Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millea

Okazało się, że jestem kochanką...

Polecane posty

Gość współczuję Ci bardzo
ale jak to możliwe, że przez rok nie zauważyłaś, że ma żonę?

Gość a czy poznanie
hahaha moj ma zone a pokazuje sie ze mna w miejcach publicznych, spedza ze mna sylwestra, walentynki, dzien kobiet i wakacje wiec kochana to o niczym nie swiadczy

millea wiesz ja sie kiedys dowiedzialam ze jestem jedna z wielu....Boli prawda? Ale im szybciej odetniesz sie od niego tym lepiej. Wiem ze latwo powiedziec, ale ja przezylam cos podobnego, wybaczylam, mialo byc juz tak dobrze, pieknie a tu nagle bah wszystko sie rozwalilo i cierpialam duzo bardziej....

Ale i tak zrobisz jak bedziesz uwazala, ja zycze ci powodzenia i trzymam kciuki:)

Gość nic mnie juz nie zdziwi
😴

Gość nikiforek
daj znać co wyszło po rozmowie z nim

Gość dskbhufgadfed
Niektórzy faceci to niezli aktorzy:P

Gość atakatama
a czy poznanie... tak, masz rację, mój też miał żonę, ale raczej mało możliwe było, żebym ja o tym nie wiedziała, ani się nie dowiedziała. Bo to w tę stronę działa :) Autorka jest kochanką, która nie wiedziała o żonie (co jest dziwne), a nie żoną, która nie wie o kochance (co jest dość powszechne :) ).

Gość kobietka po 30
prawda boli w kazdym aspekcje cos jest nie tak skoro widziałas go z inna zapytaj przy najblizszej okazji...jesli bedzie bal sie teraz ze jest cos nie tak zacznie ograniczac kontakty z toba i bedzie wszytko jasne

Gość millea
wiecie, żyję sobie jakoś z dnia na dzień, OSTRZEGAM KOBIETY, KTÓRE SĄ BARDZO AKTYWNE ZAWODOWO np. przedstawicielki farmaceutyczne, A KTÓRE JESZCZE NIE MAJĄ DZIECI - WASZ MĄŻ BYĆ MOŻE Z NUDÓW WAS ZDRADZA "świat" nie przestrzega już żadnych wartości