Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulek27

Moja dobra znajoma zaczęła mi się podobać- co teraz

Polecane posty

Gość Lulek27

Znamy się od lat. Gdzieś przed wakacjami oboje rozstaliśmy się z naszymi "połówkami". Od tamtej pory od czasu do czasu się spotkaliśmy przy piwku, kawie itp. Potem nie było imprezy(andrzejki, sylwester, ostatki), przyjęcia, wyjścia do kina z jej znajomymi lub moimi, żebyśmy nie poszli oboje. Traktowałem ją jako kumpelę, ona mnie jak kumpla. Żartujemy często, także z tego jacy niesamowici jesteśmy, więć komplement bywa odwracany w żart. Znajomi zaczęli natomiast myśleć, że my to nowa para. Ona zaprzeczyła i nawet powiedziała niedawno najlepszej przyjaciólce, że to nie tak, że skoro ona ma ochotę na mnie... Tymczasem ta moja"kumpela" przypadłą mi do gustu... Nie wiem, jak wybadać czy coś z tego może być, żeby nie stracić dobrych relacji? W Dzien Kobiet też się spotkaliśmy i nawet była zdziwona z róz, które jej wręczyłem. Myślała, że tylko z tej okazji wyjdziemy na piwko. ale w końcu tego dnia wszyscy dają kwiaty... Potem jeszcze - jak nigdy - podziękowałem jej za miły wieczór- a ona mi za kwiaty i równie miły wieczór. Czy coś możę waszym zdaniem się zmienić w naszych relacjach?

Gość zdobrymi znajomymi bywa cięzko
Mogłeś zostać zakawalfikowany jako wieczny kolega

Gość ujyghbg
ft

U mnie było podobnie. Najpierw spotykanie się raz na tydzień, potem raz na miesiąc i jakieś sporadyczne pisanie. Oczywiście zawsze z innymi znajomymi (odnowiliśmy kontakt po rozstaniach). Później zaczęło dochodzić jakieś obejmowanie się, trzymanie za rękę i inne głupoty. Ostatnio na ostatkowej imprezie całowaliśmy się, więc może w ten sposób u Ciebie by było najłatwiej? ;p oczywiście znajomi też nas mieli za parę od dłuższego czasu, mówili, że pasujemy i inne.

Gość Magiik
Bo dupa jesteś a nie facet.

Gość Lulek27
D... pa nie jestem! Tylko zastanawianm się jak to rozegrać żeby jej nie wypłoszyć i nie zniszczyć tej znajomości,

Gość Będę szczera do bólu
qrcze... no nie wiem... to bardzo trudne, aczkolwiek nie niemozliwe:) może wzbudź w niej zazdrość i puść plotkę, że się z kimś spotykasz?

Gość Lulek27
Mówisz, że trudne?

Gość Lulek27
i że nie wyglada by była zainteresowana?

tego nie powiedziałam, że nie jest zainteresowana.:) To, że była zaskoczona jak dostała kwiaty i to, że mowi kumpeli że ty jesteś tylko kolegą, może świadczyć o tym że już się w tobie buja i nie chce by się to wydało, gdyż nie jest ciebie pewna:)

Gość a ja tam nie wiem czy trudne
Może i ją "wzięło"??

Gość Lulek27
No może:)TYm bardziej że wyszło to tak, że ja akurat z tą jej kumpelą raz się spotkałem - zupełnie w innej sprawie- na kawie. A tamta opacznie to zrozumiała i powiedziała naszej "kumpeli"co ona na to. a ta że my tylko znajomymi jesteśmy

Gość mlllllllllll
Jesli wasza relacja nie polegala na tym, ze byles jej rekawem do wyplakiwania, to spokojnie masz duze szanse.

może ona myśli, że ty i tamta coś teges?? ,usisz ja wyprowadzic z błedu:)

*musisz

Gość masz jakis pomysl
jak ruszyc z miejsca?

A nie czujesz, czy ona jest jakoś zainteresowana? Zacznij niby w żartach ją przytulać czy jakieś tam dobne gesty, zobacz jak zareaguje.

Gość Lulek27
To, że ja z tamtą nie, to ona wie. Nie, nie służyłem jej nigdy do wypłakiwania. Raz czy dwa opowiedzieliśmy sobie o naszej sytuacji - jak się rozstaliśmy ze swoimi połówkami, ale nie na zasadzie płaczu.