Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta na teściowej

jak sie zemścić na teściowej

Polecane posty

Gość zemsta na teściowej

Nie wiem czy dobrze robie ale troche sie chce zemścić na mojej przyszłej teściowej. Jestem z moim partnerem 8 lat od 7 mieszkamy razem mamy 2 letnie dziecko. Nie jesteśmy małżeństwem ale planujemy ślub w przyszłym roku. Od samego pocztku matka mojego partnera mnie nie znosiła i traktowała bardzo niegrzecznie np. w towarzystwie wypominała mi ze zrezygnowałam ze studiów, że jej syn myśli f..tem a nie głową bo nie chce po 2 tygodniach niewidzenia sie z nią - nie chce przyjechać. Jak urodził się nasz maluszek ograniczałam jej wizyty z nim , jak jechaliśmy do rodziny ja z dzieckiem do swoich rodziców on do swoich. U niego przebywaliśmy 2-3 godziny bo mi sie dłuzej nie chciało poza tym jej fałszywe zachowanie mnie wkurza. Ostatnio zaczyna mi przypominać jak to cieżki miałam poród i ze mały by mógł się nie urodzic - tyle razy jej mój R. mówił zeby o tym nie przypominała bo miałam załamanie po tym porodzie a ona ciągle to samo. Teraz chcemy sie pobrać mój R. wie że jego matka będzie się na tą wiadomość krzywić ale i tak to zrobimy. Moje pytanie jak sie na tej babie zemścić żeby wiedziała gdzie jej miejsce