Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcodaeljzrobic:(

Facet przestał się do mnie odzywać bo powiedziałam mu ze nie jestem dziewicą !!

Polecane posty

Gość gdyby Kaczor był dobry
najfajniejszy katol, były ministrant Pazura, stara się o drugim rozwód kościelny, tak,że widzicie, że to czy katolik, czy sratolik gówno znaczy, obesrańce katolickie.

"jesteś pewna , że dałabyś szansę pierwszemu lepszemu facetowi spotkanemu na ulicy?" -Oczywiście, że bym nie dała! szanasę daję sie komuś, kogo sie zna i lubi:)

Gość fruttka6
No i autorka znikła, sępy się zleciały i zaczeły najazd ....jak zwykle eh :O nawet jesli szukal dziewcy to mogl to jakos delikatnie powiedziec a nie po pierwszej randce : nie jestes dziewica nie mamy o czym gadac 😠

Gość fegret etet
wredny prowokator chciałeś być dowcipny,ale ci nie wyszło. mnie tam wszystko jedno co ludzie robią, dla mnie dziewczyna może się bzykać lie chce, z kim chce i w jakich tylko konfiguracjach sobie zamarzy. nie rozumiem natomiast, czemu nie kumacie że są ludzie myślący inaczej. piszesz o inkwizycji : a wy nią nie jesteście? rzuciliście się kupą na chłopaka który,z waszego punktu widzenia jest dla was "innowiercą", zwyzywaliście go od idiotów. gdzie ta wasza tolerancja?

Gość fegret etet
entkastudentka* a on lubi dziewice. i wszycho

Gość Pewnie że tak, chłopak nie
owijał w bawełnę, wie czego chce, zakończył sprawę jak najszybciej.

czyli on jest zboczeńcem i dewiantem.

Gość a kto pisal ze jest tolerancyj
ny..? gdyby kazdy w kazdej kwestii byl wyrozumialy, to byloby nudno, czy to tak trudno zrozumiec?:P natomiast wracajac do watku mezczyzn ktorzy czekaja na dziewice - to tak, sadze ze sa niezle popierd ... = czyli kompleksy

Gość fruttka6
Jakby tylko z dziewicą mozna bylo stworzyc zwiazek ! buhaha nie rozsmieszajcie mnie z jednej skrajnosci w drugą to samo matki z dzieckiem , trzeba im dac kopa w dupe bo jakis palant je zostawil ?

Ty sobie możesz sadzić, natomiast on ma prawo do własnego wyboru.

No jestem tolerancyjny. Chłopak sobie może robić co chce. Tylko nie jest to zbytnio taktowne tak się zachowywać. Dziewictwo nie jest cechą charakteru.

Gość fegret etet
fruttka6 matkom z dziećmi zwykle daje się kopa bo nikt nie chce sobie balastu ściągać na głowę. i czemu piszesz "palant"? jednak fajny musiał być skoro mają z nim dziecko. dobra dość offtopa. "Jakby tylko z dziewicą mozna bylo stworzyc zwiazek " znasz niedziewice z którymi stworzono związek? świetnie, ja też. Ale tu jest mowa o konkretnym przypadku kolesia, który chce stworzyć związek z dziewicą. jego sparawa

Gość fegret etet
"Tylko nie jest to zbytnio taktowne tak się zachowywać" czyli jak? powiedzieć wprost co mu nie pasuje? powinien ją zwodzić albo wymyślić inny powód braku zainteresowania?

A kto mówi że jest? Ale chłopak postąpił tak jak powinien, mając takie a nie inne poglądy, do tego chyba nie ma wątpliwości?

Gość fruttka6
ok ,ale ja uwazam ,ze przydaloby sie niektorym troche kultury . Spotkac sie i normalnie porozmawiac . Zobacz co jej napisal i ''bo szukalaem dziewicy a nie puszczalskiej '''' z gory zalozylem ,ze sie puszcza :O zresztą nie moj problem ,jesli autorka to przeczyta to zycze jej zeby nie trafila wiecej na takich psychopatów i chamów 🖐️

Gość fegret etet
wyzywanie od psychopatów i chamów - pokaz kultury, nie ma co.

Gość pan off toppik
Ja bym nigdy nie chcial dziewicy ,z takimi są same problemy :) najłatwiej tlumaczyc swoje niedołęstwo i brak doswiadczenia + kompleksy swiatopoglądem i religią :)

Co do puszczalskiej, to faktycznie - przesadził ;)

Gość fegret etet
pan off toppik ale jesteś fajny : męski , niezakompleksiony. pewnie masz dużo w spodniach i dywan na klacie...umówisz się ze mną?

a jak powiedzieć, o facecie, co szuka dziewicy, toż to kurva go mać dewiant i zboczeniec, któremu od trzepania kapucyna mózg się zlasował, jak wapno na ruskiej budowie.

a jak powiedzieć, o facecie, co szuka dziewicy, toż to kurva go mać dewiant i zboczeniec, :D powalające są te niektóre teksty z kafe

Gość pseudonimowana
nie chiałabym faceta, który jest ze mną tylko dlatego, że jestem dziewicą. Idiota. Autorko , nie przejmuj się tym zblazowanym prawikiem, niech sobie znajdzie swoją dziewicę, a później niech się męczą w swoim aseksualnym związku, w którym seks będzie tylko w celach rozrodczych prowadzony w pozycji misjonarskiej, bo tylko wtedy nie będą grzeszyć.

nie chiałabym faceta, który jest ze mną tylko dlatego, że jestem dziewicą. A chciałabyś takiego co dmucha wszystko co na drzewo nie ucieka ?

Gość fegret etet
pseudonimowana to że facet chce dziewicę ,to nie znaczy, że jest z nią tylko z tego powodu. tak jakbyś powiedziała ,że każda kobieta która ma dobrze zarabiającego faceta to suka co jest z nim tylko dla pieniędzy. i skąd wiesz jak będzie wyglądało jego życie seksualne po ślubie?

Pewnie nie, no i masz odpowiedź, on ma swoje wymagania i koniec.