Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypełniam tabelkę

Kobieta, która nie umie gotować NIE NADAJE SIĘ DO BYCIA PARTNERKĄ / ŻONĄ

Polecane posty

Gość gość
Ty szmato niestabilna

Gość gość
Kobiety kłamią gp

Gość gość
żeby tylko przez ten pryzmat ocenić kobietę, to bardzo małe Autorze masz wymagania. Kobieta, która nie umie gotować podstawowych i najprostszych potraw to . Ale Mężczyźni też powinni umieć się wykazać w obowiązkach domowych bo wtedy to jest leń śmierdzący albo jakieś bez talencie.

Gość gość
Malują sie jakl szmiry jakies hl

Gość gość
Mysla ze sa modelkami hahah:D ng

Gość gość
Onet to syf i niemiecki antypolski szmatławiec nie czytajcie ich goownianych artykułów wc

Gość gość
Onet to syf i niemiecki antypolski szmatławiec nie czytajcie ich goownianych artykułów wk

Gość gość
kobiety to curwy rx

Gość gość
Autorze a Ty potrafisz ?

Gość gość
Kobieta powinna być zaradna, dbać o dom i facet to samo. W niektórych dziedzinach ważniejsza jest rola kobiety a w innych mężczyzny. Oboje muszą sobie pomagać i wywiązywać się z obowiązków bo inaczej to się raz.....li taki związek

Gość gość
To tak samo jak facet co nie potrafi się posługiwac śrubokrętem.Któa by takiego chciała? Kobieta co nie kucharzy to jakieś kalectwo - no chyba że nadrabia dobrze w łóżku to możns ją trzymać.

Gość gość
gość 2017.04.08 Co za blachara lol Sama sobie zarabiaj na własne zachcianki jak ci kasa męża nie odpowiada,pieniadze mają być na zycie a nie na twoje chciejstwa nie ma nic gorszego niż taki finansowy krwiopijca któy zawsze cos od kogoś ale nic od siebie.Na sczęście nie stanowisz reguły pośród kobit,choc wiele jest takich jak ty które myślą że znajdą bogacza na białym koniu a skończą ze zwykłym przeciętnym gościem któy i zarobkami i niczym innym nie będzie odstawał.

Gość gość
em

Gość gość
Gotuje rzadko, bo nie lubię, a mam kochającego męża, któremu nie muszę usługiwać.

Gość gośćxhchvhb
Zgodze sie polowicznie. Nie tylko kobieta, facet tez. Ja potrafie ugotowac w zasadzie wszystko poza czyms dla mnie egzotycznym typu owoce morza choc to pewnie tez by byl pikus bo mamy internet i tysiace porad ale... Byla u Nas taka sytuacja, ze przez blisko 2msc nie moglam wstac z lozka po operacji. Musialam swoje odlezec i sie wykurowac, Bogu dzieki byly wakacje, na moje i corki nieszczescie moj maz nie potrafi kompletnie nic ugitowac poza woda na kawe i usmazyc grzanki. I tak przez te 2msc zylismy na suchym prowiancie. Co kilka dni cos zamowilismy z restauracji i raz na jakis czas poprosilam mame o obiad (nie wazne dlaczego nie co dzien). Tak wiec, kazdy powinien umiec zrobic cokolwiek w kuchni. Moj maz broni sie tym, ze autentycznie wszystko w domu zrobi, elektryka, hydraulika, wykonczenia budowlane, stolarka, no wszystko! Gdyby nie to, ostro bym go przeciagnela po najprostszych chociaz daniach. Twoerdzi, ze gdyby byl sam, jadl by na miescie.

Gość gość
Ja jestem kobietą i mężatką od 9lat już od szkoły podstawowej gotowałam bo chciałam się nauczyć Nie rozumiem kobiet co mają 2lewe ręce aby paznokcie wymalować i pachnieć .Można i gotować i ładnie wyglądać i nie dziwie się facetom że nie chcą takich paniuś co za przeproszeniem nic nie umieją

Gość gość
Kobiety trzeba zmuszac do anala af