tym normalnie rzygam, kazdy u licha był kiedys prawiczkiem czy dziewica...

Gość gość
nie przeszkadza mi to że był ktoś wcześniej