Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyytj75ju7

myslicie ze tylko patologia bedzie sie rozmnazac?

Polecane posty

Gość tyytj75ju7

bo chyba swiadomy czlowiek nie zrobi sobie 3jki dzieci w takich czasach:o za to patologie bardzo chetnie,

Gość tyytj75ju7
tez tak mysle mnie nie stac aktualnie na jedno :o

heh ja mam syna ma 10 lat.codziennie zawoże go do budy i odbieram .w jedna mańke 10 km.pozatym ma w uj zajęc dodatkowych ,trenuje piłke .wydaje na niego mase kasy .licząc ogólnie jest to wydatek ok.2300 miesięcznie.ciężko bardzo ,nie wiem czy za kilka miesiecy bedzie mnie stac na to wszystko.przeraża mnie to:(

Gość tyytj75ju7
no dzieci to droga inwestycja:o ja przeciegam chwile posiadania dziecka bo mysle o tym zeby najpierw troche kasy uzbierac :o

jak jestes w stanie cos uzbierac do skarpety to zbieraj,ja kiedyś mogłem odłożyc jakies 2 lata temu nawet niezle było.od roku nie odłozyłem grosza,nie da rady..

Gość precz z bachorstwem
po co się w bachory pakować,one i tak nigdy nie docenią tego co rodzice im dali,lepiej w psa zainwestowac,będzie bardziej oddany i wierny,hahahaaa

Gość tyytj75ju7
niekoniecznie mozliwe ze na starosc beda wszystkim i wnuki tez

Gość 2300 na dziecko miesiecznie?
to gdzie on chodzi na te zajęcia:O

Gość kazdywiezetylkooooo
patologia bekarty robi bo nic innego smiecie nie potrafia,szkoda słów!

Gość bbbar
my mamy trójeczkę:))) i jakoś radę dajemy. Patologią nie jesteśmy,przynajmniej dla niektórych:)

Gość q12ws
Alw wy jesteście wszystkich pakujecie do jednego wora. Ja sama mam jedno dziecko ,ale moi znajomi maja uwaga 4 czworo. Mąż zarabia naprawdę dużo ( ok. 20000 zł mies) ona nie pracuje. W domu super urządzone dzieci ładne i zdrowe nie widze tam patologii. Tak że zastanówcie się zanim wydacie ogólny osąd.

Gość Ger upp nu
Właśnie zastanówcie się zanim wsadzicie wszystkich do jednego wora :/

Gość sdsdd
nie, ja bym chciala miec 4, a ze mnie nie stac na 4 , zostane przy 1, max 2, nie jestem patologia, zawsze marzylam o duzej rodzinie..niestety kasa..

Gość do sdsdd, czwórke dzieci?
wyrazy podziwu! ja nigdy bym się nie zdecydowała, nie chodzi mi o kasę ale o tryb życia jaki trzeba wtedy prowadzić, fajne są duże rodziny pod warunkiem ze rodzice są zadowoleni z tego że mają sporo dzieci a nie narzekają i wszystkim sie skarżą jacy to oni biedni i na nic ich nie stać, na pewno są normalne rodziny wychowujące 4-5 dzieci, ale niestety wydaje mi sie ze u nas dużo dzieci to często wynik wpadek a nie świadoma decyzja, poza tym niektórzy nie powinni mieć dzieci w ogóle bo sie do tego nie nadaja a presja społeczna jest taka że sie powinno, ja mam 1 dziecko i mi starczy, nie mam problemów finansowych ale więcej dzieci nie chce bo się do tego nie nadaję,