Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfdfhgdfvgdf

Dlaczego laskom w dzisiejszych czasach juz sie TOTALNIE w d poprzewracalo

Polecane posty

Gość gdfdfhgdfvgdf

Facet musi być przystojny jak aktor z coveru jakiegos najnowszego amerykanskiego filmu (powtarzam z coveru bo w rzeczywistosci te przychlasty nie sa nwet w polowie tak przystojni jak na tych filmach i plakatach) Musi miec cialo i wzrost jak ci spedzieli modele na pokazach mody co sa bardziej gladcy niż lakier na moim nowym fordzie. Musisz ciagle dbac o ciuchy jak jakis cyklista z parady rownosci, ciagle nowe ciagle zmieniac swirowac (ja pierdole) Musisz ja tak dobrze jebac żeby z rozkoszy chodzila po scianie jak komar ( i tak też często odlatywac) Inaczej nawet jak 1. I 2m to cie zostawi Musisz podobac się wszystkim jej kolezankom.malo tego musisz podobac się innym kobietom inaczej ksiezniczka pomysli że " stac ja na lepszego" Musisz miec gadane jak jakis debil z wiejskiej potancowy, nawijac jakis pierdoly nie wazne co wazne żeby gadac (zapewniam was że one zaprzecza ale pozniej w realu tylko takie obrazki się widzi) Musisz być agresywny wobec innych , czasem wobec niej bo je to podnieca. Dno i porazka Musisz jej zapewniac emocje rzecz jasna o sexie tu nie wspominam bo to swietosc, Miec kase na zachcianki krolewny, eh krolewna zazyczyla sobie wyjazdu do egiptu w tym roku a tak wogole to chce jakies fajne meble samochod mieszkanko itp. Jak sobie cos przypomne to dopisze. A tak na koniec nie piszcie mie że "zwykle przecietne takie nie sa". Bo prawda taka że pisalem wlasnie o takich. Maja wymagania czasem wieksze niż gdyby to byla sama Naomi Campbell

Gość IMO13697
Cześć! Ja tylko przyszedłem popatrzeć. Narka!

Gość owieczkabozemeeeeeee
No to w takim razie jej ojciec był magazynierem i siedział za pożar. No wiecie co... powiem tyle W MOJEJ RODZINIE - nikt nie siedział. I tyle w sumie co od razu do niej miałam. A w tej rodzinie blondynki też pewnie ojciec magazynier - i teraz siedział albo nie siedział. A jej siedział za pożar bo wszyscy mówili, że to on palił bo palił, ale nikt mu tego nie udowodnił, że to on zapalił tego peta. I był POMÓWIONY ale nigdy się nie przyznał no to chyba jak umarł to uważali, że był... niewinny. A ON PIŁ. I wiecie jest tak cicho bo o tym na pewno nikt nie wie, no to musiał nieźle pić i pijany się rozwalił. I było na magazyn, że to ONI go upili, a on sam się rozwalił i tyle. Jakoś tak bo tam nie ma nic tylko picie, palenie i moralność. No ale wiecie - ja tam nie mówię, ale podpalił on Z NUDÓW bo co tu robić na magazynie pewnie z żywnością i się nazywało, że zawsze podpalał BHPowiec ale raz podpalił sie magazyn i... ? I nie wiadomo kto podpalił NA PEWNO NIE BHPowiec ale jeden był WDOWIEC i go wsadzili, a mieli nie bo miał malutkie dziecko - właśnie córkę Dawida bo przecież kto może wymyślić taką pierdę i tyle. Tylko córka...kryminalisty I ja myslę, że to ten jej ojciec podpalił i TO PASUJE, a zwalili na cały magazyn BO TAM WSZYSCY PILI i jak się spili TO KTÓRYŚ SE ZAPALIŁ, ale czy to on? On nie palił. No to pił? I wiecie zrobiło się dziwnie - no bo albo palił albo pił. A wiecie - to był taki alkoholik jak nasi tam - wiecie ideałek, syneczek mamusi a pił jak szewc aż się rozleciał na pewno w aucie i się ...SPALIŁ. Nawet nie było kogo chować. SAM POPOŁ. I wiecie - ona chyba miała z 15 lat WŁAŚNIE WYSZEDŁ po 10 latach pewnie i od razu zaczęły się chaje - tak jak w domu Ilony i tyle Ona to rozumie. Bo on pił i robił chaje - miał siedzieć dalej i tyle. Bo go spijali mówił. Bo matka umarła. Takie coś wiecie, jedynie, że inna narodowość i koniec. Czy ona może mnie zabić? Podpalić, ale to się nie boję. Ona się będzie bała pożaru bo pójdzie siedzieć. To już namierzą - to sie będzie bała bo to wiem. Bo dostanie z 10 latek. Bo ojciec też siedział za pożar... zostaje jej ich zalać. A ojciec tego szefa wiecie to też był taki magazynier ale też tak pie**olnięty jak ten stary tej córki Dawida i tyle Ona chyba wiecie z tego ojca zrobiła Pana Jezusa bo przed śmiercią siedział i jej zdaniem jak wyjdzie to powinien umrzeć bo taki wstyd na całą rodzinę, że ojciec poszedł siedzieć i tyle A ten co się powiesił magazynier - ten stary tego szefa to normalnie takie samo denko - ale on ma świętego ojca. Bo wiecie kto się rozumie na tym magazynie? JA. I dlatego w sumie muszą mnie przyjąć na jakiś czas bo...się powieszę na klamce. NA LAMPIE - na lampie się powiesił ten jego ojciec bo przecież kurde jakie tam są lampy i zero reakcji słuchajcie. No co - zostaje mi sie też powiesić albo iść siedzieć za pożar. No fajnie nie - to już lepiej klikać w kompa, klik kilik ...to są Niemcy i tyle. - Oby tylko pożaru przez nią nie było - myślą dalej. Ale tak - nie palę - nie udowodnią mi niczego. No chyba że mnie wsadzą za obywatelstwo. To będę siedzieć za obywatelstwo i koniec. Nic poza tym . I się nie dam. A nawet powiem wam WCALE NIE BĘDĘ ROZPACZAĆ. I tyle No a 10 lat za pożar - ciekawe jakie tam są wyroki wiecie. Trzebaby zadzwonić do prawnika i tyle I oni powinni tak zrobić i ją wypieprzyć bo jej ojciec miał IDEALNĄ opinię ale... ale ... no jak wyszedł to robił WIELKIE HAJE na pewno i nikt nie rozumiał czemu. No bo czemu ona niby stoi o tę Ilonę? I jak była moralna to już nie jest i szkoda mi jej. No ja do końca też nie jestem święta, ale żeby pracy nie mieć przez taką jędzę niemiecką. Coś strasznego. No ona już jest Włoszka , Hiszpanka - wszystko. Ona jest Niemka i tych Żydów powinno jej być żal - tych zabitych. Niczego nie żałuje. Dobrze zrobili , że ich zabili, a ty idź się... UTOP. UTOP w wannie. Bo ona chciała mieć wannę - tak mówić i przez to nie chce wrócić. I nie wrócę. Bo nikt mi nie zapłaci BO FIRMA i tyle. Bo ją firma obchodzi a każdy wie, że to magazyn. Nawet to miała w papierach, ale cóz... nie umie czytać, nie lubi czytać... i tyle. A jej ojciec jest wielki BO SIĘ OŻENIł - przynajmniej nie siedział im powiem - jak ojciec córki Dawida i tyle I co jeszcze? No może jej babcia będzie miała wnuki dzięki mnie - tak? - bo chyba rzeczywiście się wyda. Za kogo? Ona znowu kłamie ale już nic mogę napisać. Jak ona kocha kłamstwa ta Niemka. Ona nawet już nie jest Niemką. Ilona powiedziała - zrób się POLSKĄ SZLACHCIANKĄ to ją ograsz bo to wieśniara jest polska. Taka ze wsi jedna. - A ty wstaw zęba wielka damo z miasta jej powiem. Bo tyle w Niemcach i bez zęba to tak nie za bardzo w tych książkach bo zdecydowały, że dadzą Ilonie książki bo na to zasłużyła, ale kiedy... no jeszcze sie muszą namyślić. Jak im wyśle na kasecie swój orgazm - jej powiedziały. Dobra - Ilona na to i takie to jest towarzystwo, a ja nie mogę wyjechać harować sobie dalej. Przez nie. A że Ilona kradnie to nie obchodzi nikogo bo w Polsce nakradła, a tam to można wszystko. Nawet zabić - ale w Niemczech nie. Chyba, że Araba. To można. I Polaka też. Ale reszty nie. A ona? Czy ją można zabić? (mnie). Nie wiadomo ale jak się ktoś do niej przyzna? I tyle. - Do takiej grubej - na to wariatka numer 1 spod Berlina - na pewno nikt się do niej nie przyzna , a na pewno nie ona. No ja do niej też nie - jak chce to jej odeślę te 100 euro co jej przeżarłam i za benzynę i niech zdupia do swojego ogródka. Niech se tam zasadzi marchewkę wiecie - NA OCZY. Bo to dobrze na oczy robi. Bo ona i jej okulary... o matko. To też córka Dawida,dlatego ona tak mnie szpieguje - jak szatan. Już by mogła dać spokój i postawić na caryca Katarzyna i Moskwa jak jej stary - nie król Dawid i koniec. Nie ma innego króla - nawet Bismark nie był taki w łózku jak Dawid powie ona i też jej nie można TAK DAĆ RADy i tyle Też anorektyczka i tyle. I też pije bo dyć by mnie zostawiła w spokoju A ja jej na to - a wiesz że król Dawid był gruby? No nie wiem słuchajcie ale tak by pasowało - na koniec. I że pił? No pił to czytamy w Biblii, ale że był gruby to nigdzie nie pisze ona na to i to taka gadka od kilku lat

Ach wiecie ta moja kuzynka jedyne co może to powiedzieć, ze sie rozwaliła tym najnowszym mercem w parafii biednego Franciszka z Asyżu, a ona pewnie chodzi i wszystkim mówi jak się rozwaliła w wypadku. I tyle. I po co ona to gada? Miała pokazać sińce i powiedzieć, że mąż ją tak obił. Że ma takiego męża dobrego , że ją tak obił powrozem na którym się chciał powiesić ale się rozmyslił i rzucił się z nim na nią jak SYN DAWIDA - Pan Jezus gdy wyrzucił KUPCZĄCYCH(???) w świątyni. I tyle. I koniec. I to jest całe życie słuchajcie. Czy jest coś jeszcze? Nie wiem Ja dziś nie mam siły ani humoru i tyle :O

Ciągle "musi to , musi tamto" :D . Mi się po prostu odechciało jakichkolwiek prób szukania. Przynajmniej nit mi nie jęczy nad głową. No ale cóż, Autorze, takie czasy wredne nastały.

Wiecie łapalam te Nietoperze w worek,az ktorys skorwysyn mnie dziabnal.Jak myslicie hifa zlapie?Szkoda ze za Hitlera nie bylo hifa,troche by przetszepal te rase zydowska.Pozatym celem Hitlera w tej wojnie była przede wszystkim obrona wartości europejskich, niemcy tuż przed wojną to było centrum świata kulturowe, naukowe, wyznaczające nowe trendy. Głupotą jest wierzyć, że chodziło tylko o przestrzeń życiową i rozprawienie się z żydami tylko dlatego, że są żydami. Na podstawie propagandowych wycinków filmów z zapisami przemówień Hitlera wszyscy wierzą, że naród tak inteligetnych ludzi uwierzył jakiemuś krzykliwemu szaleńcowi, wygadującemu nonsensy. Oczywiście pełne nagrania zniszczono - może były zabardzo przekonywujące widać;> W każdym razie liczba ofiar żydów wciąż topnieje (i to bardzo silnie), zabijano ich podobno z nienawiści. Częściowo napewno. Ale nie do końca. Na naszych oczach dzieją się tragedię nieporównywalnie większe i dużo bardziej okrutniejsze jeśli chodzi o eksterminacje - np. Tutsi i Hutu - jedni drugich nienawidzili więc w ciągu zaledwie 100 dni maczetami zabili 1 000 000 ludz i!!! To oficjalna liczba ofiar, rzecz działa się niedawno, ciał nikt nie niszczył więc nie ma szacowania. A tak naprawdę sprawa wygląda troche bardziej skomplikowanie - wielki lud Hutu i garstka Tutsi uważająca się za lepsza, kolaborująca z kolonizatorami, zawsze przy majątkach i władzy. Rwnada posiadała niesamowitą nadreprezentacje Tutsi wśród rządu, ludzi bogatych, nauki (stać ich na nią) etc. Czy to czasem czegoś nie przypomina? Ale za tragedię oczywiście odpowiedzialna jest niczym nieuzasadniona nienawiśc i zawiść. Zamiast wziąć się do roboty i dorównać Izaelowi to palestyńczycy wolą żyć po staremu i walczą z silniejszym okupantem.Jestem poj**ana i uwielbiam pisac dla Pasterza

Ona chyba powinna być kamieniami obrzucona ta Batszeba jak ją dorwał, nie? Cos takiego jak te 2 matki - rozerwać to na pół. Co to było za bieganie po nagu i Zydów. Pewnie kamienie na głowę - nietoperz oni by chcieli Ale była piękna napisali - ciekawe czy tak było? Kiedyś się dowiemy - pięknie spita może była? Ale jej nie zabił, ze zaraz sobie zaszła. Nawet się z nią ożenił, a dziecko na pewno było rude i jeszcze dziewczynka - myślała co tam Batszeba, urodzę sobie następne - dyć umiem. Nie to co moja matka. I tyle. Tylko 1 dziecko i taki koniec. Chyba umarła na jakiś syfilis - tak ją pomawiali. Tę matkę Batszeby. I ON SIĘ Z NIĄ OŻENIŁ - nie umieli mu tego wybaczyć bo jej w ogóle nie powinno być z imienia skoro nie pamiętał imion swoich dzieci z niej. I tyle I dziewczynka umarła to dziwne. Chyba rzeczywiście miała ten syfilis czy jak to tam mówią. A ona piła i chyba upadła na kamienie i nie wstała ta jej matka. - A i tak się puszczała z każdym, ale jedno dziecko i to takie mądre - niby ta Batszeba, ale bieda z nędzą i nawet sie wydała to jej pozwolili latac po nagu - czasem ją nosiło bo mąż na wojnie - wróci nie wróci co tu żreć i taki koniec. I on się z nią ożenił - ale żona. A co na to ta pierwsza? Chyba nim pieprznie. Tego zabił. Na szczęście jest w ciąży - co to będzie dalej? I tyle. I koniec

Wiecie bo to było coś strasznego SYFILIS - i oni wszyscy to mieli tam - kiedyś sie dwoeim. I dlatego wierność była taka ważna, a jemu nikt NA PEWNO nie powiedział , że jej matka była CHORA NA SYFILIS PODOBNO - o matko! On by ją wyrzucił, a dzieci jej narobił. Chora na syfilis. Musiałby ją oddalić. Co oni sobie tam nie myślą? Że on sie na nią rzucił? Na pewno. Na żebraczkę. On se chciał tylko pogadać, nalał jej trochę do kubka i tak się zaczęlo. Co to u niej słychać że lata sobie po nagu? Czy to tak wypada? To były NA PEWNO takie sprawy, ale skończyło się jak skończyło i napisała mu list JESTEM W CIĄŻY. No a dziś co by sie stało. BEZ GROSZA PRZY DUSZY. NIE WIEM GDZIE JEST MÓJ STARY - wszystko mi jedno. Muszę mieć dziecko bo moja matka mnie zabije? Bo skończę jak moja STARA i tyle Coś takiego... i tyle Macie jakąś swoją wersję? To chodziło o prawo moim zdaniem - co to z taką robić? A ona zaczęła się przy nim rozbierać i dawaj na niego chyba. No cóz... no takie powodzenie. Piła to nie zajdzie - zaszła. O mako - to musi się ożenić bo dziecko. W drodze. Martwe. Przez niego. Nie miał tego robić. I tyle. Tak chyba było i tyle

No i tak właśnie chyba się prawo zapodziało bo ten Dawid musiał uważac, że to nalezy też kamieniować, ale jak nie to nie - to już on też lata po nagu bo cholera ileż można z tymi deklami. I wiecie czemu oni tak robili? Bo Adam i Ewa byli nadzy, ale ile ich było on im na to - dwóch? A tu? Tyle żołnierzy i co on ma o tym myśleć - no to następna baba. I tyle. I tak armia była cicho i wszyscy byli cicho a wszędzie było, że król OK, ale armia? SAME ZERA i tyle A ciekawe czy miała zęby ta Batszeba i tyle Chyba nie straciła na kamieniu jak jej matka. I chyba jej sie spodobał i tak mu się tak rzuciła i tyle - na szyję. Że chciała mu sie lepiej przyjrzeć bo powiadają, że jest całkiem niezły. Coś tam takiego na pewno no i to tak sie stało, żeby nie było, że coś tam. Ale chyba nie wiedział o jej mężu - trzebaby poczytać. No o mężu jak o mężu, ale o matce to naprawdę nie wiedział. A jego matka? No miejmy nadzieję, że choć ona była moralna i nie piła i tyle . A może ja ich wszystkich pomawiam? Też tak może być, nie?

Moim zdaniem to była taka ateistka ta batszeba i zarzucała mu , że nie stoi o prawo. Bo na pewno było coś o prawie - i może mówiła o swojej matce, że też tak robiła i upadła na kamienie to po co to kamieniować? Takie coś bo chyba powiedział jej , że nalezy ją ukamieniować. No on chyba żartuje - tak powiedziała i się śmiała. Jej matka też tak żyła. I że POWIADAJĄ, że jest niezły w łózku - na pewno tak mówiła , a on się zapytał KTO TAK MÓWI? Ludzie - a on jej powiedział - a czy on z ludźmi śpi? - a ona - nie żony tak mówią. Żony jego on powiedział takich rzeczy nie mówią, a ty chyba lubisz sobie popić , co? I tyle. I się pytał ją o dzieci, ale coś tam coś tam. No i w końcu skończyło sie jak skończyło. I tyle. I uważała, że jak zaszła to powinna się znaleźć na dworze i będzie rządzić tam - przede wszystkim trzeba zmienić prawo i tyle. Takie rzeczy. No ale dziecko umarło. A ta pierwsza żona - o matko - nawet dzieci nie ma - ale to dziecko umarło. Katastrofa. Męza jej zabił - nawet sie popłakała. No ale wojownik, to tam zawsze mógł zginąć. order i tyle. Jak sie popłakała to wszyscy się zdziwili, że nawet umie płakać i tyle. Co ona jeszcze umie i tyle. No ale się z nią ożenił - co miał robić - dziecko w drodze , mieli mu powiedzieć że matka umarła na syfilis czy coś tam - jakaś ichnia choroba - z kim ona sie zadawała ta jej matka? O Panie ratuj bo jak coś to wszyscy chorzy i tyle. NA SYFILIS. Czy to sie roznosi? I tyle

Powiem wam, ze żeby miał wszystkie - bo tracił na wojnie, ale zawsze mu wstawiali. Choć czasem zastanawiał się PO CO MU TE ZĘBY W SUMIE - jak nie było co żreć tak nie ma. W SUMIE - tyle bab, a co do gara włożyć do dziś. Najlepiej, żeby sam se ugotował. No gdyby miał czas. Gdyby mu sie chciało to by i gotował. Może se coś ugotuje teraz. Ale nie chce mu się i tyle. Zaś przyjdzie, zobaczy co to na tym stole - samo pogaństwo. A ich koszerne? i tyle Taki se tam musiał być. A Batszeba miała wszystkie zęby - to wiem też. Bo to bardzo ważne żeby miec wszystkie zęby. Naprawdę. I ci inni królowie go tam pytali, ale on zawsze tak odpowiadał, że normalnie jak lekarz psychiatra. A najlepiej o tej Batszebie. na przykład o zdrowie sie go pytali inni władcy - ja tam zęby leczą jak z wojny przyjdą. A kobiety? Czy boją się bólu? To mówił , że ma dużo żon z zębami róznie, ale jedna ma wszystkie zęby Batszeba. Niektorym też trzeba wstawić zęby - a czemu? czy próchnieją się go tam pytali? No nie - na kamieniach tracą. tam te dzieci mają, biegają z nimi po tych kamieniach i się przewracają te zęby łamią... dosłownie tak jest. Bo oni na jedzeniu sobie łamią zęby - o nie, to oni takiego nie mogą. Takie tłuste same. No to może było,że Batszeba to tam taka była jaka była - piła coś tam, dziecko przerąbała ale napisali, że na niego. Ale zęby miała. To tak chyba miało być, że na kamieniach się nie miało skończyć i tyle. No ale na wojny nie chodziła to tak te zęby miała... i tak se umarł i teraz by jej na pewno dowalił - co ty to żresz batszeba , że ty masz takie zeby? Pijesz co ty to robisz? I tyle A ona? a ona coś z tymi zębami robiła. Może je myła czymś - wybielała. Może była u kogoś. Bo chciała mieć ładne zęby. I to mu mówiła może nawet coś tam bo przecież trzeba coś jeść i tyle. I to chyba za to ją tak poważał, że sama za tymi zebami se latała zawsze bo reszta? Reszcie musiał wstawiać, ale Batszebie nie. Batszeba zawsze wstawiała sobie sama zęby - najpierw OK, ale na starość to już nie I tyle. Tak chyba było, że ta Batszeba miała niezłe zeby a co on tam żarła. Bo mówili, że od jadła, a co ona tam jadła? Nic nie powiedziane z czego te zęby i tyle

Z wszystkich żon tylko batszeba była ważna bo ją uratował od piekła, ale ONA JEGO NIE. On ją uratował bo z nikim by tylu dzieci nie miała bo by z głodu padła. I tyle. Ale ona jego nie uratowała przez piekłem i do widzenia jej powie. Na dodatek się na niego rzuciła jak OSTATNIA WYWŁOKA, którą była, no ale... jak się tu źle wypowiadać o swojej NAJUKOCHAŃSZEJ żonie bo za taką ją uważali bo tyle dzieci. A ona po prostu chciała mieć tyle dzieci. Bo zawsze było tyle dzieci ile sobie życzono. Bo przecież on nie miał czasu na dzieci i tyle. No gdzie to tam - jeszcze dzieci chybaście poszaleli i tyle. No czasem jak tam któraś chciała to sobie musiała musiała radzić sama - tyle ile dzieci chciały tyle miały i koniec. I o co one sie tak prały to on nigdy nie rozumiał. Zawsze na całość się darł CICHO i tyle. I wtedy mógł sie pospać. TYLKO WTEDY. I to były jego NAJUKOCHAŃSZE Chwile... chyba to rozumiecie.

Wiecie - on by musiał se kupić dom DALEKO od całości ten król Dawid. Ale gdzie? Może w Chinach? W Egipcie by mu pasowała jakaś willa, ale czy bo go tam zabili... ale wtedy.... by oszalał. Wtedy naprawdę by oszalał od tych wojen. Bo wszyscy sie bali, że oszaleli jednak trzeba chodzić na wojny i tyle. Bo on wiedział, że trzeba chodzic na wojny i koniec i uważał, że każdy ma tyle oleju w głowie, ale okazuje się, że jego najmądrzejszy synek PODOBNO nawet tyle oleju w głowie nie miał, żeby na wojny chodzić i wiecie... on się tyle nawalczył, a ten? Zwariował od bab. A czym on sie musiał przejmować mu powie? Wszystko już miał - miał tylko łazić na te przeklęte wojny i nie rujnować jego skarbca. Jak on to widział to płakał. Większość złota na świątynię - no to aby tyle, a co dalej? I jak znam życie od picia poszły mu wszystkie zęby i dalej baby i baby - a zawsze chyba mówili, że jak nie ma zębów to nie ma bab. Chyba tak sie śmiali. A on dalej ... cały spity. I tyle. I wtedy zobaczył...BOGA. I tyle. Jak on się wystraszył. Co ty robisz? chyba go upomniał. Może płakał. On chyba płakał ten Bóg. Co ty wyprawiasz człowieku? I to go tak wstrząsnęło, ze już nigdy nic nie wypił, ale ... państwo rozwalił i tyle. I tyle. Prawo - mu powie ten król Dawid - a SKARBiEC ty ... i tak dalej pogańskie zero go zwyzywa i tyle. No ale Egipt - wszyscy mu wybaczą. I że on tak nie umiał. On tak nie umiał - a czy to o to chodzi? Wszyscy sie już z nich śmiali - taki był mądry i tyle. I nigdy go nie będzie chciał widzieć. I tyle I co dalej? Miał szczęście że widział Boga i tyle - nawet kronik nie przeczytał DEBIL. I tyle. I taki był on mądry i tyle... - A o tej pierwszej żonie to powie, że nigdy nie mógł zrozumieć czemu ta KROWA dzieci nie miała. KROWA - tak na nią będzie mówił. I w ogóle że jakby wiedział co dalej TO BY CAŁE ŻYCIE PASŁ TE OWCE i miał wszystko dokumentnie w zadku. I tyle wam powie król Dawid. I koniec. A na Boga powie - ten niech se robi co chce bo ma wszystko na zawsze - tak mu powiedział Jego Ojciec - a oni? Oni nie mieli takiej obietniicy - a to se możecie poczytać co oni wyprawiali i tyle. A zwłąszcza on jak się spił i tyle. Ale teraz już nie będzie tyle pił. To i tak było przez wojny. Wszyscy myśleli, że przez baby, ale przez wojny. Nie mieli racji. I to bardzo skomplikowane było bo on bardzo cierpiał, że wszyscy by ich lubili , byli fajni, weseli jak w niebie anieli, jakaś dziwna wiara i wszystko było OK ale jak przyszli to JAK SZARAŃCZA. Lecz zawsze zostawiali KOBIETY I DZIECI - z tego byli sławni. Ale po co? Zawsze mówiono - po co oni to zostawiają? Mieli to brać - nie chcieli. I nikt nie rozumiał czemu. Przecież też łupy - bierzcie, po co to komu jak nie ma co żreć. A oni nie chcieli... :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:

Gość proekozielona
O co tej owieczce chodzi ;)? dziwna jakas.. Do autora: mylisz się oprócz orgazmów rzecz jasna.

J kurwa? Wypraszam sobie! WIeicie - Zydzi sa podli i oni sobie wiarką idą. I kłamią. I jak spotkacie to mówcie, że nie wierzycie w zadnego Boga albo w wielu bogów. I wtedy wszystkiego sie dowiecie o ich wierze. A jak katolik - o matko. Oni wierzą do dziś w to STRASZYDŁO Z KRZYŻA ZDJĘTE przez matkę. Już nie miała co robić w tym czasie. Taką mają o nim opinię. Że był jeszcze gorszy niż Dawid - a ile grzechów mieli. A on nie miał? On żadnych grzechów nie miał? Nawet to spisali, ale co tam z niego za prorok był. On był prorokiem sie upierali ci czarni z USA z Europy - jakim on był tam prorokiem? Miał im zaprorokować PODPALENIE RZYMU. To miał im zaprorokować. Bo że to nie było na Zydów to aż dziwne. Bo zawsze wszystko było na Żydów, a to nie. To było na chrześcijan. Tego nikt nie umie zrozumiec, no ale ich tam szarpały zwierzęta. A ich nie szarpały? Ich nic nie gryzło w nocy? Komary ,muchy, pluskwy. Żeby tego żałowali wiecie - nie żałowali. I o to chyba poszło Hitlerowi - zrobi coś dla Niemców - WYAPLI ŻYDÓW. I tak chcieli zrobić, ale sie nie dało. NO TO ICH UDUSI bo nie mają czym dychać - matka tak mówiła, że tak zawsze Żydzi mówili, że mieli jechać do lasów deszczowych b w izarelu nie ma czym dychać i czemu opuścili iCH NAJDROŻSZY IZRAEL. I tyle A ta matka tego Hitlera to każdy wiedział co to za SAMICA była. Bo ona była SAMICA. I ta Niemka pierwsza spod Berlina to ona miała być właśnie SAMICA GATUNKU, a ona sie zrobiła CÓRKA KRÓLA DAWIDA bo miał wiele stosunków i tyle O matko - ale i tak dobrze,że uciekłam bo piekło jakbym nie uciekła i tyle Na razie

No i reszty wam nie napisze bo reszta jest ŚWIĘTA . Towszystko jest święte. Ale oprócz NERONA nikt się nie potępił to jakoś to było. Ale dalej już nie. Dalej już było potępianie. Do Dawida ich olewał z ich wykształceniem a dalej nie. Dalej były szkoły i sie potępiali. Bo tam byli uczeni w Piśmie i tak dalej... a Egipt - jacy oni byli mądrzy w tym Egicpie też nic nie chcieli nikomu powiedzieć co tam zrobić, zeby ich WYPALIĆ, wypalić doszczętnie raz na zawsze i żeby był spokój bo oni... co oni robią?:( Jaka grabież, jakie zniszczenie. Ale oni mieli powódz i najpierw ich szlag tafiał ale później. Ale ile oni mają żarcia, a reszta? Skąd te k**wy są? I tak dalej... i taka nienawiść w tej Afryce przez ten Egipt. I do dziś tak jest. Już było dobrze wiecie - turystyka szła , wszystko OK. ZNOWU EGIPT. I wy tego nie rozumiecie - oni to zwalają na starożytnych, a to Araby bo oni to wiedzą, że EGIPT nie jest ich - to im mówią. Wy nie jesteście stąd - wynocha. A to jest ich. Ale nie było. Tamci byli z Azji i koniec. A wy jesteście OD ŻYDÓW. i o to tam idzie, że nikomu tego nie dadzą po śmierci tego prezydenta i tyle. chyba o to. Żeby im CZARNUCHY władzy nie przejęły bo wszyscy widzą jak Araby sie rządzą. 30 lat spokój i śmierć i co dalej? Zwariował - kto następny co dalej? On jest KRÓLEM EGIPTU ten wariat. Przecież na nich najadą, a Egipt - wyrzucą ich te czarnuchy z tej Afryki przecież jak nie będzie wiadomo co dalej - poddawaj się stary durniu, wieczny nie jesteś. Tak jest na pewno. Oni będa rządzeni przez czarnuchów - tak mówią. Bo USA ich nie chce. Co to USA robi? Wszyscy się boją terrorystów. Takie są nastroje. Jeszcze w Rosji coś wybuchło - ta stara głupia Rosja - co oni rozumieją w ogóle tam. Tylko stołek jak ten piętro wyżej. Że dopuścił go na ten stołek - brrrr ohyda:O A ludzie giną i tyle :(

O matko powiem wam - jak ja siedzę za długo w domu to już po prostu jest TRAGEDIA. Tyle wam napiszę O matko - dziś sobie siadłam na zadek powiem wam - nie wiem czy na zębach czy tam jest tylko SZTUCZNA SZCZĘKA i tyle Ale powiem wam... no coś strasznego i tyle I koniec opowieści wiecie. No ale... ja już sobie to ułożyłam w głowie Z PRĘDKOŚCIĄ ŚWIATŁA bo nad czym tu myśleć w sumie - wybaczyłam choć mi było bardzo trudno już powiem wam i i to było trudne , po prostu trudne i wybaczyłam a za chwilę okazało się, że to było trudne, ale w sumie całość jak szwajcarski zegarek - czego się spodziewać po kimś takim i tyle. I co dalej? No co dalej? No nic - z tego nic mi się nie stanie. JUŻ SIĘ STAŁo. Ale ... no cóz... sama sobie jestem winna bo niby chodziło mi o to, nie chodziło mi o to - no chodziło i nie chodziło jak to zwykle. No ale wiecie... już teraz muszę uważać, że coś tam coś tam bo teraz to już będzie SKANDAL. To wszystko co było do tej pory to jeszcze nie był skandal ale jak dziś przemyślałam swoje życie to BYŁBY SKANDAL NA CAŁĄ HOLANDIĘ jakbym coś zrobiła. W SUMIE - no tamta rodzina jest taka sama. Czego sie spodziewać po kimś kto w Auschwitzu miał kogoś ze stałym arbajtem najpewniej no ale mimo wszystko. Każdy wygląda jak wygląda i tyle. O matko mówię wam. No skandal byłby straszny i byłabym potępiona przez wszystkich, ale jeden Polak NA SZCZĘŚCIE uważał, że blondyn jest brzydki i on jest przystojny. No całe szczęście, że on tak uważa bo normalnie po mnie, a co ja - jak ja bym teraz zaczęła opowiadać co ja się właśnie dowiedziałam to przecież przekleństwo i tyle. Koniec. Duchy przodków by mnie zabiły a tak? nic mi nie zrobią. Trochę tam skasuję i tyle. A tak? I tak muszę siedzieć na miejscu - jak wyjazd to tylko do Australii. Tam mogę siedzieć. Moja matka NA SZCZĘŚCIE ma jeszcze kuzyna w Anglii i wiem , że to dobry człowiek i że w sumie mogę go szukać - grobu w Niemczech jednego i jego w tej Anglii. I będzie dobrze i będzie się cieszył i żyje jeszcze ten kuzyn mojej matki. I wiecie - bo wszystko byłoby dobrze tylko MOJA MATKA miała być szczera - no ona nie jest szczera do dzisiaj. Ona jest tak obłędna słuchajcie. I ja może miałam jechać do tej Anglii. I czemu ten kuzyn nie przyjechał słuchajcie? I oni jak mnie pomawiali za tego dziadka - 50% racji ale SKANDAL Boże jaki by był skandal aż nie mam PRZEZ TO tego doktoratu - bo wiecie - już normalnie nie mogę - na tej uczelni można ducha wyzionąć i nic. No wiecie co - no biedny ten mój ojciec, jemu najwięcej mozna wybaczyć i tyle. I trzeba bo sie starał , a ja byłam TAK POMÓWIONA od razu, ja tam mogłam DuCHA WyZIONĄĆ słuchajcie i nic. I nic na tej uczelni. I ja nigdy nie rozumiałam czemu No ale tak to jest i już jak wszyscy żyją plotkami i tyle. I w tej Australii mogę sobie cichutko siedzieć wiecie JAK STRUŚ dosłownie - schować głowę w piasek i tyle. I sobie tam siedzieć. I wpierdzielać żaby bo tam jest dużo żab. Zwłaszcza ropuch i to powinien być pokarm dla mnie, a nie jedzenie mojej matki mi mówią, a będzie jeszcze lepiej i tyle. Bo takie idą czasy. GŁODU. Bo co to za życie - tak jest i już. Nie będzie co włożyć do gara, ale ja zawsze będę miała co do gara włożyć. Co? TOREBKI. Bo dbałam o zęby w wielkiej światowej firmie i szkole i jadłam puszki i wiecie trochę mam żółte - ale wiem że mogę sobie takie mieć bo z zębami to tam róznie MUSiELIBY MNiE OPEROWAĆ na gardło i to tam takie - bez sensu wszystko bo to przez migdały i wiem że mi nigdy nie wybielą. Będą tam wybielać te zęby lekarze - zwłaszcza w Polsce , ale ja nigdy nie pójdę bo to bez sensu bo tak i już i tyle:( Nie mogę jaka historia mówię wam. Teraz dzwonię za pracą - oczywiście znowu nic. Ale tak mnie POMÓWILI znowu, że nie mam tego doktoratu że to straszne. Na szczęście nie o to mi w sumie chodziło - w sumie taka charówka to mam co mam 7 lat do tyłu i wszysto bez sensu. I tyle:( I koniec:(:(:( I tyle :O

Gość niegolenognigdyposlubieiprzed
bo takim hujom jak pan juz sie szybciej poprzewracalo,a nie dopiero,,w dzisiejszych,,