Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama77783

Misiowy jogurt/owoce z jogurtem pytanie?

Polecane posty

Gość mama77783

widzialam sporo takich produktów zarówno w sloiczkach jak i w takich plastikowych czteropakach, sa od 6 miesiaca a mój bedzie mial tyle za tydzien, wiec pewnie kupie ale chciałabym zapytac jak mam traktowac takie jedzenie? czy jako deserek zamiast owoców (bo w tym tez sa owoce) czy jako np drugie sniadanie (bo jest mleko), czy tez po prostu jako dodatkowy posilek np dam sniadanie, drugie sniadanie i do tego jogurt, póxniej normalnie obiad i jeszcze deserek? prosze o pomoc i rady

Gość dvfgbdtttttttttttt
o matko co ty sie tak wczuwasz ?? Traktuj jak chcesz xD

Gość jakatarina
moja mała je jogurt z muesli na śniadanko od 8 miesiąca, muesli najpierw sparzam wrzątkiem żeby było mięciutkie i dodaję do jogurciku

Gość jakatarina
ja traktuję jourt jako posiłek, i daję na śniadanko np zamiast kaszki mozna tez kupic jogurt naturalny i dodać sparzone wrzątkiem owoce np malinki, albo prażone jabłuszka

Gość mama77783
po prostu zastanawiam sie jak inne mamy robia, czy takie cos wystarczy jako jeden posilek ......chciałam zapytac, dziekuje za odpowiedz powyzej, kurcze z tym musli fajny pomysl ale na razie u nas nie przejdzie bo maly bedzie mial 6 miesiecy,

Gość Veluaa.
Ja swojemu daje jako podwieczorek :) Te jogurciki są bardzo dobre. Maleństwo wcina aż się uszy trzęsą :)