Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrzesna

Doradzcie cos

Polecane posty

Gość chrzesna

Mam dylemat, bo w tym roku chrzesniak idzie do komuni (nie wiem czy jeszcze zda) ale mysle nad prezentem. Problem jest w tym, ze tam ojciec nierob i pijus nie pracuje, matka tak samo zyja z dlugow Dzieci czworo. Zastanawiam sie, bo cokolwiek kupie chlopak nie bedzie mial na wlasnosc, bo jak sie bija to wszystko lata doslownie w powietrzu, dam kase - przepija itp. Moze Wy mi cos doradzicie?

Gość chrzesna
on chce komputer, ale on nie ma nic do powiedzenia, bo kiedykolwiek cos dalam to poszlo na sprzedaz, albo komorka ojciec trzasnal o sciane.

Gość (nie)normalna
zapewnij rodzicom kuratora najpierw. komputer ale stacjonarny bo laptopa wyniosą szybko. znam takie sytuacje

Gość chrzesna
Dalam swego czasu rower skladak to tez rozwalili w ciagu dwoch tygodni, bo wszyscy na nim jezdzili nawet dorosli

Gość chrzesna
to bym musiala czworo zaadoptowac

Gość chrzesna
oni mieszkaja na wsi:( zadnych tam atrakcji, a chlopak ma klopoty z wymowa i uczeniem sie , bo ma dyslekcje jak i pozostali

Gość chrzesna
matka z nim jezdzi do logopedy, bo szkola wyslala.

Gość w zadnym wypadku nie zakopuj
zaloz jemu konto na ktore wplacisz jakas sume...powiedz ze ta suma bedzie rosla sobie,a twoj chrzesniak dostanie ja dopiero z ukonczeniem 18 rokui zycia