Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedkewweewfewfewf

wkurza mnie współlokatorka

Polecane posty

Gość dedkewweewfewfewf

Nawet jak chodzi po stancji to robi to głośno. Tłucze sie , zamyka drzwi z trzaskiem . Niby sprząta ,ale np zostawia torebki po herbacie w zlewie , albo włosy pod prysznicem.. czasem wyciagnie taki kłąb włosów ,który połozy w brodziku nawet nie wyrzuci ,a to głównie są jej włosy bo ciemne Poza tym czasem robi np ciasto późno wieczorem bo ma taki kaprys. W nocy też wstaje i trzaska drzwiami , albo tłucze się w kuchni bo je coś w środku nocy..

Gość kilkaminut
uroki mieszkania z kimś;) ja tez mieszkam z totalna kretynka. traktuje ja jak powietrze, mamy w spólny pokój więc w ogóle porażka ;P

Gość dedkewweewfewfewf
my ne mamy wspólnego pokoju i tak ogólnie jest sympatyczna ,ale tak mne czasem denerwuje.. Najgorsze ,że np nie może normalnie zamkać drzwi tylko trzaska najbardziej jak sie chyba da i to w środku nocy.. I jeszcze je w środku nocy ,a potem narzeka mi ,że jest gruba Już nie raz sie obudzilam jak sie tłukła

Gość dedkewweewfewfewf
No i co jeszcze.. cała łazienka jest w jej kosmetykach . takich jak maści ,szminki itd ja takie rzeczy trzymam w pokoju.. Najbardziej to mnie wkurzyło jak miałam egzamin na nastepny dzien ,a ona ciasto robi ze znajomymi.. Mikser chodzil itd tak do 1 w nocy

Gość kilkaminut
my żyjemy we wrogich stosunkach.a le ona jest kompletna kretynka. powiedz jej co ci leży na watrobie

Gość dedkewweewfewfewf
albo zostawia po kąpieli pod prysznicem szampony itd .. mówiłam jej pare razy żeby byla ciszej ,ale nie skutkuje.. powiedziała ,, dobra" i tyle..

Gość 324329
z tym hałasem to rozumiem, ale reszta jest dla mnie śmieszna że ci przeszkadza.

Gość dedkewweewfewfewf
a Tobie by nie przeszkadzał np kłab cudzych włosów pod prysznicem?

Gość 324329
niewiele, nie na tyle żeby o tym pisać w każdym razie na forum :p mieszkanie z kimś to zawsze nie to co samemu... i kto trzyma kosmetyki w pokoju???

Gość khsdhdh
To sie wyprowadz i zamieszkaj sama, jesli Ci nie odpowiada. Pewnie ona tez moglaby o tobie nie jedno powiedziec co jej nie odpowiada. Kazdy kij ma dwa konce.

Gość czibooo
kup sobie stopery do uszu,wielki mi problem

Gość adefffffffffffffffffff
odezwały się osoby które są takie same jak współlokatorka autorki jak mieszka się z kimś to trzeba się liczyć z innymi osobami a kosmetyki trzyma się w pokoju bo nie ma miejsca w łazience i to jest normalne!!! widocznie moje wcześniejsze przedmówczynie mieszkają w pałacach a nie w mieszkaniu w bloku

Gość laki laki
5 lat mieszkalam na roznych stancjach z roznymi osobami i musze powiedziec ze sie czepiasz pierdol, nawet nie wiesz na jakiego syfa mozesz trafic!! dlaczego jej nie powiesz ze glosno trzaska dzrwiami w nocy i cie to budzi, powiedz zeby zabierala wlosy spod prysznica bo to cie brzydzi, jak jej nic nie powiesz wprost to sie niedomysli, i co sie czepiasz kosmetykow w lazience??mnie zawsze dziwili ci co szli do lazienki z kosmetyczka i wychodzili z nia, boisz sie ze ci uzyje czegos??no wiem ze to sie zdarza, sama przez to przechodzilam. ogolnie musisz wyluzowac

Gość facet.,.,
A w cholere z mieszkaniem z obcymi pannami. Nic tylko marudzenie, nie posprzątasz- źle, posprzątasz też źle, bo chodzi i poprawia...