Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pół zycia spedziałam na wsi

skurzają mnie wielkie damy,paniusie odpicowane

Polecane posty

czy jestem dziwna? poporstu smieszą mnie one

Gość sdsdd
a czym cie tak smiesza?

tym ze robią z siebie takie damy , ja to ze wsi jestem i sie tego nie wstydze:) a one zawsze tworzą nienaganny wizerunek, zawsze zadbane wlosy , makijaz ... ciagle biegają po sklepach w poszukiwaniu nowinek kosmetycznych ::) ja bym tak nie umiała :D i ciesze sie ze jestem jaka jestem

Gość sdsdd
taka paniusia nie umialaby byc taka jak Ty, i tez pewnie cieszy sie z tego kim jest:) a co wsi, dlaczego bialabys sie wstydzic pochodzenia?? to juz nie te czasy, teraz tylko ludzie bogaci wprowadzaja sie na wies..ajjj kocham wies:) ps. sama jestem ''paniusia'':P, po sklepach nie biegam, bo wszystko mozna znalezc w internecie:)

Gość neli_3
a one sie ciesza ze sa takie a nie inne :) ciebie po prostu zazdrosc trawi i tyle... pewnie wiedzy i kasy brak,to cie denerwuja ze modnie ubrane,dobre kosmetyki etc. tylko mi tu nirpisz ze masz pieniadze itd.bo i tak nie,uwieze 🖐️

nie, wcale mnie to nie denerwuje :D nie jestem zazdrosna ani zawistna bo i o co ? ja nawet nie potrafie sobie wyobrazic ze moglabym biegac w szpilkach ,płaszczykach, spodnicach.. mocno umalowana,poprostu tego nie lubie :) kocham swoj styl,lubie siebie i nic tego nie zmieni :) tylko czasami jak patrze na te wszystkie kobiety ktore non stop cos kupują to troszke jest mi ich żal.. nie wygladają na jakies super szczesliwe?

Gość sdsdd
szpilki , mocno umalowane??? to jakis stereotyp:)

Gość jestem z miasta...
Ja jestem z miasta i też mało co chodzę po sklepach. Nie mam potrzeby co chwilę kupowania sobie ciuchów czy kosmetyków. Tak więc to nie zależy od tego skąd kto jest. To po prostu charakter.

Gość ubnkmkk
Ale pieprzycie farmazony,ja urodziłam sie i mieszkam na wsi mam 40 lat na codzień chodzę w dresach do pracy jestem odpicowana pracuję w mieście.Ciebie zazdrość zżera.Jestem dumna z tego że mieszkam na wsi a jestem lepiej ubrana niż nie jedna z miasta.

Gość 1 atomowa wojna światowa
Czy to paniusia czy też ta ze wsi! każda ma wspaniałą piczę do przeyebania!

Gość zaciekawilas mnie autorko
to jaki jest Twoj styl? co nosisz? jak zyjesz?

do kościoła ubieram czarny worek pokutny i białe spodnie adidasa ;) oryginalne - jedyne na wsi 🖐️

Gość dobry podszyw 16.54
ha ha :D

Gość ale przecież to
dziwna? raczej małostkowa i mało pewna siebie z brakiem zainteresowań ludzie z zainteresowaniami i mocnym charakterem mają takie sprawy w dupie

Gość 324329
mnie tez wkurzaja tacy ludzie. W piotrze Pawle jak czasem bywam często widuje takie osoby, złote karty, futra, stroje, oblesny ryj mimo to, masakra.... Lubie jak ktos ubiera sie skromnie

Gość 324329
dyrektore- nawet szkoda tych głupot komentowac co piszesz.... Tak, powinnam sie przefarbowac na blond albo czarny, zeby nie byc szatynka. miec straki zamiast włosów, i kilo tapety na ryju. Ja nigdy sie nie maluję i mam b ładną cerę przez to. sWoją drogą to właśnie osoby niemalujące sie są teraz jednostkami, a nie na odwrót.

Gość 324329
dyrektore - ale powiedz czego mam zazdrościć???? Przeciez mowa o stylu zycia- mogłabym tez kupowac sobie np. farbę do włosów.. Mam zazdrościć że ktoś sobie kupouje farbę? Albo wydaje 5 tys. na futro??? TYlko debilizmu mozna zazdrościc.

Gość kaopik
a najlepiej by było jakby każdy zajął się swoim własnym życiem, a nie roztrząsał życie innych, do tego obcych, osób :o

Gość 324329
mimo to pewnie rzeczy wkurzają... mnie wkurza jak ktoś łazi w futrze nie mysli co przecierpiało to biedne zwierzę.... Przyznam że nie podobaja mi sie mocno umalowane osoby, i ten zwyczaj farbowania włosów. Po prostu mnie to odraża. Nprawdę ludzie nie mają gustu, secjaliści trąbia, że nie powinno sie farbowac mocniej niz dwa odcienie w górę lub dół od naturalnego koloru włosów. A u nas- wszyscy na blond lub czarny.... no żal. pl po prostu

Gość 324329
dyrektore- powiem ci tak, chyba każdy są dzi po sobie, i dlatego myślisz, że każda kobieta nie ma żadnych zainteresowań oprócz pindrzenia sie. U mnie takie osoby wzbudzają głębokie współczucie. Boagta nie jestem, ale potrafie wydac np. 300-400 zł na mc na moje hobby- jakim jest jazda konna. Na kosmetyki wydaje chyba 20 zł na mc średnio....

Gość tkeiroew
ciekawe o co mają być zazdrosne głupia odpicowana torbo. Często właśnie takie dziewczyny są ładniejsze bo nie muszą poprawiać swojej urody. Nie każdy lubi zwracać na siebie uwagę na każdym kroku pustaku. Ja np.lubię jak włosy są naturalne, trochę zmierzwione a nie jak sztuczne, proste ,przyklejone i wylizane. Cipy się stoją i tylko łypią okiem czy ktoś na nie patrzy.

Gość 324329
Nie mieszkam na wsi, tylko w duzym mieście. Męza też nie mam, w zasadzie w niczym nie trafiłes. Rosołów też nie robię. Samochody istotnie mnie wkurzają, jeżdzę rowerem. Wkurza mnie ten smród od nich, że zajmują miejsce na chodnikach, że są brudne i brzydkie. A najlepsza jest typowa polska mentalnosc, że jak ktoś jezdzi rowerem to biedny.....

Gość tkeiroew
jestem szantynką to po jakiego huja mam być blondynką, mam 75 c to po co mam mieć d. Żebyś mnie kochał dyrektore? Takich mam w dupie, mam nadzieję że twoja laska będzie z tobą tylko dla kasy. Niektórzy Ludzie mają o czym myśleć, więc nie myślą o pierdołach. I mam chłopaka od10 lat który jest moim przyjacielem a nie hujkiem który leci na fryzurę. Wystarczy wyglądać dobrze nie każdy chce błyszczeć jak gwiazda

Gość ludzie, troche tolerancji!!!
byle z gustem, mozna byc gustownie umalowaną i ufarbowana jak i niegustownie ubrana szara myszą - i odwrotnie. Zascianek ma to do siebie ,ze go smieszy kazda inność. Im mniej sie w zyciu widzialo, tym wiecej wgapiania się w ludzi ciut innych niz wszyscy dookoła - stara prawda.

Gość tkeiroew
mnie też wkurza ten smród od samochodów a najbardziej debile co po mieście jeżdżą terenówkami

Gość tkeiroew
sama jesteś zaścianek,ja dużo widziałam i pracuję z bardzo bogatymi ludźmi. Prawda jest taka że im biedniejszy tym bardziej się stroi, tylko w łachy ifryzury inwestuje

Gość 324329
naprawdę nie mieszkam w zaścianku tylko 500 tys, mieście. DResiarzy też nie lubię, ale zaraz ktoś napisze, że nie stac mnie na przyzwoity dres. :p

Gość 324329
śmierdzisz końmi na codzień? pachnę, nie śmierdzę. Konie mają bardzo przyjamny zapach. :)

Gość A robi się to tak...
Mam wrażenie, że wam się wszystko pomieszało. Mylicie dbanie o siebie z pindrzeniem się. Delikatny makijaż podkreślający urodę jeszcze nikomu nie zaszkodził. I tu nie chodzi o przesiadywanie przed lustrem godzinami, ale o bycie zadbaną kobietą. Nie dziwi mnie to, że tak atakujecie każdego kto wspomni o makijażu, bo Wam makijaż kojarzy się z maską, toną pudru i posklejanymi rzęsami. Pewnie w takim towarzystwie się obracacie, gdzie są ale niezadbane szare myszki, albo karykaturalnie wymalowane lale