Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobietkaXYZ

Gdy mezczyznie dobrze nie "chodzi na boki"

Polecane posty

Gość KobietkaXYZ

Gdy mezczyznie dobrze nie chodzi na boki,prosze o zdanie w tej sprawie Panow jak i Pan:)

Gość fegret etet
oczywiście, że nie, ale kafeterianki i tak wiedzą lepiej

Gość eros eros
pozadanie seskualne innej kobiety niz wlasna zona nie ma nic wspolnego z tym czy mamy z nia dobrze w lozku

Gość KobietkaXYZ
:)He ,he ja wiem swoje...jestem 18 lat w zwiazku......;)ale mimo to chetnie "poslucham"opinii...

Gość KobietkaXYZ
Eros Eros,ocho....robi sie goraco...:)

Gość niestety;)? kobieta
Jest mi zajebiście w związku w którym jestem a i tak mam ochotę na seks z kimś innym nie z byle kimś ale z TYM kimś

Gość eros eros
to jest instynkt i nic nie poradzisz oczywiscie jesli maz ma dobrze w lozku to podniet i pociagow moze byc mniej ale z drugiej strony moze byc bardziej ciekaw jak ta inna ktorej wlasnie teraz pozada to robi

Gość KobietkaXYZ
Eros eros byc ciekaw a zdradzac....czyli chodzic na boki to troche roznica, ;) Wiesz kazdy ma prawo byc ciekaw,ja jestem ciekawa seksu w trojkacie i jakos "sie trzymam" i nie zdradzam....;)

Ja tez sie wypowiEM. Jesli mamy do czynienia z kurwiarzem to czy ma w domu sielanke to i tak zerznie na boku. A juz najgorszy przypadek to taki ktory nie dojrzej, ze zdradza zone to sowja kochanke z inna :D badz tutaj madry. Czym taki futek sie kieruje?

Gość eros eros
chyba nie po to zadajesz tu pytanie zeby od razu naskakiwac jesli ktos ma inne zdanie niz ty? poza tym twoja deklaracja na poczatku watku o 18 letnim zwiazku mowi sama za siebie...masz z tym problem i usilnie probujesz nam wmowic ze jest inaczej

Gość KobietkaXYZ
Nie mam problemu w zwiazku 18 letnim:) odpukac,po prostu pytam bo taki temat mi nasunal kolega:) Eros eros nie naskakuje,bardzo milo mi ze ktos odpisal ,chce poczytac opinie roznych osob:)

Gość KobietkaXYZ
agnieszka33-rzeszow,niech sobie "hula" dopoki trypla nie dostanie....pracowalam z takim kolesiem...masakra do mnie tez krecil,ale dostal kopa w przedbiegach...

Gość -------------.................
to nie ma znaczenia czy jest dobrze czy nie i śmieszą mnie ludzie, którzy są pewni, że ich partnerzy są wierni :)

Gość eros eros
to ja ci powiedzialem jak jest, jesli jest dobrze w lozku to jest trudniej o zdrade bo nie szuka sie podniet na boku, ale jesli trafi sie ktos kogo pozadasz i nie ma to nic wspolnego z twoimi relacjami w zwiazku to latwo mozna zdradzic a poza tym wszystko zalezy tez od faceta

Gość KobietkaXYZ
agnieszka33_rzeszow,apropo tamtego kolesia w koncu sie czyms zarazil i tak mu jaja spuchly,ze chodzic nie mogl,kara Boza:) zdradzal zone z ktora mial troje dzieci z taka druga dziewczyna z pracy,Boze z kim mi przyszlo pracowac......Dobrze,ze juz go zwolnili:)

Gość KobietkaXYZ
eros eros,wiesz,ja tez nie jestesm"slepa"na uroki mezczyzn,ale trzymam fason:) i chyba tego samego bym oczekiwala od drugiej strony:)Wiem tez ze i Jemu podobaja sie kolezanki z pracy...:)

Gość eros eros
no to widac nie pozadalas jeszcze innego mezczyzny niz twoj bo inaczej bys wowczas mowila