Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aguska15

sex-pomocy

Polecane posty

witajcie mam prawie17lat mój chłopak ma28lat...jestesmy ze soba15miesiecy....wczesniej czesto sie kochalismy teraz rzadziej....on woli 69robic....gdy mam okres nie chce sie kochac tylko chce zebym mu loda robila....zdarzyło sie,że gdy był pijany był agresywny wyzywal wyrzucal mnie ze swojego domu.itp..potem przepraszma mólwil seks na zgode i bylo git a teraz prawie wcale sie nie kochamy tylko 69...zaczelismy sie kochać po6miesiacach od byciua razem to z nim był mój pierwszy raz...czy on mnie kocha? czuje sie jak ostatnia szmata co się z nim dzieje?? pomóżcie

tak to jest jak się bierze faceta 11 lat starszego. on już ma inne potrzeby seksualne. Już nie ciekawi go odkrywanie czegoś nowego bo większość zna. Przypuszczam że dla niego seks to już tylko zaspokajanie własnych potrzeb.

ale on mnie juz tym rani...gdy nie chce mu robic loda to mnie wyzywa...jest strasznie do tego gdy z kims się pokłoci...to na mnie sie wyżywa:(kocham go ale ja już tak nie moge...tak samo mnie namawia żebym uprawiala z nim seks analny bo to niby jest fajne a ja nie chce:(

Gość Alfred Emalienko ZWEI
Jakby Cię kochał to by się z Tobą ożenił! On se chce tylko por00chać!