Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggg27

przeprosic ???

Polecane posty

Gość ggggggg27

mam grype, jeszcze 2 dni temu temp. siegala 38 stopni, moj maz jak zwykle zreszta stwierdzil ze udaje i ze temp to mam w glowie..rozmawialismy o pierdolach, mowie mu wiesz..na sniadanie o 7 rano zjadlam sobie kromke buleczki z maslem i czosnkiem i dopiero teraz (18) jem obiad na sile, i nie czuje sie glodna, on na to.. ehhhh pierdoly gadasz, ja przez caly dzien tez tyle zjadlem, wystarczy...juz mi sie zagotowalo..no nic..przyszla noc, spalam w salonie, maz razem z coreczka zebym jej nie zarazila, temp skoczyla do 42, chcialam isc do toalety, byla gdz 11, przyszedl pomogl, ale widzialam ze strasznie mu sie to nie podobalo, na drugi dzien, kiedy wrocil z pracy, prosze go aby pojechal po leki i mleko dla corki, bo dzis jedziemy za granice na weekend, on na to ze ja juz dobrze sie czuje i swierze powietrze dobrze mi zrobic... myslalam ze mi rece opadna..pojechalam, bez lachy, powiedzialam ze jest hamem i durniem ktory dba tylko o swoja dupe, dzis jest wielce obrazony i powiedzial ze nigdzie nie jedzie..powiedzialam mu zeby zostawil samochod to sama pojade, a teraz pytanie..czy ja przesadzam??? czy to on zachowal sie jak nie powinien?? bo zastanawiam sie nad przeprosinami..

Gość ggggggg27
ale moje przedszkole:)

może czas na przed południową drzemkę? Obudzisz sie to może ci przejdzie? :)

Gość ggggggg27
Regres, nie sadze;) watpie aby mi przeszlo, jestem za uparta:P

uważam, że nie zachował się w sposób właściwy, gorzej uważam, że to było na prawdę chamskie z jego strony.

Gość bursztyn 12
Nie masz za co przepraszać!!!

Gość lalalalalla
heh, troche to smieszne.. za co Ty masz przepraszac ? Byłas chora przeciez, a on sobie wmawia ze udajesz... Jako mąż powinien się Tobą zając, wręcz sam powinien Ci zabronic wychodzenia z domu w takiej sytuacji.. Pamiętasz? "w zdrowiu i w chorobie"

temp skoczyla do 42" dziecko jakbyś tyle miała to po pierwsze nie wstała byś z wyrka po drugie byś majaczyła a po 3 to bys dawno była w szpitalu :D postaraj sie bardziej o lepsza prowokację nastepnym razem :)

Gość dżozefina
to fakt, 42stopni byś tak lekko nie przeżyła, mąż się nie zachował w porządku i Ty też nie, on powinien Ci pomóc ale Ty nie powinnaś go wyzywać

Gość iwaaaa123
Gdy mialam kiedys 41 stop. goraczki to lezałam na łozku i rozmawialam z kolorowymi plamami na suficie, ktorych nie bylo. Tak przynajmniej mowila mi mama bo ja juz wtedy stracilam swiadomosc. Przy 42 stopniach w zasadzie nastepuje smierc lub uszkodzenie mozgu i narzadow wew. Fakt ze Twoj facet zachowal sie jak kawal chama, ale nam w obiektywnej ocenie nie pomagają twoje klamstwa. Przesadzilas ze swoją temp., to pewnie przesadzilas tez z opisem sytuacji

Gość JA MAJAC
40stopniowa temperature robilam faktury bo byly na wczoraj. szef mnie ganial dopoki nie zemdlalam i nie spadlam z krzesla. wyslal mnie od razu do domu. 100% platne, nie musialam isc na urlop ani zwolnienie. i dzwonil kazdego dnia z nowa rewelacyjna metoda obnizenia goraczki. faktury skonczylam jak wrocilam do pracy.

Gość Dra Cula
Regres, mylisz się. Kiedy przechodziłam świnkę, miałam 42 st. Musiałam iść do toalety - nie mieliśmy "basenu" i wycieczka na kibelek była konieczna. Podtrzymywała mnie mama, ale doszłam.

Gość Dra Cula
"Podwyższenie temperatury ciała jest reakcją organizmu na działanie szkodliwego czynnika. Stany podgorączkowe lub gorączka występują w bardzo wielu chorobach. Gorączka wyczerpuje organizm i dlatego, gdy jest bardzo wysoka, trzeba ją obniżyć. Człowiek wytrzymuje temperaturę podwyższoną do 42-43 stopni Celsjusza. Powyżej tej granicy występuje denaturacja, czyli ścinanie się białka w komórkach". link: http://www.medycyna.linia.pl/goraczka.html