Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychicznajestemchyba,a

Jestem chyba psychicznie chora :( ma ktoś tak jak ja?

Polecane posty

siedze w domu od roku ,zawalilam studia , pisze na czatach , podaję sie za 16 latke albo ze gram w druzynie siatrkarskiej , faceci szaleją bo pewnie szczupla i wysportowana. Na portlach randkowych mialam konta, ale pousuwalam w momencie gdy chcieli sie ze mną spotkac- taka brzydka chyba nie jestem . Ale w realu duzo trace , jestem lekliwa,niesmiala , po prostu dobrze wygladam tylko na fotkach. Nie jestem w stanie isc do pracy , pracowalam w 4 firmach dorywczo od 16 roku zycia w tym raz nielegalnie jako 15 latka. Praca jak wszyscy ? codziennie?to nie dla mnie , oszalałabym . Nie jestem w stanie robic ciagle tych samych czynnosci , najlepiej jakby kasa wplywala na konto za nic. Nie ubieram sie jak kobieta,ale jak małolata , chodze do sklepow mlodziezowych , to w polaczeniu z moim mlodym wygladem daje smieszny rezultat... wyglad gimnazjalistki. Nie potrafie dogadac sie z ludzmi w moim wieku , ich marzenia i problemy sa mi calkiem obce. Za to swietnie dogaduje sie z emerytami i mlodszymi od siebie... Tragedia !! Chce to glupie zycie zmienic a pograzam sie jeszcze bardziej. Obiecalam mamie ,ze pojde na studia od pazdziernika - tamte zawalilam bo mi nie zalezalo , pozatym kierunek mi nie odpowiadal ... Glupia nie jestem , wszyscy byli zazwyczaj pod wrazeniem mojej inteligencji ,w szkole wiecznie rozkojarzona , myslalam zawsze o niebieskich migdalach i zamiast pisac sprawdzian w glowie mialam powrot do domu , obiad i komputer lub rower... doradzi mi ktos ? ;(

Gość nie moge ci dorazic
bo jestem tak pod wrazeniem twojej ionteligencji, ze nie mam co doradzic buahhaaaaaaaaaaaaaa:-)

Gość goliatczyk
Idź do psychologa po diagnozę.

Gość a co tu doradzicic??
Nikt ci tu sensownie nie doradzi , a raczej zjadą sie od gory do dolu. Psycholog to jedyne wyjscie , jesli nie jeden to drugi - bo na oszołomów mozna trafic.

Gość neaveh
a ile masz lat?

21

Gość malibuzawkoado
a potem twoja stara to czyta i zastanawia sie czy totalnie ci odjebalo czy moze to co piszesz to prawda a jakimś stopniu hehe

najgorsze jest wlasnie to ,ze sama zaczynam w te bzdury wierzyc. Nie bede przeciez mieszkala z nimi do 40tki :O

Gość abf
inteligentna osoba nigdy sie nie nudzi i nie robi sobie jaj na czatach :P

Gość malibuzawkoado
znajdź sobie jakieś dogodne miejsce do egzystencji, gdzie będziesz mogła sobie śnić na jawie. zacznij wypasać kozy albo pisz artykuły do jakiejś gazety. żyj w klicie do ktorej nie dochodzi światło razem z brudnym kotem a seks uprawiaj z miłością swojego życia innym takim. cała filozofia.

Gość malibuzawkoado
wlasnie pies azor rozkoszuje sie mym ciałem

Gość abf
Podszyw jest dupą wołową , ktory mysli żem kobieta... 🖐️

Gość dziewczyna pikniusia
Szkoła Podstawowa nr 1 w Przeworsku W tym roku na drukach PIT wystarczy wpisać tylko numer KRS Stowarzyszenia: 0000262848 W roku 2010 Stowarzyszenie „Jedynka działające przy naszej szkole pozyskało z 1% podatku 3851,60zł. z góry dziękujemy i zapraszamy na naszą stronę! http://www.sp1przeworsk.republika.pl/index.ht m

Gość abf
widze ze autorka topiku sie wkurwila :D

Gość bądź sobą
Ja Ci radzę bądź sobą i pierdol wszystko, rób dokładnie to na co masz ochotę i miej gdzieś te wszystkie zasady, moralności i obowiązujące normy ;)

Ja chyba jestem pierdolnieta...