Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcodaeljzrobic:(

Facet przestał się do mnie odzywać bo powiedziałam mu ze nie jestem dziewicą !!

Polecane posty

Gość Jaruś
Mnie, z analogicznych powodów jest obojętne czy moja dziewczyna miała przede mną kogoś, czy nie :)

1. Dobry kandydat na faceta nie zniechęci się tym, że kobieta chce czekać, a facet, który chce się tylko zabawić nie zabawi się. 2. Dziewica nie ma wyrzutów sumienia zostawiając nieodpowiedniego dla siebie faceta. Dziewczyna, która uprawia seks z danym facetem ma tendencje do wybaczania mu nawet najpodlejszych zagrań, szczególnie jeśli to jej pierwszy facet, bo boi się porzucenia. 3. Z drugiej strony, po pierwszym skonsumowanym związku łatwo wpaść w wir pocieszania się po stracie ukochanego albo przyjąć postawę - skoro dałam tamtemu, a teraz ten jest moim chłopakiem, to przecież też powinnam mu dać, no bo jak to, ten mnie zabiera na randki, a nie dostaje tego co ex. Oczywiście nikt tak nie myśli, ale chyba takie schematy działają podświadomie. 4. Nawet jeśli trafiasz na szereg dupków, dla których dziewictwo nie ma znaczenia, możesz się zakochać w takim, który uważa je to za ważną kwestię. 5. Dziewictwo (o ile nie jest się paskudną kobietą, której nigdy nikt nie uwodził) wyraża silny charakter, ambicje i cierpliwość kobiety. Utrata cnoty nie wyraża natomiast atrakcyjności, ponieważ jak wiemy faceci robią to także ze sztucznymi pochwami i cyckami w 2D. 6. Zamiast zająć się seksem, do pewnego czasu lepiej skupić się na nauce, karierze, swoich pasjach i zdrowych relacjach pozałóżkowych, bo to gwarantuje znalezienie lepszego partnera w przyszłości. 7. Teraz użyję kilka nieładnych słów. Mam dość słuchania o tym jakie Polki są łatwe. Turcy z Niemiec przyjeżdżają sobie pobzykać do Polski, bo mają za darmo. Erasmusy na uczelniach posuwają nasze studentki aż miło. AIESEC - work hard, fuck harder. Murzyni, Francuzi mają u nas ziemię obiecaną. W Turcji polskie turystki obciągają boyom hotelowym. W Anglii Polki zasiliły moce przerobowe burdeli. Wstyd na cały świat, takie mamy morale w kraju.

Gość Jaruś
Za to nie chciałbym jakiejś wywłoki która przesiaduje na forach i stara się oczerniać swoje koleżanki, taką bym od razu spławił. Nie warto dotykać gówna bo się można ubrudzić.

Gość jjasio
A ja trafiłęm kiedys na dziewcę z Ruchu Czystych Serc, zacząłem ją miętolić i w tym zapomnieniu wyznała mi, że robiłą laskę wszystkim kolegom z klasy, że dała się jechać analnie i różne inne rzeczy wyczyniała, żeby tylko nie naruszyć błony. A teraz wystepuje jako wielka orędowniczka czystości.

Gość zfjsigsjbfk
ja, ale gnój. co to za człowiek, który nie ma szacunku do kobiet i odzywa się jak żul spod budki z piwem. chce mieć dziewicę, a chamstwo z niego wypływa jak błocko spod kaloszy. mam nadzieję, że żadna kobieta nie tknie go nawet patykiem. on nie ma klasy, ani odwagi by spojrzeć kobiecie w oczy, ciesz się że pozbyłaś się tchórza, bo mężczyzną, to go nazwać nie można. jest to wybrakowany egzemplarz bez szacunku do innych, bez odwagi i to jeszcze z dużym mniemaniem o sobie. niech trafi na taką samą rynsztokową dziewicę jak on i niech będą ze sobą szczęśliwi, dowartościowując się poprzez obrażanie innych.

8. Być może najważniejsze - kobieta będzie kiedyś matką. Tylko, że w tym przypadku można wymagać także od faceta, żeby był prawiczkiem, bo skoro ten "kutas, dla którego nie ma tam miejsca" zostaje w jakimś sensie na całe życie w kobiecie, to tak samo inne kobiety zostają na Waszych, a wchodząc w Waszą żonę dziewicę wpychacie je razem z nim. Idąc takim tokiem myślenia oznacza to hańbę dla dziewicy. W każdym razie moje córki będą dziewicami do ślubu.

Gość .Inga87.
Offermo, ludzie mają to do siebie że dojrzewają, zmieniają się, w pewnym okresie życia robią coś by za kilka lat kompletnie to zarzucić, czasem zmieniają wiarę, poglądy czasem tylko zainteresowania. Człowiek który ma 25 lat i jest w związku będzie oczekiwał czego innego od życia i od partnera niż wtedy kiedy miał 18 lat. Z tego właśnie powodu związki młodych, dojrzewających ludzi są nietrwałe. Nie dlatego że oni są niestali, tylko dlatego że wciąż uczą się siebie i życia, tego co im odpowiada a co nie. Trudno oczekiwać od kogoś że przez całe życie będzie taki sam i trudno oczekiwać od partnera że zaakceptuje każdą nawet ekstremalną zmianę.

Gość zfjsigsjbfk
ten koleś na szacunek sobie nie zasłużył. nie szanuje ludzi, ucieka gdzie pieprz rośnie, brak odwagi, brak manier, żal...

Gość do .Inga87.
do prawictwa doprowadzila nas nasza brzydota

taak oczywiscie bo w tych czasach norma jest to ze 25-letni facet oczekuje od doroslej kobiety po 20 dziewictwa i jest wielce zbulwerowany ze ona dziewica nie jest i nazywa taka puszczalka zenada i durna prowokacja a jesli nie prowokacja to autorko po co Ci taki glupi facet, ktory Cie obraza? ciesz sie, ze dal Ci spokoj

"bo w tych czasach norma jest" nie powołuj sie na normy, bo normy tworzy głupia wiekszosc zyjemy w nienormalnym społeczenstwie wiec normy ustalane przez takie chore społeczeństwo sa gówno warte te normy sa własnie nienormalne

Faktycznie, w tych czasach trudno tego wymagać, ale świadczy o to o żałosnym stanie naszego kraju. Kasa, seks, przyjemność - to się liczy. Zero szacunku dla kultury, tradycji, historii, rodziny. Ostatnie tchnienia patriotyzmu i inicjatywy obywatelskiej można znaleźć na demotywatorach.

Gość .Inga87.
Ofermo czytaj dokładnie co pisze, nigdzie nie napisałam że 18-latek jest niedojrzały tylko że wciąż dojrzewa, rozwija się. Jest na początku swojej drogi życiowej i trudno żeby wiedział jaki będzie i co będzie robił za 10 lat. Ma teraz dziewczynę którą kocha nad życie, tak jak to się zazwyczaj kocha po raz pierwszy. Ma się wtedy mega power, czuje że jest się w stanie góry przenosić i zmieniać świat, że razem wszystkiego się dokona, ze wszystkim poradzi i już na zawsze będzie razem. Chyba każdy zna to uczucie i to przeżył. Taki 18-latek i 18-latka na prawdę w to wierzą , jednak najczęściej dorosłe życie weryfikuje ich idealistyczne przekonania.

sluchaj normy ktore nie robia nikomu krzywdy i nie uwlaczaja godnosci czlowieka sa w porxadku i lepiej sie ludziom zyje z wzgodzie z normami bo nie odstaja od innych, nie czuja roznicy ani nie tego ze nie sa nierozumiani oczywiscie mozna miec swoje calkiem odmienne zdanie, wlasny styl i byc oryginalnym i moze byc to jaknajbardziej pozytywne ale obrazanie doroslej kobiety bo nie okazala sie dziewica swiadcxzy tylko o marnym poziomie tego faceta bo taka dzioewczyna mogla byc juz w paru zwiazkach i zrobic to z kims kogo kochala zreszta zadna kobieta, w tym rowniez dziewica nie chcialaby byc oceniana czy sie nadaja na partnerke czy nie pod takim wzgledem

Tamari sluchaj normy ktore nie robia nikomu krzywdy i nie uwlaczaja godnosci czlowieka sa w porxadku" ale one własnie czynia krzywde i uwlaczaja godnosci człowieka

offerma przeczytalam 1 post aurorki gdzie byla mowa o pokatnym bzyknieciu? jesli myslisz ze facet pozna dziewice i ma gwarancje 100 % ze ona nie zdradzi nigdy to naiwnyjestes jak dziecko niech ona bedzie nawet ta dziewica i zrobi to z nim, bo w koncu wtedy na niego bedzie zaslugiwac wg niego i niech ich zwiazek sie rozpadnie, bo gwarancji nie ma to co? dla innego juz bedzie niewartosciowa i nieczysta? a moze dziewictwo jest gwarancja udanego zwiazku i pozycia? jakos watpie generalnie zenada i czytac tych glupot nie moge pa

nie wiedzialam ze seks z osoba do ktorej sie cos czuje i ktorej sie pozada uwlacza godnosci w taki razie mamy na swiecie milardy osob bez godnosci ktore same sobie uwlaczaja jakie to przykre

Gość do tamari
a seks bez zwiazku? na to tez prawiczek ma nie patrzec?

Gość .Inga87.
Zresztą weźmy nawet w pełni rozwiniętych 25-letnich ludzi, to że są dorośli nie znaczy że ich priorytety życiowe, zainteresowania czy cechy charakteru nie mogą się zmienić. W końcu ten sam człowiek jest inny w wieku 25, 35 czy 45 lat. Związek który był dobry na etapie 25 lat może już być całkiem nieodpowiedni 10 lat póżniej.

Tamari nie wiedzialam ze seks z osoba do ktorej sie cos czuje i ktorej sie pozada uwlacza godnosci" w dodatku to grzech przed slubem jak mawiał Jan Paweł II - słuchaliscie ale nie słyszeliscie

Gość dddisisiis
JP 2 bzykal chlopcow po kątach

jeden bedzie patrzec a drugi nie sa faceci ktorzy prawiczkami nie sa a seks bez zobowiazan bedzie im przeszkadzal a sa tacy ktorzuy tego nie robili a nie uwazaja tego za tragedie tak czy siak zadna kobieta nie ma obowiazku sie spowiadac z tego co z kim robila zanim poznala obecnego partnera i warto sie z tym pogodzic sa gorsze rzeczy ktore mozna ukryc i ktore swiadcza o wartosci czlowieka ide juz,papa

Nie martwcie się, Arabowie z nawiązką zaludnią Europę. Możecie mówić co chcecie... Nie wiem jak to jest u Arabów, ale w Turcji szacunek do matki, poświęcenie rodziców względem dzieci i miłość do kraju są tak potężne, że jak porównuję to z większością państw Europy, to niestety, ale staczamy się na dno. I nie żaden Islam powinien nas przerażać, tym bardziej, że oni coraz bardziej dystansują się do religii, tylko to, że my jako cały naród nie mamy już żadnych wartości - to nas zniszczy.

offerma istnieja jeszcze normalne zwiazki bez slubu czlowieku masz ponad 30 lat, pracujesz gdzies, masz wyzsze wyksztalcenie, oczytany jestes, masz znajomych i zycie towarzyskie i nie znasz par? ludzi ktorzy zyja jeszcze bez papierka od paru lat, kochaja sie i maja zycie seksualne? bo piszesz tak jakbys zyl w innym swiecie

Gość jak to muwia
w przyrodzie nie ma pustki

Gość jjasio
To jedź do Turcji albo do innych krajów islamu - co cie tu zatrzymuje? Pakuj się i nie ma cię.

Poza tym jak słusznie napisała Meyve: 16:30 Meyve Meyve@tlen.pl'; "Dziewczyna, która uprawia seks z danym facetem ma tendencje do wybaczania mu nawet najpodlejszych zagrań, szczególnie jeśli to jej pierwszy facet, bo boi się porzucenia. 3. Z drugiej strony , po pierwszym skonsumowanym związku łatwo wpaść w wir pocieszania się po stracie ukochanego albo przyjąć postawę - skoro dałam tamtemu, a teraz ten jest moim chłopakiem , to przecież też powinnam mu dać, no bo jak to, ten mnie zabiera na randki, a nie dostaje tego co ex. Oczywiście nikt tak nie myśli, ale chyba takie schematy działają podświadomie. 4. Nawet jeśli trafiasz na szereg dupków, dla których dziewictwo nie ma znaczenia, możesz się zakochać w takim, który uważa je to za ważną kwestię.