Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdfhbDFYBWEHF

Facet Bliźniak !

Polecane posty

Gość kdfhbDFYBWEHF

Jaki jest?! z tego co zdarzyłam wywnioskować przez jakiś tam okres czasu to mało wylewny , zwraca ogromną uwagę na wygląd zewnetrzny kobiety , nie zwiąże się z tą mniej urodziwą , dobrze zarabia i lubi wydawać te pieniądze:P nie jest skąpy ( póki co :P ) ,lubi dobrze i dużo zjeść , taki bardziej milczek , ma ogromne i specyficzne poczucie humoru ;) jest wygodny , bardzo męski , taki 100% facet , który nie okazuje czułości przy ludziach :P

Gość kdfhbDFYBWEHF
Aaa i nie lubi za duzo czułości :P

Gość kjkljkjkljkl
Polska= średniowiecze

nie polecam falszywy jest

Gość uuuuaaaw
wszytsko sie zgadza z wyjątkiem tego , ze milczek, wręcz przeciwnie, gada jak nakręcony, a poza tym jest dwulicowy, pewny siebie, i to kobieciarz..... mówię poprzez doświdecnie na paru takich osobnikach

Gość kdfhbDFYBWEHF
Uwielbia drogie , markowe rzeczy , ma swój naprawde zajebisty styl , jest cholernie zadbany;)

Gość kdfhbDFYBWEHF
Własnie ten mój to taki milczek czasami , nie zawsze ale jednak;) kobieciarzem nie jest , wrecz przeciwnie , nie ugania sie za kobietami , nie uwodzi ich , nie podrywa , nawet gdy idziemy przez miasto nie oglada sie za innymi :Pto raczej baby do niego lgną ;)

Gość l;klk;sda
Dla pewności zadzwoń do jasnowidza .

Gość żona blizniaka
wszystko sie zgadza oprócz tego ze nie jest skąpy,własciwie mój mąż nie jest skąpy ale bardzo lubi oszczędzac;)

Gość kdfhbDFYBWEHF
co do tego , ze jest fałszywy ...hmm... czy mam sie czego obawiac?;)

Gość kdfhbDFYBWEHF
żona bliźniaka no własnie mój bliźniak nie jest w ogole skąpy...wręcz przeciwnie ;)duzo sie naczytałam własnie o skapstwie blizniaka ale w ogole sie z tym nie zgadzam;)

Gość kdfhbDFYBWEHF
Ponoć lubi wolność ;) Mój akurat chyba nie wyobraza sobie zycia bez przynajmniej jednego wypadu w tygodniu z kumplami na piwo , czesto tez zaprasza kolegów do domu;)

Gość apisia
Facet bliźniak - zdradza - sprawdzone, lubuje sie w kobietach i zdradza, jego partnerka zawsze nigdy o niczym nie wie i jest pewna miłości

Gość kdfhbDFYBWEHF
A własnie tu Cię zaskocze , ze ten mój nie zdradza , wiem bo znalismy sie juz zanim sie zwiazalismy ;) o dziwo to jego zdradzono !!

Gość Facetowski2
Ja też jestem blizniakiem. Do mnie nie pasuje kożoroziec ani skorpion, z każdą taką mam problem.

Gość apisia
tak...tak...wmawiaj sobie ;) ja kiedyś miałam upojny romans z bliźniakiem i koleżanka też normalnie szaleństwo jego partnerka nic sie nie domyślała, dałaby sobie rękę uciąć za to że jest wierny tak potrafi bliźniak omotać ;)

Gość kdfhbDFYBWEHF
Ja jestem wodnikiem i akurat z moim blizniakiem dogaduje sie zajebiscie :P

Gość kdfhbDFYBWEHF
Mam przyjaciołke strzelca , uparta , silny charakter , nie da sobie w kasze dmuchać , szczera do bólu , chwilami walnie focha;)

Gość żona blizniaka
ja też jestem wodnikiem a mój blizniakiem napewno nie zdradza i nie ogląda sie za kobietami to do niego te wszystkie małpy lgną;)no i jest bardzo męski ten jego głosss mmmmmm!!

Gość kdfhbDFYBWEHF
Jesli ją zdenerwujesz z seksu nici , z tym znakiem nie ma tak , ze "seks na przeprosiny" , raczej otwarta na propozycje , rzadko wykręca się bólem głowy... :P ale oczywiscie pewnie nie kazda taka jest ;)

Gość kdfhbDFYBWEHF
żona blizniaka No własnie , mój tez nie jest podrywaczem , to do niego lgną baby !! a jego męskość ;) mmm...coś niesamowitego...czy Twój też jest tak spragniony wolności?! tez lubuje w wypadach na piwko z kumplami?;)aaa no i sie nie melduje , gdzie jest , co robi , no chyba , ze akurat dzwonie i pytam co u niego :P

Gość kdfhbDFYBWEHF
Wiesz własciwie nie wiem spod jakiego znaku jest narzeczony mojej przyjaciołki ...ale ona długo szukała nim trafiła na własciwego , potrzebowała silnego faceta który nią potrząsnie gdy trzeba , bo jak juz pisałam babeczka ma bardzo silny charakter;)

Gość Polska to
99% katolików 99% okultystów 99% idiotów

hahaha no wlasnie mam z tym problem, na codzien, w pracy itd silny charakter, zawsze musi byc tak jak ja chce, ale poznalam faceta spod znaku lwa, jeszcze silniejszy ode mnie, i przy nim jestem przytulna jak baranek, oczywiscie jak cos mi nie pasuje to stawiam na swoim ale ma na mnie sposob i ulegam, stawia mnie do pionu , nie moge miec miekkiego faceta bo bym gorowla nad nim, mam takie zapedy a nie chce takiego zwiazku, teraz mi sie podoba:)

Gość kdfhbDFYBWEHF
no własnie , moja przyjaciolka ma podobnie , potrzebowała "silnego" faceta , który ustawi ją do pionu gdy trzeba;) teraz jest szczęśliwa;)

potwierdzam miałam faceta bliźniaka i lubi być w centrum zainteresowania,to babiarz,a jak się go złapie na kłamstwie złapie za rękę to się będzie wykręcał ze to nie on,nie umie otrzymać pieniędzy ani zaoszczędzić,nie warto wiązać się z bliźniakiem wygodny ,dużo gada obiecuje mało robi,a lubi kobiety młodsze i które sa takie wyuzdane