Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie tam eee

trzydziestodwulatka to dla was juz staruszka?

Polecane posty

Gość Grzesiek z By.
kuzwa ja mam kumpele co ma 31lat i ma tak zajebiste cialo ze kolezanki w moim wieku(mam 23) same ślinia sie na jej widok hehe.A to jej cialko w dotyku,brak slow:) Startowalem do niej,ale ona woli gosci w swoim wieku,dala mi kosza:( I nie chodzilo o seks.

Gość klikam ile wlezie
mlode cialo to mlode A po trzydziestce czy zadbane czy nie to juz zaczynajace sie starzec cialo I koniec ..Odmladzajcie sie na sile ,ale i tak z was stare rury Z mlodkami nie wygracie

Gość nnnnaanana
trzydziestodwulatka ah...mniam mniam,od razu widze moja nauczycielke z anglika,jest tak zaj#&173ebista ze masakra.Mnie tez nie kreca gowniary,w mojej szkole same pasztety,grube,brudne,śmierdzace,az zal:o

Gość Grzesiek z By.
Ale o czym ty w ogole piszesz czlowieku? Po co to gdybanie? Ja pisze o wieku 31,a nie 50,to chyba roznica co?

Ja nieuważam 32latki za staruszkę :D Dla mnie to jeszcze całkiem młoda kobieta... choć ja siebie nie wyobrażam w roli trzydziechy ( mam dopiero 23 lata :P )

Gość nnnnaanana
Kur­wa kocham swoja nauczycielke z anglika:D

Gość Grzesiek z By.
durne pytanie ma racje Rozmowa z toba nie ma sensu,widze ze masz problem ze zrozumieniem,narka ulomku;) 🖐️

Gość taka sem
bellik na każdego przyjdzie pora, szybko cza ci zleci..gorzej maja te gówniary które mając 20 lat wyglądają na ponad 30 (teraz ta młodzież dużo starzej wygląda niż obecne 30-latki)

Właśnie spytałam mojego męża o zdanie :D Na myśl, że będę kiedyś miałą 32 lata odpowiedział: mniam mniam :D Także faceci chyba lubią starsze :P

Gość hahaha bellik
bellik ja bym ci dal 35,sorki za szczerosc:D

Gość IgoFig
Bellik masz 23 lata a tak sie zapuscilas? 85 kilosow? Tragedia:o Jak widac to co mlode,nie oznacza ze jest piekne:o

taka sem Tak :D ja to wiem ;) ale wiesz... chyba każdy tak ma, że nie wyobraża sobie siebie samego za pare lat :) Jak miałam 16 lat to nie wyobrażałam sobie siebie jako 20latki :D Także chyba to norma ;) Ja mam jedną siostrę po 40- ( dokładnie ma rocznikiem 42 lata) nie ma ani jednej zmarszczki i wygląda bardzo młodo :) Ma 2letnią wnuczkę i jak wychodzi z nią to wszyscy mówią: Jaką ma Pani śliczną córeczkę :P także... wydaje mi się, że tutaj nie wiek gra rolę tylko jak sami siebie odbieramy ;) Kolejna siostra ma 34lata a następna 29- i tutaj też jest ciekawei, bo ta starsza ubiera się dosyć sportowo i nie wygląda na swój wiek i wszyscy myślą, że ta 29latka to jej starsza siostra ( przy czym tamta też jeszcze staro nie wygląda) :D

Gość bootsyyy
bellik- ty tłusta krowoooo :D -podpisuje się 48 kg 30 tka :P

[zgłoś do usunięcia] hahaha bellik bellik ja bym ci dal 35,sorki za szczerosc Nie wiem jakim cudem byś mi dał 35:D Wszyscy się pytają czy moja 5letnia córka to przypadkiem nie moja siostra/ siostrzenica :D także... chyba wyglądam na swój wiek Do tego co tam o zapuszczeniu się mówił... Kiedyś nosiłam rozmiar Spo ciąży wyglądałam rewelacyjnie :) Wróciłam po tygodniu praktycznie do swojej wagi :):):) Tyle, że gospodarka chormonalna gdzieś mi pusiała podupaść, bo bez wpieprzania zaczęłam tyc... takim sposobem przytyłam 15 kg a reszta to efekty jojo diet cud :/ Jedyne co zaniedbałam JA to cwiczenia, ale nie miałam wcześniej czasu na latanie po siłowniach niestety :/ teraz ważę już 71kg :) także pomału, pomału i dojdę do normalności :)

Gość taka sem
oj jak dobrze ze jest się tutaj anonimowym i można sobie pomarzyć o tym kim by się chciało być i przy tym zmieszać z błotem inne osoby. żałosne stare pokurcze prawda bootsyyy?

Gość humbaaa
wypowiadaj asie tu przewaznie 20 latki i mniej... wiec dla nich 30 tka to strasza pani, ale nie całe zycie ma sie 20 lat , j ajuz bym NIGDY nie wróciła do tego wieku :D o nieeee

Gość Iza32kalisz
Ja mam 32 lata i 12-letniego syna,niektore osoby mysla ze jestem jego siostra;)

Gość bootsyyy
pewni etak ;) ale ja nie ,usze marzyc ze mam 30 lat bo tyle mam :D i nie musze marzyc ze jestem szczupła bo jestem ;)

bootsyyy bellik- ty tłusta krowoooo -podpisuje się 48 kg 30 tka Nie wiem czemu mnie obrażasz, bo ja nic złego o 30 tu nie powiedziałam o.O i nie chwal się tymi 48kg bo to niedowaga ( chyba, ze masz 150 w kapeluszu :D) więc też nie amsz się czym szczycić... Każdy jest jaki jest :) gdyby wszyscy byli jednakowi to nudno by było :)

Gość bootsyyy
:D:D po prostu wyśmiewam te 20 tki które myślą ze jako 30 tka czuje sie przu nich 'staro' i źle ;) :D:D a jaka jest rzeczywistość... kazdy wie ;) p.s. mam 160 i nie chciałbym mieć ani centymetra więcej, i nie szczyce sie swoją waga bo uważam ją za jak najbardziej normalna i zdrową ;)

bootsyy ale ja nie powiedziałam, że 30 są stare o.O więc skoro mnie obrażasz, to może Ty masz jakiś kompleks :>

Gość wtrące 3 grosze
Bellik...Widze po fotce,ze masz potencjał:) Wysoko oceniam kobiety a facetów nie...Niestety:P

Gość romunurek
trzydziestki sa sexi ;)

Gość gengengen
50 to juz mozna powiedziec ze zaczyna sie powoli starosc,ale 30? Przeciez to małolaty:P

Gość gengengen
Wcale sie nie dziwie ze faceci wola 30stki od 20stek,te 20stki sa tak glupie ze szkoda gadac:o tepe ,zacofane,dziecinne,tylko hi hi hi:Dmozna by wymieniac i wymieniac:P

Gość to sa juz staruchy
moim zdaniem,ja mam 24,jestem facetem i uwielbiam mlode cialka:P

Gość hehehe anaka
no faktycznie- 24 lata a 30- to taka straszna przepaść ze hej- nie ośmieszaj się kobieto, bo to żadna róznica:) ...A tak poza tym, to- akurat jestem z branży zajmującej się urodą i kobietami i nie pitolcie nic na temat wieku, chyba ze porównujemy 60 latke do 12 latki- to ok... Pracuje z kobietami- i mam klientki w wieku od 15 do 55, więc wiem o czym pisze. Znam super zadbane 36 latki i zaniedbane 17 latki z cellulitem i grubymi nogami, wiec naprawdę szkoda w ogóle czasu na takie dyskusje.Dziewczyny wyglądają teraz przeróżnie i wiek nie ma nic do tego- ważne jest, żywienie, tryb życia, geny. Sama mam 30 lat i szczerze nie spotkałam jeszcze młodszej kobiety z którą zamieniłabym się wyglądem.Tyle w temacie.

Gość egonekoponek
no pewnie ze to juz starucha