Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepszy jest wosk

depilacja pach i krocza...

Polecane posty

Gość najlepszy jest wosk

zawsze golilam ale odkad chodze do kosmetyczki i robie depilacje woskiem nie dosyc ze mam gladka skore to jeszcze spokoj na miesiac. co prawda pierwsza i druga depilachja bolaly strasznie ale teraz juz nie bola i jest super :) polecam :)

Gość hghghghg
a ile to kosztuje? ja sie chyba wstydze rozbierac u kosmetyczki :(

Gość JA 3459
a tam z tyłu tzn w rowie też?

Gość najlepszy jest wosk
tam gdzie ja chodze pachy kosztuja 11 zl a krocze 25 zl. Majtek calych nie zdejmuje. Zakladam stringi i je tak do srodka skladam tak ze tylko wargi sromowe wieksze odslaniam. Ale polecam tez samodzielne wyrywanie wloskow na wargach sromowych penseta. Naciagam troche skore i wyrywam wloski " z wlosem" to prawie nie boli szczegolnie na wzgorku lonowym praktyznie wogole. Jak wloski odrastaja za 1 razem to troche krostek ropnych sie robi ale juz za 3-4 razem ich nie ma. A spokoj sie ma na dlozszy czas i nei ma podraznien jak po goleniu. No i po takiej depilacji smaruje sobie krocze clotrimazolum , bo wyczytalam ze to zapobiega powstawaniu ropnych korstek i rzeczywiscie pomaga

Gość klassi
Ja też robiłam woskiem i faktycznie skóra jest gładka. Jednak nie lubię tego momentu zapuszczania włosków, żeby miały odpowiednią długość. Chciałabym w końcu raz na zawsze pozbyć się ich. Zastanawiam się nad laserową depilacją. Któraś z was może próbowała? warto?