Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcodaeljzrobic:(

Facet przestał się do mnie odzywać bo powiedziałam mu ze nie jestem dziewicą !!

Polecane posty

Gość prawiczek............
nie przeskoczy tego że dziewczyna się oddała innemu i ma PRAWO do dziewicy!!!

Gość Renata z Pyrlandii
Ja tez moim synom mówie żeby sie żenili z dziewicami chociaz nie wiedzą co ich matka wyprawiała.

Gość erkanasygnale
a jak dziewczyna tylko obciągała chłopakom, to jest dziewicą czy nie?

Gość Krzysio74
A jak ci się wydaje???? :D

Z tym, że dziewicą nie jest się także po seksie oralnym albo analnym zdecydowanie się zgadzam. Ale wiadomo, że kobieta, która miała 2 murzynów, ale w buzi i w pupie, będzie uważana przez takiego fanatyka za czystą, a ta, która miała jednego stałego partnera - za zużytą, bo o murzynach się przecież nie dowie, a ta druga chociażby kochała się tylko 2 razy po misjonarsku nie ma błony, więc jest złem. Jakby tu jeszcze Was pocieszyć? Dziewica może mieć grzybicę pochwy od pływania w brudnym jeziorze :P

Gość prawiczek............
nie jest bo nie jest mentalnie dziewicą

Gość 36459
prawiczki to hipokryci!

Gość 36459
prawiczki to hipokryci! czemu? seks po ślubie ale jak znajdą dziewczynę to już wcale tak nie myślą wierzą, co tydziń do kościła, a u spowiedzi ostatnio rok temu i codzień mastrubacja :D itd możan by wymieniać

Gość do .Inga87.
dla prawiczkow dziewictwo jest bardzo wazne

Gość 36459
oferma bo ty to jesteś osobny gatunek :D

Nie jest, ale Ty się o tym nie dowiesz. Szkoda mi tylko tych prawiczków, którzy żenią się z nie-dziewicami, bo pewnie całe życie będą żałować, że nie przeżyli defloracji. I szkoda, że są faceci, którzy zaliczyli kilka dziewic. No ale cóż, trzeba chyba wpłynąć jakoś na młodsze pokolenia, żeby się bardziej szanowały. Nie jestem dziewicą, ale jakbym miała starszą siostrę albo starszą przyjaciółkę, która opowiedziałaby mi o tym, co sama teraz wiem, raczej pozostałabym dziewicą do ślubu.

Gość 36459
dla prawiczków dziewictwo jest bardzo ważne, ze względu na własne kompleksy. P.S. jestem dziewicą, byłam z prawiczkiem, są normalni prawiczkowie, ale są tacy walnięci jak ten z tematu :O

Gość erkanasygnale
Prawiczek wbiłeś mi nóż w serce

Meyve Meyve@tlen.pl'; Nie jest, ale Ty się o tym nie dowiesz. Szkoda mi tylko tych prawiczków, którzy żenią się z nie-dziewicami, bo pewnie całe życie będą żałować, że nie przeżyli defloracji. I szkoda, że są faceci, którzy zaliczyli kilka dziewic. No ale cóż, trzeba chyba wpłynąć jakoś na młodsze pokolenia, żeby się bardziej szanowały. Nie jestem dziewicą, ale jakbym miała starszą siostrę albo starszą przyjaciółkę, która opowiedziałaby mi o tym, co sama teraz wiem, raczej pozostałabym dziewicą do ślubu." czyli że o czym by opowiedziała?

Gość do .Inga87.
a jak dziewczyna miala przygody albo wielu partnerow? to prawiczek tez ma to akceptowac?

i nie chodzi o jakiekolwiek kompleksy tylko o to że prawiki chcą mieć tą sprawę "domkniętą" we właściwy sposób, czyli z dziewicą

Gość .Inga87.
"ale on jej nie wyzwał tylko się przestał odzywać. jak się upierała to powiedział że szuka dziewicy a nie puszczalskiej. i koniec." To bardzo dojrzałe i kulturalne zachowanie ;] Przestać się odzywać i mieć nadzieje że zapomni, a jak się domaga wyjaśnień to napisać wulgarnego smsa. Nawet nie miał odwagi jej to powiedzieć prosto w oczy. A skoro Ty Offermo nie popierasz czekania z seksem do ślubu to czemu masz pretensje do kobiet, że zaczynają wcześniej, często z mężczyzną o którym myślą że będzie ich jedynym. A że nie są jasnowidzkami nie mogą przewidzieć że z czasem związek może się rozpaść.

poza tym to nie jest kwestia tłumaczenia czegokolwiek czy wyjaśniania, po prostu nie jest dziewicą więc sie nie nadaje - nie spełnia tego koniecznego kryterium i koniec pieśni

Gość .Inga87.
Czemu z uporem maniaka stawiacie znak równości między dziewczynami które miały jednego czy dwóch wieloletnich partnerów a tymi które robią to przygodnie. Czyżbyście uważali że tych pierwszych nie ma ? A może te pierwsze są dla was niewygodne ? Nie pasują do waszej wymuskanej teorii że kobiety dzielą się tylko na dziewice i dziwki ;]

po prostu nie chcemy dziewczyny która ODDALA SIĘ INNEMU, nieważne czy to oddanie się było uzasadnione czy nieuzasadnione

Gość .Inga87.
Skoro dziewictwo kobiety to wasze najważniejsze kryterium wyboru dziewczyny to współczuje. No ale jeśli tak to nie rozumiem dlaczego macie problem z jej znalezieniem, wystarczy się przejść na dowolną oazę, neokatechumenat czy kółko różańcowe tam ;]

Gość do .Inga87.
np. 3 partnerow to juz za duzo na nerwy prawiczka. poza tym jak ktos napisze ze nie chcialby kobiety ktora uprawiala seks bez zwiazku to i tak go nazwa ograniczonym

Gość a czy prawiczek co ozenił
z było dziewica i zacznie zdradzać jak myślisz Renata z Pyrlandii zacznie ciebie zdradzać czy nie

Gość Renata z Pyrlandii
Na razie go trzymam na krótkiej smyczy i kontroluje, ale jakby zaczął to go chyba zabije

Gość .Inga87.
np. 3 partnerow to juz za duzo na nerwy prawiczka. Na pewno nie dla każdego prawiczka, ale z pewnością dla prawiczków na tym forum ;] Ale nie tam tego złego co by na dobre nie wyszło - cała chmara oazowiczek przyjmie was z otwartymi ramionami ;] Co z tego że jesteście ateistami ? Przecież liczy się dwa was tylko dziewictwo a nie wiek, wygląd, pochodzenie czy wiara.

Gość sama szalała a innym nie da
pies ogrodnika i gdzie tu sprawiedliwość

Gość do .Inga87.
zaraz napiszesz, ze facet ma akcpetowac nawet jak dziewczynie zdarzyla sie wakacyjna przygoda

Gość .Inga87.
Facet nie ma obowiązku niczego akceptować, dziewczyna zresztą też nie ;] Rozumiem nie akceptowanie przygodnego seksu, ale już nieakceptowanie długoletnich związków to przesada, która zaprowadziła większość z was tu gdzie jesteście dzisiaj....