Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skandaaal

Uwaga!Skandal! rasistowski demotywatywator na głownej w demoty.pl!!!

Polecane posty

Gość skandaaal

czy to sie nie nadaje do prokuratury? sami . sami sprawdzcie...chodzi mi o demotywator o Czeczenach w Łomży pt. "kazdy bezrobotny Czeczen dostaje..." Przeciez to jest propagowanie tresci faszystowskich.

Gość daj linka...............
nie bede grzebac i szukac :O

Gość cholololowolo
takie gadanie o "rasizmie" jest zalosne. jezeli sa pasozytami to zasluguja na takie traktowanie. a ty drogi autorze jestes pierdolonym narzedziem.

Gość skandaaal
www.demoty.pl od razu na głownej ci sie wyswietla.... a ty podszywaczu co sie posrales dalej rob sobie zarty z powaznego tematu.

Gość cholololowolo
jak sam widzisz w naszym kraju jest bieda jak chuj, min. przez takich pasozytow. w wielu innych krajach kopiac rowy mozna godnie zyc, a u nas nawet po studiach nie ma sie pewnej pracy.

Gość skandaaal
widzisz do cho cos tam....tak sie sklada ze mieszkam kolo jednego z osrodkow dla uchodzcow kolo podkowy lesnej.... i nie gadaj ze ten demot jest prawdziwy....bo tu glownie czeczeni mieszkaja i nikt tu sie na nich nie skarzy u nas... a osrodek miesci sie w Dębaku k/ Podkowy Lesnej

Gość cholololowolo
a masz jakas pewnosc, ze uczciwie pracuja a nie zyja na zasilku ?

Gość cholololowolo
ja naprzyklad studiow nie mam bo po szkole specjalnej jestem i jak ja se tera robote se znajde se

Gość cholololowolo
pierdolenie o rasizmie kiedy jakas nacja sprawia problem jest domena pseudo-inteligentow. btw. polecam ci autorze obejrzenie filmikow na ktorych czeczeni smiejac sie, obcinaja powoli glowy zywym zolnierzom 🖐️ wpisz w google "Dagestan beheading". ide stad 🖐️

Gość t55tt545tt54
Co za oszustwo... weszlam głupia na tą strne i wcale takiego demta nie ma... NIE WCHODZCIE na ta badziewna strone bo ktos chce sobie wejsc nabic

Gość ja widziałam coś podobnego
też na demotach typu: to uczucie kiedy Polak grzebie w śmieciach a obok czeczeńskie kobiety kupują sobie biżuterię. Dawniej mnie takie rzeczy raziły, teraz to po prostu śmieszne. Zero zrozumienie czegokolwiek: historii, ekonomii, etyki, filozofii, antropologii nawet. Ze wszech stron ten demot jest bez sensu, bez logiki. Dlaczego mam się czuć jakoś inaczej? A jakby to Polki kupowały biżuterię z moich podatków, to niby mam się czuć lepiej?

Gość cholololowolo
moze juz usuneli.przeciez to sie dla p.jaworowicz nadaje

Gość cholololowolo
my tutej se gadamy o rasizmie i ksemnofobj a ja wam mowie ze jeden kandytat na prezytenta Polski jest własciwen....i powtarzam za nim "plany budowy druk, powtarzam:plany budowy druk!" z calom rodzinom na teko kantytata glosowalim i fam radzem to samu.

Gość cholololowolo
plany budowy druk! powtarzam ! plany budowy druk!

Gość żebyś chociaż wiedział
o czym mówisz. Plany budowy druk to przygotowywał kandydat na prezydenta miasta Białegostoku, który owszem - miał zakusy wystartować w wyborach na prezydenta Polski, ale koniec końców swojej kandydatury nigdy nie zgłosił.

Gość MaciekSSSKlau
Pasożyty!!!!!!!! Potrzeba nam tutaj jeszcze pieprzonych czeczenów, niech się skurwysyny mnożą i zastraszają. Chcę się bać o rodzinę. Chcę na starość bać się wyjść na ulicę, żeby mnie muzułmanin nie opluł. Chcę bać się o samochód, o dom. Pieprzone cygany, pieprzone nieroby.

Gość elwiirra
tak gadacie na Czeczenów, Ukraińców etc nic dziwnego, że TAKI SAM stosunek mają wobec Polaków za granicą. ale jak coś powiedzą złego o Polakach to nazywacie ich rasistami, podczas gdy sami nimi jesteście.. Każdy człowiek ma taką samą wartość nieważne skąd pochodzi..