Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płyn do prania

Jestem kochanką -nie wiem jak długo

Polecane posty

Gość płyn do prania
on bedzie szcześliwy ze mnom bo jego żona jest gupia, brzytka i gróba, on koha mnie a jej nie nawidzi czy nierozumiecie tego !

Gość Tara75
Takie dziwki jak ty to tylko na odstrzał ...a wiesz dlaczego nie za nas żony ale za nasze cierpiace dzieci ...

Zgadzam się z moimi przedmówczyniami. Niestety prawda jest taka, że jeśli przez tyle lat nic nie zrobił, to albo wcale nie zamierza się rozwieść albo za bardzo się boi tego kroku i tego nie zrobi. Decyzja należy do Ciebie. Możesz przez następnych kilka lat być tą drugą, kochać go i cierpieć lub postawić ultimatum. Może się to okazać dla Ciebie bardzo bolesne, jeśli on wybierze żonę, jednak rany w końcu się zagoją i będziesz miała szansę na szczęśliwe życie i nową miłość.

Gość deszczowy dzień za oknem
Ofiarami ??? No tak w pewnym sensie, każdy ma prawo popełnić błąd, zakochać się, dać się zwieść to normalne. Ale po 4 latach powinien już włączyć się mózg i czas wyciągnąć jakieś wnioski. On ma życie ustawione a Ty straciłaś 2 prace, jesteś sama i czkasz na telefon jak już nie napiszę kto. Czemu nie odejdzie od żony? Wiem, że kochanki uważają siebie za wielkie miłości nieszczęsnego faceta ale warto zauważyć że on z żoną kiedyś też byli taką parą jak wy teraz. Była pewnie jakaś namiętność, wyznania, plany na życie poza tym dzieci których narodziny łączą przecież ludzi. I chociaż teraz może jest źle to to go trzyma a nie kredyty. Czemu ona nie da mu odejść mino, że wie? z tych samych powodów na dodatek skoro widzi że mąż przez 4 lata jej nie zostawił to dlaczego ma go wyrzucać. A, że się żali to normalne mówię Ci że 80% zdradzających się żali bo co ma powiedzieć tak trudno to zrozumieć?

"Jestem kochanką -nie wiem jak długo" - nikt nie wie co się stanie jutro. Co wcale nie znaczy, że nie należy PLANOWAĆ. Od kogo oczekujesz podpowiedzi jaki TERMIN masz wstawić do swojego PLANU? "Czekam na niego 4 lata" - to gdzie on Ci ZNIKNĄŁ na cztery lata? "facet autorkę uwiódł Wina przede wszytskim należy do faceta nie do autorki" - jaka różnica KTO KOGO? I o co chodzi z tą winą? Czy ktoś został zamordowany i NIKT NIE WIE kto to zrobił? Szukamy winnego? "facet, który krzywdzi i rani dwie kobiety" - czy zamknął je w jakiejś piwnicy, skrępował i krzywdzi? "Myślicie żeby postawić mu ultimatum?" - nie rozumiem jak KRZYWDZONA OSOBA może postawić ultimatum swojemu oprawcy. "uwierz mi, że to przede wszytskim faceci biegają jak pieski za kobietami" - a suczki nawet nie wiedzą, że ten piesek już je "penetruje"? Dlaczego uważają, że inne równie NIEŚWIADOME tego co te pieski wyrabiają, to ZŁE KOBIETY SĄ? "chcesz być szczęśliwa? Rzuć go i poszukaj wolnego faceta z którym ułożysz sobie życie" - przecież ona ma już ułożone życie. Tak sobie ułożyła i tak już poleguje 4 lata. Widocznie jej to pasuje (czyt. daje PEŁNIĘ SZCZĘŚCIA!!!) "Przez całą sytuację z nim musiałam się zwolnić z pracy,znalazłam inną ale z niej zwolnili mnie bo "ktoś" wyrobił mi opinię dzi**i" - na opinię o sobie człowiek pracuje SAM. Nie ma w Kodeksie Pracy podstawy do zwolnienia takiej jak "ktoś ma złą opinię na temat prywatnego życia pracobiorcy". "Czemu żony ktore wiedzą o kochance nie chcą rozwodu?" - a czemu kochanki, wiedząc o żonach, chcą ślubu?

Gość katapulta128
Brak slow na glupote .

Gość totolotek
Kochanki i tak sa najlepsze i warto czekac na nich nawet 10lat!

Gość jestem kochanka i...
ja tez jestem kochanka jak dlugo ? nie wiem raz próbowałam odejsc ale nie umiałam..mam dziecko ..ktore trzyma mnie przy zyciu tym jakie mam ..boje sie ze bedzie cierpiec..ale wiem ze powinnam zrobic cos dla siebie..ale mam pewnie tak jak wiele innych kobiet..eh tez zycie...kto je umie rozzszyfrowac ??? :)

Gość Tara75
A czekajcie sobie i 100 lat i bądzcie nieszczęśliwe przez te lata czekania a oni i tak zostają w domu tam gdzie jest ich miejsce ...

Gość kochanka doskonałA
Zony nie bądźcie takie pewne ze sa z wami ,bo często bywa tak ze mówią wam to co chcecie żeby mówili a kochankę nadal maja . Moj kochanek tłumaczył się zonie już kilka razy ,zawsze do następnej wpadki....

Gość Tara75
oooooooooo w końcu jakaś kurweka się odezwała bo coś cisza się zrobiła ....a do twojej wiadomości to wam mówią to co chcecie usłyszeć a potem i tak w dupe was kopią i zostawiają .

Gość płyn do prania
Witam. Widze ze dyskusja trwa. Spotkalismy sie dzisiaj,pytalam go jak dlugo zamierza jeszcze tak zyc. Obiecal ze powie zonie i wprowadzi sie do mnie. Czekam na niego juz wystarczajaco dlugo,albo skonczy to malzenstwo albo ja odchodze-bedzie ciezko ale tak sie nie da zyc.Kocham go i nie chce sie nim dzielic.

Gość takaaaa osbie jednaaa
no ale ile dałaś mu czasu na wyprowadzkę? Trezba było ustalić limit czasowy np miesiąc bo ciągle będzie mówić że się wyprowadzi i na tym poprzestanie

Gość Tara75
Już to widzę jak się do Ciebie wprowadza hahaha mogę się założyć ,że nie zrobi tego znam to z autopsji...

Gość jestem kochanka
ja rowniez czekam za mojego faceta tak długo,ciągle ma jakies wytlumaczenie . Chyba czas to zakonczyc.

Gość dsgssdsd
bogata ma rację jakby do mnie zaczął się kleić facet z żoną i dzieckiem to bym mu zwyczajnie pieprznęła w ryj i powiedziała, że jest zwykłą świnią taki facet to dno, nie jest wart ani chwili uwagi jak facet jest nieszczęśliwy z żoną to najpierw powinien odejść a dopiero później szukać następnej to się nazywa uczciwość faceci nieuczciwi są obrzydliwi

Gość dsgssdsd
autorka powinna od razu (choćby nie wiem jak leciała na niego, jak bardzo była zakochana) mu powiedzieć żeby na nic nie liczył wina jest w facecie- tak ale autorka świadomie oszukuje z nim jego żonę, więc tak samo jest g.... warta

Gość była żona złego człowieka
Kolejna głupia dała się omotać jakiemuś dzifkarzowi :( Czy wy rozumu, kochanki, nie macie??????

Gość madziulenka19985
Moj jak nie odejdzie od zony to przejde sie do niej i opowiem jej jak ja zdradza od 3lat :)

Gość egzekutor (korzystne ceny!)
madziulenka19985 gadasz, zeby gadać. Jakbyś chciała coś zrobić to bez problemu znajdziesz kilku takich jak ja, postawisz parę piw i dostarczymy ci go pod drzwi.

Gość khjbjhvjhv
ano nie mają ! ale tylko te co swego miejsca i nie znają , kochanka bowiem to kochanka , a nie zona !!! i taką ma pozostać , albo i nie , a nie liczyc na zostanie zona , jesli taka jest jest głupia !

Gość khjbjhvjhv
madziulenka19985 Moj jak nie odejdzie od zony to przejde sie do niej i opowiem jej jak ja zdradza od 3lat ha ha zakladasz oczywiscie ze zona jego nic nie wie... a co jesli wie i jej to juz zwiesa wyjdziesz na idiotke :) a jesli nie wie to na co liczysz , ze go zuci ? po co ? dla czego ? bo ma ciebie ? sorki moze i ma , jednak do domu pieniadze przynosi i dzieci kocha - a ty ... tys tylko workiem na sperme i do uciech penych

Gość madziulenka19985
Jasne wie i nie przeszkadza jej. Napewno się domysla.Powinna dać mu rozwód i pozwolic odejsc a nie dziecmi sie zaslaniac.

Gość siostraMierzwa
Pewnie tak długo jak on będzie chciał?

Gość njggffiiiiissssssss
To wszystko nie jest takie proste,odejsc ale jak,kiedy sa dzieci i kredyt na dom... Ja bylam kochanka przez 5 lat,to moj kochanek ciagle naciskal zebym zostawila meza,nie zrobilam tego.Znalazlam inny sposob wyprowadzilam sie z rodzina 700km od miejsca zamieszkania mojego Marka. Kochalam go bardzo i nadal kocham ale on i ja mamy rodziny ktore bysmy skrzywdzili najbardziej.To wszystko jet bardzo trudne. Wczoraj sie dowiedzialam ze rozwiodl sie z zona.

Gość aqlina
Mam nadzieję że życie cię nauczy że nie wolno rozwalać rodziny. Mam nadzieję że pewnego dnia pustaku pójdziesz do ślubu a rok po nim ktoś zrobi ci to samo. Zakochałaś się? Dobre sobie zejdz na ziemię kogo obchodzi twoja durna miłość. Na pewno nie jego żonę i z tego co piszesz to jego też nie bardzo. Nie tlumaczę w żaden sposób tego faceta, ale moim zdaniem jeśli kobieta swiadomie wyrządza krzywdę innej kobiecie to jest zwykłym, bezdusznym pustakiem.

Gość aqlina
Pamiętaj, że wyrządzone zło zawsze wraca. Mam nadzieję, że do wszystkich kochanek wróci z nawiązką.

Gość nie warto!
obiecują, zwodzą... proszą o czas... Nie warto!

Gość nie warto!
mi nigdy nie mówił, że zostawi żonę i nawet tego nie oczekiwałam... My Kobiety powinnyśmy być dla faceta najważniejsze, a nie dzielić się nim z żoną, czy inną kochanką... takie poniżenie?! w imię czego?