Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani B.g

jak wam owieczki kochane...

Polecane posty

Witaj To dobrze. Mój się dłuży okropnie. Przez wiele godzin dziennie udaję że pracuję. To niezwykle trudne i odpowiedzialne zajęcie :-(

Gość taka prawda ona
BÓG jest MĘŻCZYZNĄ! Zapamiętaj to i nie podszywaj sie marna istoto!

Przez wiele godzin udaję że pracuję. To niezwykle trudne i odpowiedzialne zajęcie Wiem. Sama często tak robię, ale żyć z czegoś trzeba, nie?

Może to ON się podszywa. Skąd masz pewność, że ja? Masz monopol na prawdę? a może mój nick znaczy Pani Bag albo podobnie. Nie prześladuj mnie, wykorzystaj ten czas jakoś konstruktywnie i pomódl się trochę

żelipapą dokładnie :-) Czasami w przerwach nicnierobienia maluję paznokcie i jakoś leci...

Gość taka prawda ona
BIBLIA była pierwszaa tam jest WSZYSTKO NAPISANE! POczytaj trochę a otworzy ci się umysł i przejrzysz na oczy. Amen.

CZYTAŁAM!!! Dla mnie to baśń jak każda inna ale Ty wierz w co chcesz! Nic tam nie było o Pani Bag ani o kafeterii. Ostatni raz dyskutuję z Tobą na ten temat. Nigdy nie chciałam być Twoim Bogiem, nigdy nie głosiłam żadnych sądów na jego temat.Powiem więcej dla mnie wiara jest bardzo ważną i intymną częścią życia i nie zamierzam tłumaczyć Ci tu w co i kogo wierzę. Ja ci nie prawię morałów i nie życzę sobie morałów. AMEN

Sam widzisz, ciężko. Ciągle się zmagam z "głoszącymi jedyną prawdę" ;-) W pracy jestem niezastąpiona, nikt tak pięknie nie udaje, że pracuje jak ja. A u Ciebie jak?

Gość Georgia Alabama
szlag...pani Bag, mam nadzieje, ze nie pracujesz u mnie :)

Gość siupki hej
Pani B jak Bag , a gdzie pani ma swoj punkt g ?

Plum Super fucha ale z pijanymi to tylko po głębszym można się dogadać :-) praktykujesz picie w pracy? GA Ja też mam taką nadzieję :-) :-) :-)

Punkt g odkrywam z uporem, latami z ciągle nowym kochankiem ;-) Ale miałam ó jeszcze wczoraj, zabrali mi ;-)

Bywa stresująca bo z klientami. Tak całkiem serio to praca wypełnia mi niewiele czasu, max połowę tego który w niej spędzam.Ale oczywiście wolałabym być teraz w domu. Pracuję do 20tej więc jeszcze trochę...

Tak żelipapą zwłaszcza lewej ręki(tak jest u mnie, jestem leworęczna) A Ciebie dyrektore manicure stresuje?

:-) czyli my męczymy się bardziej niż inne kobiety więc powinnyśmy mieć na tę okoliczność dzień wolnego więcej

Plum może zeskanuj łaskawie jakieś L4 jak już jesteś w szpitalu to i ja do doku już pójdę.