Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogłupiałyzeszczescia

I weź tu zrozum płeć piekną

Polecane posty

Może zacznę swe wypociny od tego, iż jestem mężczyzną chcącym spędzić resztę życia z kobietą ale w otwartym związku. 3 lata szukałem kobiety, która również tak by chciała (zazwyczaj na portalach randkowych bo dlaczego by nie) nie ukrywają swej natury. Przez cały ten czas po prostu kompletna klapa - każdy wyzwała mnie od zboczeńców i tyle z tego wyszło. Poszedłem po rozum do głowy i zmieniłem taktykę. Zacząłem się przedstawiać jako wzór cnót i w ogóle (poniekąd to prawda, bo kochać zawsze chciałem tak jak i mieć zonę, dom, dzieci). Nie trzeba było długo czekać jak nastąpiła pierwsza randka z pewną damą (ta sama dziewczyna olała mnie kilka miesięcy wcześniej jak jeszcze mówiłem wprost co i jak). Oczywiście była zachwycona i tak minęły prawie 2 miesiące kiedy zacząłem delikatnie wspominać o wiadomych sprawach... I co? Tydzień później zaprosiliśmy do wspólnego łóżka 5 innych osób bo okazało się, że Ona od zawsze o tym marzyła... Dzisiaj niemal co weekend spotykamy się z następnymi. I po co utrudniać sobie życie? Nie można było tak od razu? Nigdy nie zrozumiem kobiet.

Gość ajemmm
aleś wymyślił. hehe

Dlaczego wymyślił? Piszę tylko co i jak mnie spotkało. Liczyłem na to, że któraś z kobiet mi to wytłumaczy bo ja niestety dobrym psychologiem nie jestem.

Myślę, że chciała na początku zyskać pewność, że mimo "otwartości" związku pozostaniesz z nią. Kobiety nie lubią taktyki prosto z mostu, oprawa się liczy.

a ja właśnie lubię prosto z mostu, nie lubię owijania w bawełnę :/ konkretyzm u mnie króluje :P a jestem kobietą :D

Ćwierć, co człowiek to inna stacja. ;) Konkrety też są dobre, byleby nie były nazbyt brutalne.

Gość nemyks
zrozumienie kobiet jest proste, lubią okrezną droge, lubia patrzec na to co robisz by je miec, jak sie wysilasz, a potem patrzec jak jestes zdziwiony, gdy ta cnotliwa okazuje sie powszednią perwersomanką. Kobiety w przeciwienstwie do mezczyzn wkroczyly od dawien dawien na droge wyraifnowanego czerpania doznan sexualnych, gdy mezczyzni cialge sa na etapie niespelnienia podstawowego

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej