Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny polak,,,,...

Dlaczego Polki nie wyglądają jak ta kobieta ? Wcale ładnie nie jesteście !!!

Polecane posty

Gość smutny polak,,,,...

http://kristinetoribio.files.wordpress.com/2008/07/dayana_mendoza.jpg http://www.brudirect.com/DailyInfo/News/Archive/Apr09/4/1491336.jpg sliczna jest u nas to ze świecą takiej szukac , same przecietne ktore myslą ze sa sliczne i te wazne zalosne komentarze na naszej klasie : swietnie ci w tej fryzurze ,super razem wygladacie ...a na fotach ? w 99% malo atrakcyjny ludzi i szmaty z brzuchem w wieku 18-20 lat... zal

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
przecietnosc to pojecie wzgledne. ta baba to zupelnie inny typ urody niz slowianski wiec z czym do ludzi? jednemu sie podobaja kobiety o poludniowej urodzie, innemu o slowianskiej a innemu o skandynawskiej... i dla kazdego co innego bedzie przecietne np dla Araba ciemnoskora i czarnowlosa Arabka bedzie przecietna a jak dla ciebie przecietna Polka, sliczna

Gość Co to za życie
ciekawe jak wyglądał jej nos przed operacją?:) ja też 8 lat temu miałam plastykę nosa i jak chodziłam na kontrole, to się tyle zoperowanych nochali naogladałam, że już umiem w 100% rozpoznać, kto jest po zabiegu :)

Gość mam pytaniiiee
Co to za życie - mam do ciebie pytanko :) moglabys na podstawie zdjecia ocenic czy ten pan mial operowany nos ? :) jesli tak to zaraz dam linka

Gość ksiddhjd
No co ty chlopie gadasz, przecie Polki najpiekniejsze na swiecie, same sie nominowaly do tego tytulu. No moze je Niemki i Angielki w urodzie przescigaja, ale nikt wiecej. A te Brazylijki i inne latynoski to najgorsze maszkary na swiecie.

Gość taka jedna wielkopolanka
śmieszy mnie jak kolesie oceniają wygląd kobiet, określają jej ideał, a sami jesteście zapuszczonymi paszczurami, że aż pawia chce się puścic

Gość no mercyj
hahaha niemki? :D:D chyba sobie jaja robisz

Gość taka jedna wielkopolanka
pewnie jestes sam zakompleksiony, siedzisz na kompie i tylko szukasz dziury w calym.Przystojni faceci nie martwią sie takimi pierdołami tylko teraz siedzą w pubach i wyrywają laski !!! :P

Gość refererek
2 foto jest straszne!! całe szczęście że polki tak nie wyglądają

Gość ciekawska......
Tfu, lubisz same czarne, rasowe dziewczyny o ciemnej cerze, a mnie się ten typ nie podoba, nie ma jak blondynki i jasna cera!!

Gość Co to za życie
gdzie ten link do nosa?:) chcę ocenić :)

Gość ksiddhjd
no mercyj - a znasz takie slowo jak ironia. Chyba Polkom zaraz po urodzie trzeba przypisac intelekt. Buahahahaha

Gość Co to za życie
nos wygląda naturalnie, dziurki od nosa i chrząstki nie ruszone. Jednak przy samej nasadzie jest taka linia jakby nos był łamany i usuwany garbek. Może to być tylko cień na fotce.

Gość fvdfbgdfbedf
brzydka :)

Gość hehehehheheh
podobna do majki sablewskiej :D:D ale cóż kazdy ma swoj gust :D:) 🖐️

Gość mam pytaniiiee
a po czym to poznajesz? bo wiem gdzie jest chrzastka i dziurki i dla mnie ten nos wyglada sztucznie jakby byl operowany :P zdradz tajemnice ;)

Gość not not hot not
to jest ta co daje dupy za pieniądze Berlusconiemu

Gość Co to za życie
chrząstki po operacji często są nierówne, nienaturalnie zwężone. Czasami jakby ich wcale nie było wtedy końcówka nosa jest równa na całej długości (nie umiem tego opisać:O) poza tym dziurki od nosa jak są ruszane to widać miejsca ich przyszycia (w tych miejscach nos jakby się tek lekko zapadał - dla laika nie do wykrycia:) :D ---> jakbym nie była laikiem:P Jak jest zwężany sam czubek nosa, to często góra część jest szersza niż czubek ---> widać to na drugiej fotce w pierwszym poście (klasyczna operacja i klasyczny wygląd po operacji):classic_cool:

Gość Co to za życie
jeszcze dodam, że jak dziurki od nosa są przyszywane, to podczas usmiechu nos się nie rozciąga - w pzreciwieństwie do naturalnego noska - jak się szczerze i mocno smiejesz zawsze końcówka nosa sama się lekko rozszerza:D przy nosach operowanych ma się wrażenie, że zaraz ci pęknie:P Przez pierwszy rok po operacji wcale się nie śmiałam, tylko lekko kącikami ust :D

Gość mam pytaniiiee
ok dzieki ;) ( zalozylem twój temat ) abf ;)

smutny polak,,,,.. => Nie dalej jak wczoraj w metrze podobnej urodo tyle, że młodszą, bardziej filigranową i mniej utapetowaną widziałem. Nie trolluj jak przeciętna kafeterianka. I tak jakbyś taką zobaczył to tylko wgapiłbyś się w nią jak sroka w gnat i nawet gębyś był nie otworzył.

Gość hhhh8999999
''akbyś taką zobaczył to tylko wgapiłbyś się w nią jak sroka w gnat i nawet gębyś był nie otworzył'' dokladnie :D:D albo by ona go olala, wrocilby na forum i wyzywal ,ze ladne to szmaty i tapeciary buha