Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Twój Komornik

Komornik!! Co myslicie ,o tym zawodzie??

Polecane posty

Studiuje prawo i zastanawiam sie ,czy nie probowac swoich sil ,jako komornik. Ciekawa praca , kontakt z ludzmi. Co myslicie o komornikach?? Moze troche niewdzieczna , ale cos za cos:)

Gość zwłaszcza ten kontakt z ludźmi
jest wart głebszego przemyslenia... często zamienia sie bowiem w kontakt z psem własciciela licytowanej posesji

Gość DupaDupaDupa!!
Ja bym nie miała sumienia iśc i biednym ludzion zabrac ostatnią rzecz jaką posiadaja...

Gość zwłaszcza ten kontakt z ludźmi
jutro będziesz leczył rany kąsane na OIOM-ie :P

Gość mamaania20
zawód jak każdy inny - nie ma sentymentów

DupaDupaDupa -> tylko że nie komornik kazał się tym biednym ludziom zadłużać i brać kolejne kredyty.

Gość w tvp leciał kiedyś
taki dokument "komornicy"

Juz widze te biedne twarze zaplakanych matek ,ktorym odbieram ostatnie srodki do zycia. Nie ma tlumaczenia , ze dziecko ma astme , ze chore na serce. Dura lex sed lex. Kazdy ponosci konsekwencje za swe czyny.

Dziwi mnie tylko sytuacja ,w ktorej polcija po dobroci traktuje ludzi broniacych "swoich" majatkow. Gdyby w ruch poszla palka , gaz lzawiacy , to by nie bylo problemow z egzekwowaniem prawa.

Gość lojacie........
to jest przejebany zawod ,co ty zdeseprowany jestes?

Gość Moogio
Komornicy sa potrzebni, ale chyba trzeba miec mocne nerwy. Osobiscie potrzebuje jednego, ktory spisalby stan majatku, bo czekam i czekam, a on mi ciagle mowi, ze nie ma czasu, a za chwile to nie bedzie nic warte . Tak , ze ucz sie szybciutko i idz pomagac ludziom, bo wciaz was komornikow zbty malo!!! :D

Gość gość
Kontakt z ludzmi hahahahha chyba pięścią po mordzie haha. Myślicie, że tak łatwo być komornikiem? Ostatnio podczas egzekucji koleś oblał benzyną policjantów, podpalił i gonił z siekierą komornika. No taka łatwa praca, dla kobiet HAHAHA.

Gość gość
Groźby, wyzwiska i ta niepewność czy nie dostaniesz zaraz nożem w plecy.

Gość gość
Bez przesady, mysle,że komornik to całkiem dobre zajęcie :) Mam kilku znajomych prawników, którzy wlasnie zostali komornikami i bardzo sobie te pracę chwalą.

Gość gość
Zgadzam się, to całkiem dobra fucha,że tak powiem :) Kilka razy korzystałam z usług komornika - http://www.tarnow-komornik.pl/ , musiałam ściągnąć dług , bardzo milo te wspolpracę wspominam!