Gość zx66 Napisano Marzec 11, 2011 witam! chcialam sie Was poradzic zanim zrobie test badz wybiore sie do lekarza w przyszlym tygodniu. Otóż ostatni okres mialam 30 stycznia, nie zdziwilo mnie to ze tak dlugo nie mam okresu gdyz moje cykle sa dlugie i nieregularne.Jednak pewne oznaki daly mi do myslenia: zawsze przed okresem tak z 7-10 dni bolaly mnie piersi, tym razem bolą mnie juz 3 tygodnie prawie a sutki sa takie troszke jakby biale jak sie ściśnie i cos jakby z nich wyplywalo.poza tym od tygodnia mam straszne mdłosci i czuje sie strasznie zmeczona, ciezko mi nawet wysiedziec 6 godzin w pracy,zdarzylo mi sie nawet wymiotowac 2 razy rano.Mdli mnie na zapach i myśl o jedzeniu, nawet pokarmów ktore uwielbialam a teraz nie jestem w stanie nawet na nie patrzec.Mierzylam temperature rano w pochwie utrzymuje sie na poziomie 37.1-37.2. Czy to moga byc objawy ciąży? Bardzo prosze o odpowiedzi osoby ktore cos wiedza na ten temat, wiem ze nie jestescie jasnowidzami,ale chodzi mi o wasze doswiadczenia dotyczace objawow ciazy, czy moje objawy moga cos znaczyc? test zrobie w przyszlym tygodniu, bo jakos jeszcze mysle ze moze ten okres przyjdzie? chociaz gdyby nie przyszedł to rowniez bede sie cieszyc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach