Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Ktos Was bardzo zranił.Dajecie drugą szanse?

Polecane posty

Gość marianek24
zależy co myśle, że dałbym drugą szanse no chyba, że to byłaby zdrada to nigdy nie dałbym szansy ponownie.

Gość Girlanda
To zależy od sytuacji.

Gość a ja tam sem
tak, ja dałam szansę , ale żałuję. nie warto się /bawić/ w takie coś. Raz nie wyszło to kolejnym razem nic sie nie zmieni.. szkoda tylko nerwów :O

Gość Girlanda
Jak podasz więcej szczegółów to odpowiem dokładniej.

Gość a ja tam sem
no właśnie. dodam, że ja zostałam zdradzona.. :O w innej syt. nie wiem jakby było... ale nauczyłam się, że po zdradzie definitywny koniec !!

On zniszczył coś co się dopiero zaczynało.I teraz się obudził nagle.A ja nie wiem czy będe umiała mu jeszcze zaufać...

Gość Sylwia A.
ale zdrdzi,l Cie? Czy po prostu chwile sie znaliście, a on nie mogl zbytnio okreslic uczuc i tym Cie zranił? Czy znaliscie sie 3 dni, czy 3 lata, wiesz jest dżo opcji,może napisz troszke więcej. Można dać drugą szanse, posiadajac przy okazji dość spory dystans, wiesz być przygotowanym na coś niemiłego, aż poczujesz sie znów swobodnie i dobrze lub poczujesz że jednak nie dasz rady.

Gość Girlanda
Zależy w jaki sposób to coś zniszczył. Bo mógł zniszczyć lekkomyślnie i teraz tego żałować, a mógł w jakiś naprawdę podły sposób. Wiesz, zaufanie jest bardzo ważne. Jednak może z czasem sie odbuduje. Jeśli masz wahania i skłaniasz się ku temu, by dac druga szansę to może warto...? W końcu każdy w życiu popełnia błędy. Jednak musisz uważać, by nie wkręcić się w tę pułapkę dawania szans, że będzie po 2 szansie 3, po 3 będzie 4, itd. Pamiętaj też, że wybaczenie nie zawsze musi sie wiązać z kolejną szansa i powrotem. Jednak myślę, ze może warto spróbować i dać te drugą szansę. Ale pamiętaj, to zależy od Ciebie, nik nie może za Ciebie tej decyzji podjąć. Ty znasz najlepiej tę cała sytuację i to jest Twoje życie. My tutaj możemy Ci jedynie doradzić.

Wiem,wiem.Oczywiście rozum mówi "nie rób tego"...a serce.."spróbuj"..Ale z drugiej strony myślę,że jak raz ktoś zawiódł to już zawsze będzie...

Gość mam kurs czekam na dyplom
hmm kiedys kogos kochalam, ale jak go spotkalam to nie moglam na niego patrzec,bo te spojrzenia bylyby okropne:(chyba juz face to face odpadalo