Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaania20

proszę o pomoc bardzo potrzebujemy

Polecane posty

witam pisze tutaj poraz kolejny ale sama sobie nie poradze a wy mamy moze macie cos zbendnego po swoich maluszkach jestem mamą dwoch chlopców trzeci dzidzius w drodze 5 mies temu odeszłam od swojego konkubenta nawet nie wiedziałam ze jestem w ciązy utrzymuje narazie sie tylko z alimentów to jest kwota400zł plus rodzinne na miesiac mamy 500zł mieszkam u swojej mamy która tez nie moze mi pomóc finansowo ale dała nam dach nad głową dla mnie to bardzo duzo bo tak nie miał bym gdzie pojsc równiez przydały by nam sie ubranka dla synkow od rozn\miaru 86 do 110 i buciki 22 i 25 bardzo prosze o pomoc przyda nam sie pościel reczniki zywnosc 500zł miesiecznie nie wystarcza nam na utrzymanieprosze o kontakt na e+mail anka16765@wp.pl

Gość A na internet masz?
........

ludzie jestem kolezanka ani ale nawt jej chyba tego nie pokaze bo dziewczyna sie calkiem zalamnie chcialam jej pomc i zalozylam tu konto

Gość A na internet masz?
Jesteś koleżanką i podajesz maila tej dziewczyny twierdząc, że ona nawet o tym nie wie?? No to jak w końcu? Chyba coś ściemniasz.

Gość uuuuulalllllaaa
to dlaczego piszesz ze jestes mama i Ty potrzebujesz pomocy. Nic nie wspomniałaś w pierwszym poscie ze to dla kolezanki.

spadaj sepie i wez sie do roboty

Gość jola1qwa
?skąd jest ta dziewczyna?

Gość a niby dlaczego mamy
jej pomagać? Myślisz, że nam wszystkim pieniądze z nieba spadają? Każdy jest kowalem swojego losu. My z mężem oboje pracujemy, kokosów nie zarabiamy a żeby coś kupić dziecku musimy sobie sami wiele rzeczy odmówić. I teraz tak po prostu mam obcej osobie oddać to co kupiłam z tak wielkim trudem? Jeśli koleżanka jest naprawdę w takiej ciężkiej sytuacji to niech jej pomoże rodzina, znajomi, niech się uda do caritasu. A nie takie żebranie na forum a potem się okazuje że rzeczy są wystawiane na allegro i ktoś na tym bije niezłą kasę.