Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aannuuullkkaa

Co o tym myślicie... ? ? ?

Polecane posty

Gość aannuuullkkaa

Współżyję z narzeczonym już jakiś czas bez zabezpieczenia... Ostatnio zauważyłam coś niepokojącego... Strasznie przytyłam (urósł mi brzuszek). Moje wątpliwości rozwiał okres który dostałam dwa tygodnie temu... Jednak brzuszek został i i jest widoczny... Nie mam żadnych objawów typu bolące piersi, wymioty... ale coś mnie tak kuje i ciągnie na dole w brzuchu... Dzisiaj podczas rozmowy z mamą... ona zjechała wzrokiem na mój brzuch... - poczułam się niezręcznie... Wiem, powiecie mi abym zrobiła test - zrobię dzisiaj wieczorem. Ale chciałabym wiedzieć co o tym myślicie....

Gość że przytyłaś ?
.,

Gość Dania33
Klucie mogłoby oznaczać zagnieżdzanie się komórki jajowej w macicy, ale to odbywa się chyba dwa tyg. po zapłodnieniu o ile dobrze pamiętam, a wtedy to na pewno jeszcze brzuszka nie widać. Zrób test, ale nie wcześniej niż w dniu spodziewanej miesiączki. Powodzenia

Gość ups, i did it again 33
jesli twoje ostatnie @ były skąpe albo innych niz dortychczas np. krew była bardzo ciemnego niemalże czarnego koloru, to nie chce cię straszyć ale zrób test, chociażby po to aby wykluczyć coś takiego jak ciąża pozamaiczna, to moze zagrażać twojemu życiu

Gość aannuuullkkaa
Test zrobię już jutro rano, jeśli wyjdzie negatywny to powtórzę go w dniu spodziewanej @... Słyszałam, że czasami można nie wiedzieć że jest się w ciąży przez pare miesięcy.. Nie jetem doświadczona w tym temacie... Nigdy nie byłam w ciąży, w mojej rodzinie też dawno nie było dzidziusia:)

Gość aannuuullkkaa
Krew była koloru brązowego... Zawsze gdy dostawałam @ nie mogłam normalnie funkcjonować... Ból był nie do wytrzymania... - tym razem bólu nie było...

Gość brzuch
odrazu nie rosnie..

Gość Dania33
Napisz koniecznie jaki był wynik testu, jestem bardzo ciekawa. A do tego czasu nie martw się. Głowa do góry :)

Gość Rada taka od serca
Czemu najpierw nie wzieliscie slubu jak porzadni ludzie ,a potem nie staraliscie sie o dziecko?? czemu od tyłu ?? :( to sie zle skonczy :(.POWODZENIA.

Gość aannuuullkkaa
Oczywiście, napiszę:) Właśnie nie wiem dlaczego urósł mi brzuch... Jem tyle co zwykle, ostatnio nawet biegam...

Gość Dania33
do "rada taka od serca" - a dlaczego uważasz, że to się żle skończy? Prorokiem jesteś? Nie znoszę takich ludzi! Masz niesamowicie ograniczone myślenie! Twoim zdaniem ślub a konkretnie papierek zmienia coś między ludźmi???

Gość yyyhmyyy
Mi brzuch urósł dopiero pod koniec 5 miecha!!! Tak więc Twój brzuch nie ma TU NIC DO RZECZY!